Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, שלי ממש לא למכירה. עשיתי לה טיפול לפני שבועיים, החלפתי כל מה שנדרש, והיום הייתי בקלין קאר אוטו דיטיילינג, להשלמת הפינוק (לי ולה). קיבלתי תיאבון אחרי שראיתי את תמונות הקופה השחורה של שלומי, בהמשך אעלה תמונות מהדיטיילינג של היום.

פורסם

מי שרוצה אני יכול להמליץ לו שני מוסכים באיזור חיפה, מקצועיים יותר מקמור (לאחד הבעלים של אחד המוסכים אף הייתה בבעלותו 540I E39), עם שרות אישי ואדיב ומחירים זולים משמעותית מקמור. מנסיון של הרבה חברים. (בהודעה פרטית)

mags, ה540 שלך ידנית במקרה?

אני גם מזמין את כל בעלי הבמוו להצטרף למועדון במוו ישראל. (פרטים בהודעה פרטית)

BMW E30 325i Coupe

פורסם

תודה MAGS ,שני דברים:

א. גם אני חשבתי על DETAILING ואפילו שאלתי כמה אנשים שעשו וכתבו על זה בפורום מה דעתם. אשמח לשמוע את דעתך. איזה מהטיפולים עשית ובפרטי אם אפשר, כמה שילמת.

ב. בנוגע לבעיה שהיתי לך ברכב ושטופלה ע"י קמור - לדעתי קמור "פישלו" יותר ממה שאתה חושב. הבעיה של המזגן בדגם E39 היא בעיה ידועה ומוזכרת בכל הפורמים בחו"ל. הבקר מהירות של המזגן נוטה להתקלקל. הסימפטומים הם מהירויות עולות ויורדות במהירות יציאת האויר. הבעיה הולכת ומחמירה עם הזמן מה שגורם למזגן "להשתולל" יותר ככל שמזניחים את הבעיה. בשלב מתקדם של הבעיה, המזגן ממשיך לעבוד גם כשהרכב כבוי וזה מה שמרוקן את המצבר. הפתרון היחיד והידוע לכולם הוא החלפת הבקר. זאת קופסא שדומה בגודל ובצורה לטרנפורמטור גדול. היא נמצאת ברכב מאחורי תא הכפפות. עבודת ההחלפה לוקחת לא יותר מ-20 דקות.

לי אישית זה קרה בשני רכבי E39 שהיו ברשותי.

קמור היו חייבים להכיר את הבעיה ולפתור אותה נכון בביקורך הראשון.

אשמח לתת עוד מידע אם צריך.

פורסם

תודה, Laurence.

בינתיים כבר למדתי זאת מהפורומים בחו"ל ומשיחות עם אנשים בארץ. כאמור, כבר היה לי מכתב מוכן לאיגוד המוסכים, היתה לי "עדות" והסבר מפורט של החשמלאי אשר הסביר למה ומדוע זה קרה רק כאשר זה קרה ולא לפני, וכו'.

ההתנהגות שלהם היתה מחפירה, נעדרת תום לב, מתנשאת, יהירה ונצלנית.

העניין הוא שאין לי מישהו אחר זולתם, אני לא מחליף בינתיים את המותג ויש עוד כמה דגמים של קמור שאני רוצה לרכוש בעתיד.

חרם צרכנים? תלונה למינכן שיחליפו את הזכיין או יאפשרו תחרות בין מס' דילרים? אנחנו פאטתיים...

מה עושים?

יבואן לעולם לא ישפר את תודעת השירות שלו, אם הוא פועל בואקום וללא תחרות (על אותו מותג).

מועדון בעלי מכוניות שיפעיל לחץ על החלונות הגבוהים?

פרסום של תחלואי הדילר המקומי בפורומים בחו"ל, עד שמישהו מהקודקודים יביא זאת לידיאת ההנהלה האזורית?

פורסם

מה שלדעתי מלחיץ את קמור היבואן (לא המוסך) הכי הרבה הם המתחרים. בשנים האחרונות מרצדס מתחזקת מאוד. תשים לב כמה S_CLASS חדשות יש על הכביש, זה הורג להם את סידרה 7. גם המרצדם הקטנה מדגם C תופסת לא רע מאז שינוי הצורה. עכשיו מרצדס גם הורידו מחרים.

אני אישית נשאר עם ב.מ.וו אבל אם המוסך יעשה לי עוול אני לא אשתוק וכנראה שאכתב אותם על מסמך שאכתוב לגרמניה לסוכנות הראשית.

לפני כשנה הם גבו ממני 1600ש"ח על מפתח. אין ברירה וחייבים להזמין רק מהם אם רוצים את כל הפונקציות. להשוואה, מפתח של מרצדס 280 עלה לחבר שלי רק 600ש"ח. גם לא זול אבל שפוי.

בקשר למזגן ולמצבר, כשהגעתי עם הבעיה, כבר ידעתי מה הפתרון ולכן לא נתקלתי בבעיה שלך.

אגב, לדגם E39 (המצויין לדעתי) יש מספר "מחלות ילדות" שכדאי לדעת ואפשר לפתור ואפילו למנוע.

תוכל לכתוב קצת יותר על מה עשית ב - DETAILING? גם פנימי ומנוע? איזה שריטות מצליחים להעלים?

תודה,

• תוכן חדש...