Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שישי בלילה חזרתי עם אמא שלי מנס ציונה ברכב שלה (סוויפט חדשה לבנה) ובדרך עצרתי לה בקיוסק.

הגעתי מכיוון רחובות לנס ציונה, כמעט צמוד לתחנה המרכזית ישנו קיוסק שנקרא "הבית של פיסטוק" ויש שם מפרץ של שתי חניות.

מרחוק כבר ראיתי שביציאה מהתחנה המרכזית עומדת ניידת עם אורות דולקים ובגלל שאני יודע שהשוטרים בנס ציונה משועממים נהגתי לפי הספר שלא תהיה להם אפילו סיבה קטנה ביותר לעצור אותי.

עברתי על פניהם והחנתי במפרץ שליד הקיוסק כאשר הניידת עומדת כ-10 מטר מאחורי ושני השוטרים יושבים על מכסה המנוע.

בנתיים אמא שלי בקיוסק ואני רואה שכ-20 מטר קדימה מאחד הרחובות יוצאות שתי מיצובישי קולט (אחת לבנה אחת אדומה) עם חריקת צמיגים ורעש שלא משאיר ספק לגודל הפילטר אויר והאגזוז שיש להם ברכב. בנתיים אני מסתכל במראה המרכזית לראות אם השוטרים מתכננים לעשות משהו ואני רואה אותם יושבים על המכסה מנוע של הניידת ומדברים בניהם.

כ-2 דקות לאחר שהקולטים כבר נעלמו מהאופק אמא שלי חזרה ויצאתי מהמפרץ בצורה הכי זהירה שיש עם איתות כאשר הכביש פנוי לגמרי. המשכתי בנסיעה הרגילה שלי לכיוון הרמזור ואני רואה את הניידת מאחורי והשוטר מדבר במיקרופון משהו לא ברור (למרות שהרדיו היה כבוי), אז עשיתי פרסה כדי לחזור לכיוון הבית ואני רואה שהם אחרי אז נכנסתי לתחנת דלק כדי לעצור להם.

יוצא אלי שוטר ומבקש רשיונות, הבאתי לו רשיון נהיגה, ואז הוא שואל מאיפה באתי, אמרתי לו שאני עכשיו יצאתי מהקיוסק שלידו הם עמדו, והוא שאל אם אני לא יצאתי מהרחוב שנמצא כ-20 מטר קדימה משם (מאיפה שהקולטים יצאו), אמרתי לו אתה מחפש מיצובישי קולט לבנה ואדומה שכבר נעלמו לכיוון ראשון ממזמן, החזיר לי את הרישיון ואמר שלום, 5 שניות אחרי זה חוזר ומבקש רישיון לצורך רישום אז נתתי לו והוא רשם שבדק אותי בטופס שלהם. ובזה נגמר הסיפור.

השאלה שלי היא, השוטרים\מתנדבים של המשטרה עוברים בדיקות כל כמה זמן? קצת בדיקת ראיה או משהו שיראה על כשירות לעבודה מהסוג הזה. אני מניח שאם היתי עם הפיג'ו זה היה מסתיים בדו"ח שמן ושלילה על נהיגה בקלות ראש (השוטרים בנס ציונה זה תופעה לא מוסברת, אחד מהם נתן לאישתו דו"ח).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

טוב זה לא חדש שיש שוטרים שמתנהגים פשוט בצורה מטומטמת. לא הבנתי מה הקשר שאמרת שטוב שלא היית בפג'ו שלך?

פורסם

אני מכיר כמה שוטרים בנס ציונה, והם ממש מטומטמים! יום אחד אחי נסע שם עם קטנוע, לכיוון התחנה המרכזית, ושוטר עצר אותו, ואמר לו שאין לו משתיק, והוא מוריד אותו מהכביש על ליקוי! :shock: לקטנוע לא חסר כלום, וזה היה אחרי שהוא עבר טסט יומיים לפני!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
טוב זה לא חדש שיש שוטרים שמתנהגים פשוט בצורה מטומטמת. לא הבנתי מה הקשר שאמרת שטוב שלא היית בפג'ו שלך?

מהסיבה הפשוטה שכנראה פיג'ו 106 GTI מושכת יותר אש מצד השוטרים מה שהיה נותן להם טריגר נוסף להגיד בוודאות שאני זה שהשתולל.

אני אומר את זה בגלל פעמיים שהאשימו אותי בדברים שלא עשיתי, פעם אחת שעברתי נתיב שלא כחוק (והשוטר איים בזימון למשפט על נהיגה בקלות ראש כי עצבנתי אותו), ופעם שניה היתי מואשם בניסיון לדריסת שוטר כי השוטרים טעו בזיהוי הרכב ונפלו עלי.

in the face

with a chair

פורסם
השאלה שלי היא, השוטרים\מתנדבים של המשטרה עוברים בדיקות כל כמה זמן? קצת בדיקת ראיה או משהו שיראה על כשירות לעבודה מהסוג הזה. אני מניח שאם היתי עם הפיג'ו זה היה מסתיים בדו"ח שמן ושלילה על נהיגה בקלות ראש

טוב זה לא חדש שיש שוטרים שמתנהגים פשוט בצורה מטומטמת.

איזה שוטרים שרוטים.

אולי כל בעלי הדעות פה יכולים להסביר מה בדיוק הבעיה בשוטר שעוצר רכב לבדיקת רישיונות ?

תומר - אני אשמח לדעת אם אתה עובד בדיקות ראיה בשגרה לצורך העיסוק היום-יומי שלך. גם לחצות את הכביש צריך ראיה טובה, ואפילו עוד יותר טובה בשביל לנהוג ברכב. אם השוטר/מתנדב היה חושב שאתה הוא זה שהתפרע מאחוריו, כנראה שבאמת היית מקבל שם דו"ח. אל תשמיץ סתם.

פורסם

מלפניו, כל העסק קרה מלפניו כאשר אני עומד עם הרכב 10 מטרים ממנו ורק 2 דקות אחרי שהמתפרעים נעלמו יצאתי מהמפרץ חניה ואז השוטרים באו אחרי, איפה הם היו 2 דקות שלמות? חיכו למשיח שיבוא לעזור להם? צריך להיות מטומטם כדי לא לראות אם רכב במרחק 10 מטרים ממך משתולל או לא.

חוץ מזה, אני עומד 5 דקות במפרץ חניה, למה לזה הם לא שמו לב? היה חשוב להם יותר להעביר את הזמן בדיבורים ולא בעבודה באמת, או שהם פשוט ניסו עלי שיטת מצליח. מה גם שאמא שלי היתה ברכב ככה שיש לי עדה ויותר קשה להם להפיל תיק במקרה שכזה כי רוב הנסיבות בעניין היו לטובתי מבחינת בית המשפט. אבל עצם העניין הזה שלא היה צריך לקרה בכלל, זה מה שמרתיח אותי.

לא כל עבודה דורשת ראיה מושלמת, אבל כשאתה בא להרשיע אדם בעבירה שלא ביצע כי לא ראית טוב, זה לא מקום לטעות בו מבחינתי. זה עבודה משרדית שאז עשית טעות באיזה טופס אז מדפיסים טופס חדש, מדובר פה בהרשעת בנאדם שבמקרה קיצוני אפשרי לשלול לו את הרישיון בגלל זה.

וזה לא היה בדיקת רשיונות אלא איך שנתתי לו את הרישיון הוא שאל מאיפה באתי וניסה להוציא ממני הודאה שאולי באתי מהרחוב שיצאו ממנו המשתוללים. רק אחרי שנתתי לו תאור של הרכבים המשתוללים אז החזיר לי את הרישיון וחזר לקחת אותו שוב לצורך רישום. גם אין לו סיבה לרדוף אחרי 200 מטר בשביל לבדוק רישיונות כי עמדתי 5 דקות במפרץ ליד הקיוסק וכבר אז היה יכול לגשת אלי ולבקש רשיונות.

in the face

with a chair

פורסם

כשבן אדם כלכך מאמין במשהו - הוא יכול אפילו "לראות" את הבלתי מציאותי.

אני לא מכיר אותך אישית ובטח שלא יודע מה עובר לך בראש, אבל אני יכול להגיד לבטח שאתה כלכך נעול על הרעיון שעליו אתה מדבר, שאתה מכניס את הסיפור הזה כעדות לזה שהשוטר ניסה בכח להלביש עליך את התיק.

לדעתי, סתם אי הבנה. לעתים שוטרים נוטים לתת רושם שהם מחפשים אשמה אצל אנשים, אבל זה רק מכורח האירועים שבהם הם נאלצים לטפל במסגרת העבודה שלהם. אל תשכח שזמן לא מבוטל הם כן צריכים להבחים בין עבריין לאזרח תמים, ובין נרקומנים, גנבים ועוד כל מיני שנמנע מלהזכיר את תוארם בשל חוסר הסימפטיה שהם מעוררים.

קח את הדברים בפרופורציה.

חיים - הייתי שמח לדעת על מי ההודעה שלך מדברת.

פורסם

יניב בסיטואציה כזאת אני לא רואה אופציה אחרת מאשר לנסות להפיל תיק.

ואת זה תוסיף לניסיון המר שיש לי עם המשטרה

in the face

with a chair

פורסם

אני מכיר גם מתנדבי משטרת תנועה-ית"מ המבוגרים שגילחו אי תנועה שלם עם הפוקוס החדשה שהם קיבלו מאור ירוק בטענה שהם לא ראו את האי תנועה.

השאלה הנשאלת כיצד הם רואים אם הנהג עבר באור אדום אור ירוק?...:-?

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
כשבן אדם כלכך מאמין במשהו - הוא יכול אפילו "לראות" את הבלתי מציאותי.

אני לא מכיר אותך אישית ובטח שלא יודע מה עובר לך בראש, אבל אני יכול להגיד לבטח שאתה כלכך נעול על הרעיון שעליו אתה מדבר, שאתה מכניס את הסיפור הזה כעדות לזה שהשוטר ניסה בכח להלביש עליך את התיק.

לדעתי, סתם אי הבנה. לעתים שוטרים נוטים לתת רושם שהם מחפשים אשמה אצל אנשים, אבל זה רק מכורח האירועים שבהם הם נאלצים לטפל במסגרת העבודה שלהם. אל תשכח שזמן לא מבוטל הם כן צריכים להבחים בין עבריין לאזרח תמים, ובין נרקומנים, גנבים ועוד כל מיני שנמנע מלהזכיר את תוארם בשל חוסר הסימפטיה שהם מעוררים.

קח את הדברים בפרופורציה.

חיים - הייתי שמח לדעת על מי ההודעה שלך מדברת.

איזה סיבה יש ל ToMeR להמציא סיפור שלם עם דמויות ואפקטים רק בגלל בדיקת רישיונות (אפילו לא דו"ח)?

אני גם לא מבין למה אתה קופץ להגן על אותם השוטרים, הרי אתה לא היית שם וכידוע לא כל השוטרים (וגם שאר האנשים) דומים, כנראה ששני אלו עבודת השיטור זה לא הצד החזק שלהם.

הם מעדיפים להריץ "דאחקות" על מכסה המנוע עד שקיבלו קריאה על רכב שנוהג בפראות באיזור והם החליטו לעצור את הראשון שיפגשו, כדי שחלילה לא יפגעו בזמן ה"דאחקות" היקר שלהם.

המקרה שתואר פה אינו סתם אי הבנה, אם ToMeR ראה ושמע את הרכבים במרחק 10 מטרים ממנו אין שום סיבה שהשוטרים לא צריכים לשמוע ולפעול.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
as far as i know the police does NOT deliberately collect idiots.this forum however sometimes seems to

Could have fooled me.

As far as the forum goes, we have very low standards. For example, the required level of English, as one can see from the above quote (The police does not "collect" it "recruits", and every sentence should start with a capital letter). I am sure the Police Force betters the forum on that issue too...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...