Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 238
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למרות הנטייה הטיבעית, לנסות ולשפר את הרכב, הייתי ממליץ לך ללכת על המקור הן בצבע והן בשיפוץ, השנתון של הרכב שלך נחשב נדיר מבחינה אספנית יחסית לשנתונים אחרים, אבל עדיין ניתן להשיג את רוב החלקים המקוריים. בניגוד לחיפושיות מודרניות הנפוצות מאד, דווקא לדגם שלך יש "ערך" אספני, המגמה הרווחת בעולם והמחלחלת גם לכאן, שלרכב מקורי ערך גבוה יותר ממכונית מצועצעת, רכב כזה יחשב בארץ ובחו"ל לרכב נחשב יותר, ועלויות השיפוץ כמעט זהות.

לפני שאתה מחפש צבעים מתקדמים חשוב עוד פעם!- אם לא השתכנעת תן לי טלפון ונדבר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אהלן ניר,

L380 הוא גם הצבע המקורי של ה-RAGTOP 1962 שלי והוא גם הצבע שהיא תיצבע לאחר גמר השיפוץ.

ההחלטה נפלה מתוך נאמנות למקור ולא בגלל שאני מת על הצבע...

מצרף תמונה שלה בימים פחות יפים ותמונה של אחות תאומה שצילמתי ב-BUGORAMA של סאקרמנטו השנה.

בהצלחה, יניב

Picture 1.jpg

DSCN0791.jpg

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

יניב,

אם כך, צריך לשמור על הגיוון (בין כל החיפושיות הבודדות שיש לנו) - שלי לא חוזרת לצבע הזה (שאצלי אגב הרבה יותר דומה לתמונה, ולא ירוק כמו אצלך - כנראה השמש באחו עשתה את שלה).

רן, אל דאגה - תהיה מרוצה מהתוצאה (סגול נצנצים).

משכנתא זה קל

פורסם
אהלן ניר,

L380 הוא גם הצבע המקורי של ה-RAGTOP 1962 שלי והוא גם הצבע שהיא תיצבע לאחר גמר השיפוץ.

ההחלטה נפלה מתוך נאמנות למקור ולא בגלל שאני מת על הצבע...

מצרף תמונה שלה בימים פחות יפים ותמונה של אחות תאומה שצילמתי ב-BUGORAMA של סאקרמנטו השנה.

בהצלחה, יניב

שיט, כבר רציתי לשאול, מאיזו שנה GS שברקע, ואיפה- ואז ראיתי את התאריך של התמונה, ואני משאר, שאני כבר יודע את התשובה לשאלה השניה- בסין...:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
יניב,

אם כך, צריך לשמור על הגיוון (בין כל החיפושיות הבודדות שיש לנו) - שלי לא חוזרת לצבע הזה (שאצלי אגב הרבה יותר דומה לתמונה, ולא ירוק כמו אצלך - כנראה השמש באחו עשתה את שלה).

רן, אל דאגה - תהיה מרוצה מהתוצאה (סגול נצנצים).

אז כבר עדיף להשאיר אותה בגוון שהיא עכשיו:

42397238.zipOldrustycarcolor.JPG

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אתה מרים פה להנחתות. אל תגיד רט ביטל לואו ריידר ותצפה שזה יעבור בשקט :-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
יניב,

החיפושית שלי עברה צביעה נוספת ואומללה במהלך חייה, את הצבע המקורי ניתן לראות באיזורים שלא טרחו לצבוע אז...

Picture 034.jpg

פורסם
שיט, כבר רציתי לשאול, מאיזו שנה GS שברקע, ואיפה- ואז ראיתי את התאריך של התמונה, ואני משאר, שאני כבר יודע את התשובה לשאלה השניה- בסין...:?

ה-GS (שתיים ליתר דיוק) דווקא מצאה דרכה לאפריקה (קניה) ועוד במצב נסיעה...קצרה היריעה מלספר את הסיפור ההזוי הזה.

יניב

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בזמן האחרון חששתי לגשת לשירשור הזה, גם כי אחזה בי אכזבה שאין התקדמות בגלל מחסור בחלקים, וגם מחוסר זמן ורצון להעלות את התמונות לאינטרנט. העבודה על החיפושית נדחקה הצידה כדי לקבל עבודות רווחיות יותר, ונעצרה לחלוטין, עד שהתחלתי לשייף ולפחח את הכנף האחורית שמאלית שבוע שעבר.

יש בעיקר תמונות של קופסאות מחו"ל.

05.10.08 - מגיעה חבילה גדולה...

ehlxty.jpg

אני כנראה היחיד שייבא פה פגושים חדשים, בדואר אוויר, דרך UPS :?

okx303.jpg

מעבר על כל הפריטים שהוזמנו (כ-6-7 עמודים של פירוט), גומיות לבודי, בקליות, ידיות לדלתות, קיט שיפוץ לדלת, ברגים לפגושים, פגושים ועוד...

2eba9o6.jpg

16.10.08 - האוטו של חן מוכן, ואינגריד שולחת מכתב.

פניתי לחברה בשם BBT בבלגיה שייצרה את הפגושים שהזמנתי, במטרה לקבל מדבקות שלהם לרכב. החבר'ה שלחו לי, על חשבונם: מדבקות, קטלוג על CD, ברושור, ומחירון מלא (בן עשרות דפים). כמובן שמעטפה ומשלוח בעלות 5.5 יורו.

ao3k28.jpg

הפחח התקשר, ואמר שסיים לצבוע את הרכב של חן (הרכב הנראה בדפים הקודמים עם הצבע שלי) ושאני ממש חייב לבוא לראות, אז באתי...

2h2mxdt.jpg

24ew30h.jpg

29ckuva.jpg

06.11.08 - סוף סוף, מגיעה החבילה מ-WW.

ב09.09.08 עשיתי הזמנה מחנות בקליפורניה, שאינה שולחת לארץ, שלחתי את הפריטים לג'רזי, ומשם בעזרת USADDRESS אליי הביתה. לקח קצת זמן, אבל העיקר שאין יותר עקבות לסיום העבודה.

2u6l1d2.jpg

1z51547.jpg

2iurmzs.jpg

07.11.08 - אני מבצע הסבה מהנדסה לפחחות.

יום שישי, הגעתי לפחח ב-9 בבוקר, אחרי שיוף החלודה השטחית שהתפתחה על הכנף (הורדת הצבע עד הפח נראית כמה דפים אחורה, כך עמדה מאז), מריחת חומר, שיוף ידני עם בלוק, שיוף עדין עם מכונה, שיוף עדין ידני, שיוף עוד יותר עדין עם מכונה לפינישים, וחצי גב מוכה כאב, השעה הייתה 15 בצהריים, והכנף הייתה מוכנה להתזת פוליאסטר.

אני לא יודע אם האיכות גימור שווה את הכאבים בגב, אבל אני סוג של מזוכיסט. וגרוע מכך, פרפקציוניסט.

המשך יבוא...

משכנתא זה קל

פורסם

כל הכבוד כל הפרויקט,

הצבע כעל המכונית של חן יצא פצצה!

בהצלחה בהמשך, מצפה לעידכונים

Fiat Bravo 1.6 Sx 16V

<---------------------

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

03.12.08

הרכב עבר פחחות ברוב חלקיו (למעט מכסה תא מנוע, והדלתות) ונצבע בצבע יסוד.

שימו לב לתיקון הסדק שהיה במכסה תא מטען.

031208 001.jpg

031208 002.jpg

031208 003.jpg

031208 004.jpg

031208 005.jpg

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...