Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אותו הבעיה שבזכותה עלינו על השקר שדוד שלי מכר לנו.

הרנו התחממה לחום דומה, אחרי כמה בדיקות המנוע נמצא דופק ולקראת שפיכה.

בהצלחה.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם

אני חייב רק להבין בבקשה מה הקשר בין 98 ליחס דחיסה גבוה? אני מכיר מישהו קרוב שנוסע ב 750i והוא חייב לתדלק 98 או 99

ואם אני לא טועה שם היחס דחיסה הוא 1:10

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit

Sub - phase sx 220 - amp hifonics titan mono

פורסם

דחיסה יותר גבוהה= התחממות .

ככל שאתה דוחס יותר את התערובת (אוויר/דלק) כך החלקיקים מתחממים.

דבר זה עלול לגרום לחוסר שליטה בתזמון ההצתה כלומר התערובת תיבער לפני הניצוץ של המצת.

פורסם
אם זה לא עוזר, מחליפים או מבטלים טרמוסטט.

אל תבטל את הטרמוסטט. אם הוא תקול, החלף אותו באחד תקין, אבל אל תבטל אותו.

תקציב המו"פ של המהנדסים בפיז'ו הוא "קצת" יותר גבוה מתקציב המו"פ שלך. אם הם החליטו שברכב צריך להיות טרמוסטט, כנראה שיש לכך סיבה אמיתית.

בדיוק בגלל כל מיני חיפופים כאלה מתחילות הבעיות, ואותן הבעיות הן שיוצרות את אותן סטיגמות כמו "צרפתי זה לא אמין" ודומיהן, וכך יוצא שבעיה שיכלת לפתור בסכום קטן יחסית תתפתח לבעיה סבוכה יותר שבטווח הארוך תשלם עליה הרבה יותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שנים שיש לי 306 95 1.4 ידנית מנוע TU ואותה תופעה בדיוק קיימת אצלי ברכב.

כתושב חיפה בעליות ובמאמץ התופעה מוכרת לי אבל זה בסדר גמור, גם השעון אצלך ואצלי מצביע על 100 מעל' וזה בסדר גמור.

גם אני חששתי בתחילה אבל הבדיקה הפשוטה ביותר היא לראות שהמאוררים בסדר, שהמים במערכת לא רותחים ולא פורצים.

אני אישית מחליף כל שנתיים נוזל קירור אורג'. דרך אגב, הרכב עבר כבר 260K מבלי לפתוח ראש מנוע.

פורסם

תבדוק את תקינות הפקק ברדיאטור, ובנוסף תעבור לראות שאין חור קטן כלשהו במערכת.

חור קטן/פקק לא תקין, יגרום לכך שהמערכת לא סגורה ויפגע ביעילות הקירור שלה.

פורסם

בוא נעשה קצת סדר .

הטרמוסטט במקרה שלך נפתח רק ב 89 מעלות .

המאוור במהירות איטית נכנס ב 92 מעלות ,מהירות גבוהה 97 מעלות .

יכול להיות מאוד שבפקקים בחום רציני השעון יראה 100 מעלות אבל אם הטמפ' לא תרד אחרי דקה או שתיים

אז יש בעיה . שוב השעון שלך אמור לטייל בימים חמים בין 95-100 מעלות.

בנסיעה בכביש מהיר אתה לא אמור לעבור את ה 90 מעלות .

איזה נוזל קירור מילאת ? ממולץ מאוד להשתמש אך ורק בנוזל מקורי , כל נוזל אחר אינו מתאים

לתרכובת האלומיניום של ראש המנוע וגם לא מתאים ליכולת הקירור של הרדיאטור , המנועים האלה

עובדים בחום די גבוהה כמו שהבנת ונוזלים זולים לא בנויים לכך .

היית ממליץ להחליף את פקק הרדיאטור יכול להיות שהוא גורם לאיבוד לחץ ואיבוד נוזל .

הייתי גם ממליץ לבדוק אוויר במערכת כולל מערכת חימום .

לגבי כמות נוזל במנוע הזה נכנס בערך 4.5 ליטר .אחרי ריקון אוויר לי בדרך כלל היה הולךמעל 5 ליטר .

פורסם
לא תקין בכלל!

בדוק תחילה את תקינות התרמוסטט (שאולי נתפס חלקית על מצב סגור), ואז בצע ניקוי רדיאטור. אין קשר לסוג הדלק.

הוחלף טרמוסטט, הבעיה נפתרה. מחוג באופן קבוע מתחת ל 90. תודה לכל המנסים לעזור.

הייתי בסרט הזה בדיוק ולכן זיהיתי ישר. היה לך מזל גדול מאוד שהתרמוסטט נתפס חלקית ולא נתפס לגמרי, כי אז המנוע היה רותח ואתה היית בצרה צרורה.

קרה לי גם בחודש אפריל, במהלך נסיעה ב- 90 קמ"ש מד החום עבר את האמצע, רק שאצלי הוא היה בדרך לתחום האדום ונאלצתי להוריד את הרכב לשוליים ולדומם מנוע. את ה- 3 ק"מ הבאים בדרך הביתה העברתי בדרדור הרכב עם מנוע כבוי...

• תוכן חדש...