Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעת מבחן על S8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אני ואבא שלי עשינו נסיעת מבחן על S8.

אני רק יכול להתלהב מהכוח האדיר שיש למנוע הזה. לי אישית לא יצא לנהוג, אבל קל מאוד להרגיש את הכוח גם כשיושבים ליד הנהג. וגם זה, בלי שיצא ללחוץ עד הסוף...

אבל הרעש.... השאגה של מנוע הלמבורגיני V10 בהחלט נשמעת מרשימה וגם ההרגשה בהתאם... :D

יש שתי נקודות חולשה ששמנו לב אליהן ו"הפריעו לנו".

הראשונה, מסיבה כלשהי האחיזה הרגישה פחות טוב מהמרצדס E280 (שנת 2007) וניסינו את כל כיולי המתלים.

אני לא יודע להסביר איך זה הגיוני, מכיוון שמבחינת המאפיינים של הרכב, אין סיכוי שS8 פחות יציבה מE. האם הגודל משפיע באופן כל כך מורגש למרות מתלי האוויר והנמכת הרכב לגובה 8 ס"מ?

השניה, הרכות על הכביש. זה היה צפוי, לפחות בשבילי. S8 נועדה להיות ספורטיבית ולכן צפוי שהיא לא תשייט על הכביש כמו S-Class, סדרה 7 וגם A8 רגילה. במיוחד עם ה20 אינץ' שלה. לאבא שלי זה קצת פחות התאים ואיכזב אותו :)

היה כיף... חבל שזה עולה כמעט 900 אלף.

פורסם

2 אפשרויות לגבי האחיזה..

האחת, הצמיגים שלה כבר גמורים לאחר כל כתבי הרכב שחרשו אותה, וצ'מפיון מתקמצנים על החלפת הצמיגים.

השנייה, השילוב של כל הכוח המטורף הזה עם הקוואטרו נתנו לך הרגשה שהרכב פחות אוחז בכביש.

(והשלישית, שעם הג'נטים 20 אינץ' המטורפים הללו, הרכב גבוה כמו ג'יפ :))

ואם אפשר לספר לך משהו, בלי שאףאחד ידע..

כשתבוא לסוכנות לשים את הצ'ק, המחיר של S8 יורד מהר מאוד.. אבל שששש ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
2 אפשרויות לגבי האחיזה..

האחת, הצמיגים שלה כבר גמורים לאחר כל כתבי הרכב שחרשו אותה, וצ'מפיון מתקמצנים על החלפת הצמיגים.

השנייה, השילוב של כל הכוח המטורף הזה עם הקוואטרו נתנו לך הרגשה שהרכב פחות אוחז בכביש.

(והשלישית, שעם הג'נטים 20 אינץ' המטורפים הללו, הרכב גבוה כמו ג'יפ :))

ואם אפשר לספר לך משהו, בלי שאףאחד ידע..

כשתבוא לסוכנות לשים את הצ'ק, המחיר של S8 יורד מהר מאוד.. אבל שששש ;)

אמממ..

היא עשתה 16 אלף ק"מ בחצי שנה. זה לא מעט, אבל לא הייתי מהמר על הכיוון הזה.

לא שמענו רעש צמיגים בכלל, פשוט ההרגשה הכללית הייתה פחות יציבה. הרגישו את הסיבוב...

יכול להיות שזה בגלל הכוח. ברכב אחר אתה בד"כ מגיע עם המהירות לסיבוב ובסיבוב רק שומר עליה או מעיט קצת.

כאן, למרות שנסענו באותה מהירות שאנחנו תמיד נוסעים, אולי באנו במהירות איטית והאצנו יותר בתוך הסיבוב.

עדיין הייתי מצפה להרגשה יותר יציבה, בטוח שנסענו באותה צורה גם עם המרצדס.

המחיר היה בערך 850 אלף. כמממממה הם כבר יורידו? גם 800 אלף זה הרבה...

אם הייתי מישהו שקונה רכבים כאלה, הייתי מעדיף S500.

פורסם

כשה16K קיילומטר הללו מבוצעים ע"י כתבי רכב שמנסים לבצע דריפטים וכדומה.. בהחלט הייתי חושב על הכיוון הזה.

לגבי הבחירה - סביר להניח שגם אני הייתי לוקח S500 (למרות שהיא עולה כ100K יותר).

לגבי ההנחה - ה"מחירון" עומד על כ850K. כשאתה תבוא לקנות, המחיר ירד.

תחשוב על ההנחה שנותנים בS3, תתרגם אותה לאחוזים, ותמיר אותה למחיר של הS8.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא שמענו רעש צמיגים בכלל, פשוט ההרגשה הכללית הייתה פחות יציבה. הרגישו את הסיבוב....

קבל אפשרות נוספת, שלהערכתי היא סבירה למדי - הרכב פשוט "מרמה".

במושג הרכב "מרמה" אני מתכוון לתחושת המהירות הסובייקטיבית שהרכב משדר. ישנם כלי רכב שבהם 140 קמ"ש נראים לנהג שהם 120 או פחות וישנם ההפוכים.

נראה לי שהאודי שייכת לסוג הראשון כך שהסיבובים נלקחו במהירות גבוהה בהרבה ממה שהיה נדמה שהרכב נמצא בה.

אגב רכב מהסוג השני שאני נתקלתי בו היה סובארו B4 3.0 R, נהגתי על הרכב שהאיץ (לתחושתי) במהירות מוטרפת, א-ב-ל כשהסתכלתי על מד המהירות אז מה שחשבתי שהוא לפחות 140 התגלה כ- 120 על השעון.

פורסם

לעיתים גם השעונים משקרים, אתה יודע... (מכשיר GPS שאומד את המהירות במדוייק יכול להוכיח בקלות את המהירות האמיתית של הרכב).

Twincharger Stratified Injection

פורסם
יש אנשים שמעדיפים לקנות אוטו שמנקר כמה שפחות עיניים ב800K, אבל שייתן את אותה הנוחות בנהיגה, כלומר S8.

אבל זאת הנקודה, שהS8 לא נוחה בנהיגה. היא שונה לגמרי מS500 או מסדרה 7.

ואני לא בטוח אם S8 פחות מנקרת עיניים. יש הרבה יותר Sים ו7ים.

קבל אפשרות נוספת, שלהערכתי היא סבירה למדי - הרכב פשוט "מרמה".

במושג הרכב "מרמה" אני מתכוון לתחושת המהירות הסובייקטיבית שהרכב משדר. ישנם כלי רכב שבהם 140 קמ"ש נראים לנהג שהם 120 או פחות וישנם ההפוכים.

נראה לי שהאודי שייכת לסוג הראשון כך שהסיבובים נלקחו במהירות גבוהה בהרבה ממה שהיה נדמה שהרכב נמצא בה.

אגב רכב מהסוג השני שאני נתקלתי בו היה סובארו B4 3.0 R, נהגתי על הרכב שהאיץ (לתחושתי) במהירות מוטרפת, א-ב-ל כשהסתכלתי על מד המהירות אז מה שחשבתי שהוא לפחות 140 התגלה כ- 120 על השעון.

אבל לא התבססתי על תחושה, אלא על המד מהירות של הרכב שהראה 100 קמ"ש.

באותו כביש אפשר לנסוע 100 קמ"ש עם כל רכב (סובארו DL, לנד-קויזר) בלי בעיה. עם המרצדס יצא לנו כמובן לנסוע יותר.

בS8 הרגישו את המהירות. אני לא אומר שהרכב איבד שליטה, ברור שלא. אבל במרצדס לא הרגישו את המהירות או את הסיבוב.

פורסם

בS8 הרגישו את המהירות. אני לא אומר שהרכב איבד שליטה, ברור שלא. אבל במרצדס לא הרגישו את המהירות או את הסיבוב.

אז המסקנה היא שהמרצדס טובה יותר.

פורסם

אני לא כ"כ מבין את המשפט "הרגישו את המהירות". אפשר לפרש את זה גם כ"המכונית מערבת יותר את הנהג" וזה דווקא דבר חיובי. במכונית כמו ה-S8, שאמורה למכור לא רק פאר והדר אלא גם יכולות ספורטיביות - זוהי תכונה בכלל לא שלילית.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כשאתה נכנס במהירות גבוהה לסיבוב, אתה מרגיש אותו. הרכב רוכן לצד הנגדי וגם אתה.

ככל שהרכב "פחות טוב" בתחום, גם במהירות נמוכה תהיה הרגשה זהה.

לנו הייתה את ההרגשה הזאת עם הS8 במקומות ובמהירות שעם E280 לא הייתה לנו את אותה הרגשה.

זה הכל :)

טוב או לא טוב? לדעתי לא טוב.

פורסם
לעיתים גם השעונים משקרים, אתה יודע... (מכשיר GPS שאומד את המהירות במדוייק יכול להוכיח בקלות את המהירות האמיתית של הרכב).

אהא, בסביבות 10%. זה משתנה מידי פעם.

יש לי GPS בילט-אין, ואני כל הזמן משווה מהירויות.

מד המהירות מראה מהירות גבוהה יותר ממה שאתה נוסע באמת.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תוכן חדש...