Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 238
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש על הרכב.

מגיע לנו תמונות שלו בגודל מלא לצפיה (ממתינים בסבלנות).

:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חיפושית מ-ה-מ-מ-ת!!! :shock:

פרוייקט מרשים לא פחות.

יישר כוח, אשמח לראות כמה תמונות של התוצאה הסופית.

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם

אני עוקב אחרי השירשור הזה באדיקות, יצא לי לפגוש את ניר בארועים שונים, וההתרשמות שלי מדבקותו במטרה הידע הנרכש שלו והאהבה שלו לפרויקט מרשימים במיוחד, מדי פעם צץ לו מישהו בשירשור מתלהב מפרק חצי אוטו (או אופנוע אם להעיד על עצמי)

מפציץ בתמונות (אשם אשם) ובהבטחות ואז בפרויקט נגוז לתוך מציאות אפורה ומשמימה...

זה לא חוכמה לקחת רכב נדיר או רכב בעל ערך אספני רב ולשפצו, כאשר כיסך מרופדים בממון, והיכולות הכספיות שלך מפצות על כל דבר אחר, החוכמה לקחת רכב נפוץ פחות או יותר, אשר השווי הכלכלי שלו לעולם לא יעמוד בעליות השיפוץ, לדעת כי כל שקל שהולך לכיוונו יחסר בהרבה מקומות אחרים ועדיין להגיע לרמה כזו של שיפוץ וירידה לפרטים, את הידע שרכש ניר בשעות של נבירה באתרים באינטרנט, השעות שחיפש חלקים חלפים ובעלי מקצוע, רכישת בחו"ל בארץ ושיפוץ כל חלק אפשרי תרמו לו ולנו מסמך אנושי מעניין, זה אחד השירשורים הכי מעניינים לקריאה, ודוגמא חיה איך בעקשנות, ומתוך אהבה אמיתית ניתן להגיע לרמת ביצוע מרשימה, וסיפוק אדיר, אין לי מושג ירוק על מצבו הכלכלי בבנק אבל אין לי ספק שמבחינת רמת האושר והסיפוק שלו הוא בן-אדם עשיר ומאושר...ועל כך מגיע לו שאפו אדיר!!! ניר שיהיה בהצלחה ותיסע בהנאה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן, ממש נגעת לי בדבריך. תודה על ההערכה, ואני מאמין שאצלך המצב רחוק מלהיות גרוע כמו שאתה מתאר.

אגב, התקשרו שלשום מהבנק, לבוא לכסות את החריגה.:-D

וליטל, בשבילך,

140109 001.jpg

140109 002.jpg

140109 003.jpg

140109 004.jpg

140109 005.jpg

140109 006.jpg

140109 007.jpg

140109 008.jpg

משכנתא זה קל

פורסם

עידו, תצטרך להתאפק, כל פעם שרציתי הבטריות אמרו אחרת (צילמתי כל הזמן תמונות לשרשורים ב-TheSamba.com).

בנתיים, אתמול התקנתי את הסט ניקלים של הרכב.

היום התקנתי את ידית האיתות, ההגה, חישוק הצופר, מתג האור הפנימי, דלת תא הכפפות ועוד.

חיברתי את כל מערכת החשמל, ובדקתי הכל - רק האור דרך האחורי ימין, ופנסי האיתות הקדמיים לא עובדים!!! :-D

הנה תמונות להוכחה:

attachment.php?attachmentid=142530&d=1232220436

משכנתא זה קל

פורסם

כמובן שאין לי כזו במודל שלי.

וזה הרבה יותר פשוט ממה שנראה לנו, מהידית יוצא חוט לכל צד שמתחבר למחבר T ואחד הולך קדימה ואחד אחורה.

אם האחורה עובד, אז מגיע למחבר 12V. אז איך לקדימה לא?

• מחבר T דפוק?
  • הארקה גרועה של הנורה? (יש לה בכלל, יש לה מגע אחד בתחתית?).
  • מגע דפוק של הנורה בבית נורה שנצבע לאחרונה?
  • נורה שרופה? (כפול 2?).

bug_62-65withinset.jpg

משכנתא זה קל

פורסם
אני עוקב אחרי השירשור הזה באדיקות, יצא לי לפגוש את ניר בארועים שונים, וההתרשמות שלי מדבקותו במטרה הידע הנרכש שלו והאהבה שלו לפרויקט מרשימים במיוחד, מדי פעם צץ לו מישהו בשירשור מתלהב מפרק חצי אוטו (או אופנוע אם להעיד על עצמי)

מפציץ בתמונות (אשם אשם) ובהבטחות ואז בפרויקט נגוז לתוך מציאות אפורה ומשמימה...

זה לא חוכמה לקחת רכב נדיר או רכב בעל ערך אספני רב ולשפצו, כאשר כיסך מרופדים בממון, והיכולות הכספיות שלך מפצות על כל דבר אחר, החוכמה לקחת רכב נפוץ פחות או יותר, אשר השווי הכלכלי שלו לעולם לא יעמוד בעליות השיפוץ, לדעת כי כל שקל שהולך לכיוונו יחסר בהרבה מקומות אחרים ועדיין להגיע לרמה כזו של שיפוץ וירידה לפרטים, את הידע שרכש ניר בשעות של נבירה באתרים באינטרנט, השעות שחיפש חלקים חלפים ובעלי מקצוע, רכישת בחו"ל בארץ ושיפוץ כל חלק אפשרי תרמו לו ולנו מסמך אנושי מעניין, זה אחד השירשורים הכי מעניינים לקריאה, ודוגמא חיה איך בעקשנות, ומתוך אהבה אמיתית ניתן להגיע לרמת ביצוע מרשימה, וסיפוק אדיר, אין לי מושג ירוק על מצבו הכלכלי בבנק אבל אין לי ספק שמבחינת רמת האושר והסיפוק שלו הוא בן-אדם עשיר ומאושר...ועל כך מגיע לו שאפו אדיר!!! ניר שיהיה בהצלחה ותיסע בהנאה-רן

+100

הרבה כבוד , שירשור נהדר , שיפוץ נהדר ונראה שגם בעלים נהדר.

כל ביקורת שאני העברתי בדיון זה , הייתה בראש ובראשונה לטובת ניר ולטובת מקצועיות השיפוץ.

לעיתים מדובר על מקומות בהם צריך וכדאי להתפשר... אך לסיים שיפוץ, מאשר לעשות "לפי הספר" ולהשאר עם ערמת ברזלים מאובקת באיזה מחסן, והשיפוץ הזה הוכיח את זה בענק.

שאפו !

ים סוסנה

פורסם

אם אין לך וולטמטר תכין מנורת ביקורת פשוטה ותבדוק מתח בבית הנורה,

לא אמור להיות סיפור גדול..

בהצלחה.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

היי ניר,

לגבי נורות האיתות הקדמיות - כל אחת אמורה לקבל פיקוד ממחבר T אחר כך שלא סביר בעיני ששני המחברים דפוקים, ורק בצד של ה-T ששולח קדימה.

פנסי האיתות הקדמיים מקבלים אדמה מברגי החיבור שלהם לכנף עצמה, ייתכן שהחורים והצד הפנימי של הכנף מכוסים בצבע\איטום כך שההארקה לא מתבצעת.

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

יניב, אכן, אחרי הידוק האומים בצד הפנימי של הכנף נוצרה אדמה טובה והאיתותים עובדים.

האור מאחורה עוד לא, הפיוז שמחובר לחוט האדום לבן שהולך אחורה נשרף כל הזמן (הלכו 3 פיוזים), כנראה קצר איפשהו בתא מנוע.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...