Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן קופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רציתי קצת רקע לגביי רנו מגאן קופה שנת 97...

אמינות צריכת דלק נוחות בעיות שכיחות ברכב.

ממליצים?לא ממליצים?אם לא אז יש משהו בסגנון שיותר ממולץ?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

אם ידנית אז מאוד מומלצת , האוטומט של הרנו בעייתי חשמלית והידראולית במיוחד , סולונואידים או בוכנת מצמד קדמי נסדקת.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

תודה רבה.

אין לי החלטה לגב 1.6 או 2.0 מה עדיף?ולמה...

ומה לגביי צריכת דלק נוחות נסיעה וביצועים?

תודה רבה רבה אתם עוזרים מאוד!!!!

פורסם
תודה רבה.

אין לי החלטה לגב 1.6 או 2.0 מה עדיף?ולמה...

ומה לגביי צריכת דלק נוחות נסיעה וביצועים?

תודה רבה רבה אתם עוזרים מאוד!!!!

בקצרה, 2.0 מציגה ביצועים טובים מאוד, טובים משמעותית מגרסת ה-1.6, צריכת הדלק זהה!! לי היה ממוצע ב-2.0 של 11-12 ק"מ לליטר בנסיעה מעורבת.

נוחות נסיעה סבירה.

פורסם
רכב טוב בסך הכל אבל זולל דלק.

ממש לא מסכים איתך!

ה-2.0 חסכונית יחיסת בדלק!! צריכה של 15 ק"מ/ליטר בכביש בינעירוני במהירות של 110-120 קמ"ש נחשבת למצויינת.

1/10 בעיר נחשב לטוב לגודל מנוע כזה.

אם רוצים רכב חסכוני קונים פיאט פונטו 1.25 סמ"ק ושלום על ישראל.

פורסם

אם רוצים רכב חסכוני קונים פיאט פונטו 1.25 סמ"ק ושלום על ישראל.

או טויוטה פריוס ואז מקבלים גם הגה של כמעט 4 סיבובים מנעילה לנעילה... שווה !!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
או טויוטה פריוס ואז מקבלים גם הגה של כמעט 4 סיבובים מנעילה לנעילה... שווה !!

אל תשכח שלטויוטה פריוס עדיין אין פה שוק והיא הייברידית וצריך לקחת את זה בחשבון, אנשים נמנעים מלקחת הייברידיות כי עדיין לא ממש ידוע על התנהגות הרכב בזמן הארוך.

פורסם

אני ממליץ מאוד, אני מחזיק באחת ידנית 1.6 98 ומאוד מרוצה, מה שחשוב באמת זה לא לקנות אוטמט. צריכת הדלק סה"F סבירה ל1.6, רכב מאוד מהנה ומאוד יפה, מבחינת אבזור היא נורה מאובזרת יחסית לשנתון, בחיפוש שים לב בעיקר למערכות החשמל ברכב שזה המחלה. מאוטמט אני ממליץ לך להתרחק כמו מאש. חוץ מזה מאוד נדיר למצוא ידניות במצב נורמלי, אל תקנה בחיים יד גבוהה, ולא מערסים כי הם שוחתים תאוטו, *** תאוטו = את האוטו *** לא הייתי ממליץ לך להתקרב לרכבים עם אגזוזים וכאלו כי אלו רכבים שהרסו אותם.

פורסם
אל תשכח שלטויוטה פריוס עדיין אין פה שוק והיא הייברידית וצריך לקחת את זה בחשבון, אנשים נמנעים מלקחת הייברידיות כי עדיין לא ממש ידוע על התנהגות הרכב בזמן הארוך.

אני מאמין שתעלולון חמד לצאן...:wink:

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...