Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב הסתבכות עם סוחר/נוכל, אני נאלץ לחפש רכב זול, מאוד זול, כאשר התקציב הוא גג 5000 ש"ח (4000 לרכב ועוד 1000 לתיקונים).

אשמח להצעות, כאשר הדרישות הן: כמובן חסכוני, אמין ושיהיה מסוגל לסחוב עליות בקלות יחסית.

נכון, התקציב לא מאפשר בררנות יתר, ופינוקים מיותרים אך עדיין ממה כדי לברוח ועל מה כדי להתמקד.

פורסם

כמובן תמיד קיימת הסובארו DL המיטולוגית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לפחות תפרסם את הנוכל שכולנו נדע מי הוא.

אולי סיאט איביזה שנת 89 90

מכיון שהסיפור נמצא בהליך משפטי, אני לא אפרסם את שמו, רק אציין שהוא מאזור הצפון, ממש צפוני. וניתן למצוא מודעות שלו בWINWIN.

פורסם
הדרישות הן: כמובן חסכוני, אמין ושיהיה מסוגל לסחוב עליות בקלות יחסית.

מדובר על רכב ותיק מאוד. לא ממליץ לצפות לאמינות מי יודע מה. בתקציב כזה מדובר על רכב שחוט למדי.

בקשר לעליות, יסחוב בקלות יחסית לאיזה רכב? מזמן אין לרכב הזה את הסוסים שהיו לו כשהיה צעיר.

בנוסף ראוי לציין, שיישור קו יהיה יקר - צמיגים, טיפול גדול (עם טיימינג ככל הניראה), מצבר, בלמ"ז וכ'.

גם כדי לעבור טסט, יש מצב שיהיו לך קשיים בגלל כל מיני גומיות במתלים וכו'.

לתקציב שלך ממליץ להסתכל על מכוניות כמו סיטרואן ZX עם מנוע 1400 ופיאט אונו גם עם מנוע 1400.

אני מאוד בספק יספיק לך 1K ש"ח ליישור קו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כמה זמני ? אולי כדאי לשכור רכב חדש, בטיחותי, נח וטוב באותו סכום לחודשיים או שלושה ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
במקום לפרסם את שמו אולי תספר על מה הייתה ההסתבכות ?

כבר כתבתי את זה בשרשור "דוגמאות מהחיים על רמאויות בקניה מיד 2. "

פורסם
כמה זמני ? אולי כדאי לשכור רכב חדש, בטיחותי, נח וטוב באותו סכום לחודשיים או שלושה ?

מכיוון שעניין ממתין לדיון בבית המשפט, ולא ידוע כמה זמן זה ימשך,אז הרעיון של ההשכרה יורד מהפרק (גם אנחנו מתקרבים לקיץ, ואז מחירי ההשכרה עולים...).

איך סוזוקי סוויפט מתחילת שנות התשעים?

פורסם

הסוזוקי סוויפט לא תיכנס לתקציב,אלא אם תמצא דגם 3 דלתות עם מנוע 1000 סמ"ק.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

כדאית מאוד הרנו-9, רנו-11.

רכב בעלות של בערך 2000 ש"ח, יש המון חלקים בפירוק וגם תחליפי.

לא עושה בעיות בד"כ, נוסעת ונוסעת.

אני מניח שזה יספיק ככה לבינתיים, כרכב נוסע...

פורסם

תתרחק מרנו 11!

בתור מישהו שהייתה לו אחת, לא הייתי נוגע בה עם מקל של 10 מטר.

היא לא הפסיקה לעשות בעיות, הייתי די מסטול מאדים של דלק כל היום, בבזתי עליה יותר מדי כסף ואני פשוט מתעב אותה.

אם אתה רוצה אני יכול לתת לך את הטלפון של מי שמכרתי לו את הפיז'ו 106 של אחותי. היא נכנסת לך לתקציב ואני בטוח שלא תעשה לך בעיות רציניות במשך כמה חודשים.

הבעיה היחידה היא שזה אוטו עם שאסי רציני בחלק הקדמי אבל הוא נראה טוב.

• תוכן חדש...