Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דירה ראשונה קצת מפחד:)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

חברה שלי ואני החלטנו לעבור לחיות ביחד(כבר נשמע מפחיד) , האזור שאנחנו מעוניינים בו זה עזור האוניברסיטה או עזור רמת החייל..

היא לומדת באוניברסיטה ואני עובד ברמת החייל אז לפחות שאחד מאיתנו יוכל ללכת ברגל ללימודים/לעבודה(והיא עובדת גם באזור)

עם יש פה משהוא מהאזור אני ישמח לשמוע אך האזור הזה: נווה שרת,נאות אפקה,הדר יוסף,רמת אביב, וכול אלה שבסביבה,

התכנון שלנו זה דירה 2/2.5 חדרים, בשמחה עם יהיה גינה באזור ה 3000 אלף(רק השכירות),

תודה!!!(אולי סוף סוף אני ייקח כלב תמיד רציתי) .

פורסם

אני גר ברמת אביב הישנה, 2 דקות מקניון רמת אביב ו-5 דקות מהאוניברסיטה.

אז ככה, האיזור נחשב שקט ורגוע יחסית, אוכלוסיה די מבוגרת. אתה שואל אם הסביבה תתאים לזוג? לא יודע. מה שאני כן יודע זה שיש איזורים יותר תוססים לאנשים בגילכם ויותר זולים.

בוא נסכם את זה כך: אם תציע לי ולחברה שלי לעבור לגור לאיזור שאני גר בו (עם ההורים), אני לא ארצה בשום אופן.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

דווקא בשביל סטודנטית האזור שלך מושלם.

אין לך מושג איזה תענוג זה ללכת 3 דקות ברגל לאוני' וכמה זה מקל על ההבנה בשיעורים מוקדמים בבוקר (מניסיון עם מעונות)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
דווקא בשביל סטודנטית האזור שלך מושלם.

אין לך מושג איזה תענוג זה ללכת 3 דקות ברגל לאוני' וכמה זה מקל על ההבנה בשיעורים מוקדמים בבוקר (מניסיון עם מעונות)

ומה עם חבר שלה?

פורסם

השאיפה של 3000 ש"ח ל 2.5 חדרים באיזור רמת החייל נמוכה מאוד. אני גם מתחיל לגשש באיזורים הללו - הכי "טוב" שמצאתי היה ב 3800 2.5 חדרים. (קרקע כמובן בשביל האופנוע ;) אתה בטח מבין ..)

פורסם
ומה עם חבר שלה?

שיסבול. לימודים זה יותר חשוב. :lol:

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

תודה לכול המגיבים..

אני אין לי בעיה להגיע לעבודה אם זה כרוך בנסיע של 5-10 דקות אז זה שטוית יש לי גם אופנוע וגם אוטו..

בקשר למכיר זה לא ממש נכון.. אני כבר מצאתי כמה דירות.. אפילו יותר זול מ 3K יש אפילו דירה ב 2700 אם גינה של 60 מטר..(לאופנוע וכלב)

ומצאתי דירה ב 3500 שזה כולל הכול חוץ מחשמל גם עם גינה אני חושב שאיפשר למצוא רק צריך לחפש ולא למהר..

איפה הייתם מעדיפים לחיות באזור רמת החייל או האוניברסיטה?

http://www.carsforum.co.il/vb/showth...9&postcount=11

ואם משהוא מכיר שרוצה להשכיר שם דירה.. אז אני ישמח!

תודה!

פורסם

נווה שרת היא לא שכונה ממש טובה. בנוסף, הרבה מהדירות בתקציב שלך באיזור רמת החייל הם יחידות דיור - זה לא בהכרח דבר רע אבל יש אנשים שלא מוכנים לזה. לכל האיזור הזה יש אופי אחר לחלוטין מרמת אביב - הרבה יותר זקן, הרבה יותר מרוחק מאיזורים מעניינים. מצד שני פחות צפוף ויותר חדש.

זה לא חדש שיש בועת נדל"ן היום בת"א ולמרות שיש ירידה קלה בטירוף בחצי שנה אחרונה הדברים עדיין לא שפויים. למצוא דירה טובה בתקציב הנ"ל ברמת אביב זו משימה מאוד לא קלה. אפשרית, אבל לא קלה. אם אתה סוקר את הלוחות המרכזיים (הומלס, יד2, מדס) צפה להגיע עם עוד 50 איש בשעה הנקובה, למלא שאלונים, לספק המלצות, לשלם "דמי מעבר" לדיירים הנוכחיים וכל מיני זוועות שכאלה. יש מציאות אבל נדיר שהם מהלוחות הנ"ל - בד"כ דרך חברים, לעיתים דרך מתווכים ואם יש ממש מזל אז עוברים מול שלט להשכרה ביומו הראשון. לא רוצה להרפות את ידיך אלא להיפך. כשמחפשים דירה היום בת"א נדרשת תכונה אחת וזו רצינות. ראית מודעה מעניינת? עכשיו תתקשר ותקבע לזמן הכי קרוב. תשכנע את בעל הדירה שאתה הדבר הכי טוב שיקרה לו ותגיע למצב שאם אתה רוצה את הדירה - הוא יתן לך אותה.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

נווה שרת היא לא שכונה ממש טובה. בנוסף, הרבה מהדירות בתקציב שלך באיזור רמת החייל הם יחידות דיור - זה לא בהכרח דבר רע אבל יש אנשים שלא מוכנים לזה. לכל האיזור הזה יש אופי אחר לחלוטין מרמת אביב - הרבה יותר זקן, הרבה יותר מרוחק מאיזורים מעניינים. מצד שני פחות צפוף ויותר חדש.

זה לא חדש שיש בועת נדל"ן היום בת"א ולמרות שיש ירידה קלה בטירוף בחצי שנה אחרונה הדברים עדיין לא שפויים. למצוא דירה טובה בתקציב הנ"ל ברמת אביב זו משימה מאוד לא קלה. אפשרית, אבל לא קלה. אם אתה סוקר את הלוחות המרכזיים (הומלס, יד2, מדס) צפה להגיע עם עוד 50 איש בשעה הנקובה, למלא שאלונים, לספק המלצות, לשלם "דמי מעבר" לדיירים הנוכחיים וכל מיני זוועות שכאלה. יש מציאות אבל נדיר שהם מהלוחות הנ"ל - בד"כ דרך חברים, לעיתים דרך מתווכים ואם יש ממש מזל אז עוברים מול שלט להשכרה ביומו הראשון. לא רוצה להרפות את ידיך אלא להיפך. כשמחפשים דירה היום בת"א נדרשת תכונה אחת וזו רצינות. ראית מודעה מעניינת? עכשיו תתקשר ותקבע לזמן הכי קרוב. תשכנע את בעל הדירה שאתה הדבר הכי טוב שיקרה לו ותגיע למצב שאם אתה רוצה את הדירה - הוא יתן לך אותה.

אתה רציני אני אמור להתמודד מול אנשים אחרים שרוצים גם את הדירה??

תאמת *** תאמת = את האמת *** אני מאוד רציני ולא ממהר וכנראה אני יסתובב באזור כול יום קצת ונראה אולי יש מודעות כאלה שאין באינטרנט..(בכול מקרה צריך לנוח קצת מעבודה)

פורסם

במחיר הזה חוץ מנווה שרת שהוא לא איזור איכותי במיוחד , אני לא רואה אופציות.

אם מצאת משהו ? לך על זה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בתור אחד ששכר שם מאז תחילת שנות ה2000 באיזור, ועד לא מזמן.

האיזורים הכי טובים למגורים בצפון העיר הם : רמת אביב , רמת אביב ג ', מעוז אביב, צהלה, המשתלה , תל ברוך הישנה , אפקה , נווה אביבים.

גם בבלי נחמדה, אבל יותר רחוקה מהאוניברסיטה ( מצד שני אתה יכול לנסוע מבבלי עד רמת החייל באופניים דרך הפארק)

מתל ברוך הישנה הייתי יוצא בזמנו כל יום לרמת החייל מרחק של 3 ק"מ נסיעה בלבד עם 0 פקקים באופן תמידי.

וגם מרחק דומה עד לאוניברסיטה (אולי בעצם פחות)

מה רע בקצת שקט בשכונות הצפוניות?

מרכז ת"א אותי אישית משעמם ומעצבן , מי ישמע מה יש שם חוץ מצפיפות,רעש, בתים מתפרקים וחוסר בחניה...

בשביל באמת להינות בתל אביב, לפי דעתי צריך לגור בצפון ולבלות במרכז (אם תגור במרכז ואם תבלה במרכז בכל מקרה לא תהיה חניה)

נ.ב. נווה שרת זה תת רמה. מזכיר שיכונים בערים כמו רמלה, לוד , אזור וכו'.... כל היחידות דיור שם מקומבנות.

גם שכונת רמת החייל לא מאוד רחוקה מזה, אבל עושה רושם שאפשר למצוא שם דיי הרבה יחידות דיור.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל - מצוקת החנייה כבר ממזמן הגיעה גם לצפון ת"א (לפחות ברחוב שאני גר בו ברמת אביב הישנה), אמנם לא כמו במרכז ת"א אך התופעה בהחלט במגמת עליה וגוברת כל יום.

פורסם

רק צעירים פעורים לוקחים דירה בלי חניה פרטית / מתחם חניה פרטי לדיירים... :D

כבר חטפתי (תרתי משמע,עם הרכבים הקודמים שלי) כתוצאה מחוסר החניה שהיה בבניין ברמת אביב בו גרתי לפני כשנתיים וחצי,

שם היה מתחם לדיירים אבל בגלל שאנשים שם מחזיקים 2-3 מכוניות והחניות לא היו מסומנות,

הרבה פעמים מצאתי את עצמי בחוץ.

אחרי שעשיתי עליהם אמבוש, כולל תמונות מפלילות במעטפה לוועד הבית, נגמרו בעיות החניה :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...