Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משפחתית?

סופר מיני?

מנהלים?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

משפחתית קטנה ... כמו הקולט.

היום לקחתי קולט 2002 92000 ק"מ לבדיקה אתה מסתכל על המכונית היא כמו חדשה הכל יפה וזה

אחרי הבדיקה הבוחן אומר לי שמע האוטו עבר תאונה ונפגע השילדה . התבאסתי אשששש כי זו באמת מכוניות מיוחדת ונדירה.

אבל בעיקרון לא אכפת לי כבר אני רק מחפש רכב שישרת אותי כמו שצריך.

תודה .

פורסם

נראה לי שאתה תהנה מגולף, רצוי מנוע 2000 סמ"ק.

אם אתה מוכן לוותר על הפוזה של קולט ולקחת משפחתית סדן- אני ממליץ לך ללכת על ניסן אלמרה, מזדה לנטיס, סובארו אימפרזה או הונדה סיויק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

א. זה שייך לפורום יעוץ, לא לכאן.

ב. קולט רכב נדיר ומיוחד? באיזו מדינה בדיוק?

ג. לדעתי פוקוס תתאים יופי.

!AWDSOME

פורסם

אוקיי. אז גולף זה יקר מידי (טיפולים ותיקונים)

וכל שאר המכוניות שהציאו פה (לנטיס וכו'), הם יותר מידי משפחתיות

כאילו למבוגרים אפילו קצת . אני מחפש רכב לצעירים יותר .

תודה

פורסם

פג'ו 206 XS , ידנית 1.6 חפש אחת מאובזרת עם סאן רוף ותקבל אחלה פוזה ומראה צעיר ויפה .

הרכב נחשב אמין למדי בעיקר בגירסא הידנית , בטחותי , מאובזר טוב , חסכוני וטיפולים לא יקרים מידי לטעמי אופציה מעולה

• תוכן חדש...