Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 238
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נראה ממש יפה, הציפוי השחור חדש?

ישראל

ה"ציפוי" הוא מעיין גומי כזה הנמתח על חלק המתכת. מדובר על חלק OEM של VW, כך שמדובר על עניין פשוט בסה"כ.

נשאר עוד לעשות ניקוי חול לג'אנטים ולשים את הקאפות. ולהרכיב את המדרכות כמובן.

משכנתא זה קל

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום לקולם,

אני רחשתי את החיבושית 61 מהילד החמוד הזה ניר. חיפסטי מלא זמן אכת ישנה לאללה כי אמרו לי שרק מישנות לאללה אפשר לעסות באאגי ברשיון. אז בכרוב אעלה תמונות של איך חתחתי לה את הקנפיים קדי שיהיה מתאים לגלגלים של הג'יב ואוחל לקרוע אותה בשטח.

איטן

פורסם
שלום לקולם,

אני רחשתי את החיבושית 61 מהילד החמוד הזה ניר. חיפסטי מלא זמן אכת ישנה לאללה כי אמרו לי שרק מישנות לאללה אפשר לעסות באאגי ברשיון. אז בכרוב אעלה תמונות של איך חתחתי לה את הקנפיים קדי שיהיה מתאים לגלגלים של הג'יב ואוחל לקרוע אותה בשטח.

איטן

סביר להניח שזו בדיכה.. אה סליחה, בדיחה

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
שלום לקולם,

איטן

6a00d8341bf90553ef0133ecb3322d970b-800wi

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
שלום לקולם,

איטן

אני מאוד מקווה שזאת בדיחה.. ומה זה כל השגיאות כתיב האלה? מה אתה בא להיסטלבט עלינו?

ואם זאת לא בדיחה אני מצטער שחיפושית כזאת יפה הגיע לידיים כאלה.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם
שלום לקולם,

איטן

מכווה שקטבתה את זה בצחוק ועין לחה קוונה לעסות את זה :evil:

סליחה אם יש תעויות כטיב

עדי גולדנברג 13399

פורסם

חברה', אז לפני שתשנאו אותי לנצח כהטרול ששחט את ה"חיבושית" של ניר, סתם השתעשעתי אתכם :wink:

פשוט 'הרמתם להנחתה' עם הנסיונות לשכנע את ניר לא למכור, שמא היא תיפול לידיים הלא נכונות... הצגת התרחיש הגרוע מכל פשוט היתה מתבקשת... גם נראה לכם שאם היה קונה אותה טרול שכזה, הוא היה טורח להכנס לכאן, קודש הקודשים של אוהבי החיפושיות, ולהצהיר על כוונותיו? :lol:

קצת חוש הומור לא מזיק, ואני מתנצל אם מישהו לקח את זה קשה...

אז שמי איתן (ב-ת'), ובאמת אני הרוכש המאושר של החיפושית המדהימה הזאת. זמן רב שאני מחפש את החיפושית הכי ישנה שניתן למצוא. ואל דאגה, היא בידיים טובות. אני פריק של מקוריות, ומטרתי היא להחזיר את הרכב למקור עד כמה שניתן.

באמתחתי כבר שיפוץ מקיף אחד של חיפושית בשיתוף עם אחי, שהוא הבעלים הגאה שלה - "ברטה הזקנה" ילידת 1979, המוכרת לרבים שכן היא פוקדת מפגשים לא מעטים באיזור המרכז. הרכב שופץ בהשראת "accessory show car", כלומר רכב הדגמה לתוספות (כמו שהיה ל-VW בזמנו), ואכן יש עליה כל תוספת אפשרית שהצלחנו לשים ידינו עליה (והיד עוד נטוייה).

בשלב הזה אני עסוק בלאתר חלקים (בעיקר דרך Samba) לקשישה החדשה, שכן למרות שניר עשה עבודה מדהימה בשיפוצה, עדיין חסרות או לא עובדות כמה מערכות. למשל הזמנתי מערכת וישרים שכללה מנוע וסוויץ' ייחודי ל-1961 שפועל ע"י פמפום משאבה שמושכת מים למתז (bellow pump switch). אני משתדל להזמין רק NOS כלומר החלקים האלה חדשים בקופסא, בני 50 שנה!

בעתיד אולי אשפצה מהיסוד למצב בו יצאה מהמפעל, וזה כולל את הצבע טורקיז המקורי L380. אבל זה בשלב חלום כרגע (צריך שהאשה תרגע מהרכישה קודם...).

אז לכו לישון בשקט, כשאתם יודעים שבקרוב מתחיל פרק חדש בחייה הארוכים של חיפי. אשתדל לשתף בתהליך ככל שניתן, אולי כאן, אולי בשרשור חדש.

איתן

פורסם

איתן בהצלחה, אני שמח שהיא הגיעה לידיים שלך ובטוח שהשיפוץ יהיה ברמה.

אני יודע כמה ניר אהב את החיפושית שלו, ואם יש נחמה במכירתה (ובדרך כלל אין)

זה שהיא מצאה בעלים טובים!

חסרים כאן שיפוצים אמיתיים לרמת המקור, כל שיפוץ כזה מעורר עניין (ראה השיפוץ של און)

ועושה יחסי ציבור מצויינים לרמת השיפוצים שנהוגה בארץ.

העובדה שהיום אחרי שראינו מס' שיפוצים אנו יודעים מה לדרוש מבעלי המקצוע, וראה איזה פלא

בעלי המקצוע מישרים קו עם הלקוחות העקשניים ולא להיפך, והמחירים יורדים כי יש ביקוש ויש היצע

ויכולות השיפוץ גדלו מליחידי סגולה לרבים אחרים ויש תחרות על טיב העבודה ולא רק על המחיר.

בעולם ועכשיו גם בארץ הבינו כבר מזמן ששיפוץ רכב אמיתי אינו רק צביעה ואילתורים על מנת שהרכב

ימשיך לנסוע, אלה ממש טיפול משמר והזמנת חלקים מקוריים, על מנת שהחיפושית תישאר חיפושית

מקורית, אפילו אושיות הקאסטום (ושמישהו ידחוף אטמי אוזניים לליאור ברוך) משפצים היום לרמת המקור...

אז אל תחסוך בתמונות ושתף אותנו בשיפוץ-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...