Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בהמשך לשאלתי הקודמת , אני טס בשבוע הבא לאנטליה עם אשתי לעתיד שתחייה

שאלתי היא האים משהו יכול להמליץ על מקומות בילוי טובים באנטליה , או דברים מעניינים הקשורים למוטוריקה ורכב , וכמו כן אזורי קניות טובים בעיר עצמה .

אני חושב שזה יהיה משעמם להיות כל כך הרבה זמן במלון , אז אני חושב על דברים אחרים .

ממתין לתגובות

תודה

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

ראפטינג. לקנות דרך החברה שהביאה אתכם לשם זה יקר מאוד, לקנות דרך המלון זה יקר. הכי טוב לשאול בעיר, ויפנו אותך ישירות לחברות שמארגנות את זה. מדובר בראפטינג של יום שלם, במסגרתו עוצרים גם לארוחת צהריים עם פורלים טריים שיצאו מהנהר לפני כמה דקות (אל תדאג, הפורלים קפצו למנגל בהתנדבות מתוך דאגתם הכנה לתיירות). סדר גודל של שישה או שמונה איש בסירה וכיף אדיר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כמה אפשרויות מהנות ביותר:

1.מפלי קורשנלו.

2.מפלי דודן.

3.טיול ג'יפים בהרי קמר והטאורוס(קצת רחוק מאנטליה אבל שווה כל רגע).

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

הייתי שם פעמיים במשך שבוע כל פעם לא חסרים דברים לעשות .

כמו שכתבו קדמיי גם אני ממליץ על הראפטינג ועל הטיולי ג'יפים פשוט כיף ומעביר לך יום שלם , אנחנו נרשמנו לטיולים דרך נציג של חברת ננסיעות הישראלית שבאנו איתה במלון עצמו.

מפלי דודן וקורשונלו עדיף פשוט לצאת מחוץ למלון בד"כ יש שם תחנת מוניות קטנה וקובעים עם נהג מונית יום ושעה שאתם רוצים לצאת ולאן והוא מסיע אותכם עד לאתר עצמו + כניסה לאתר (אצלנו הוא אפילו עצר לקנות לנו כיכר לחם כדי להאכיל את הברבורים באחד המפלים) אני לא זוכר את המחיר בדיוק אבל הוא היה זול משמעותית מהמחיר שרצו במלון .

יש גם את השוק באנטליה (אני לא יודע בדיוק איזה אבל יוצא כל כמה שעות אוטובוס מהמלון לשם) שהיה נחמד לעשות סיבוב שם.

בנוסף אפשר לצאת גם בערב לנמל באנטליה יש שם בתי קפה , חנויות וכדומה ומאוד יפה שם סה"כ .

אגב הטיולים מעייפים , לדעתי אל תתכנן טיול יום אחרי יום , תהנה גם מהחופש במלון.

פורסם

ואם אתה מחפש משהו יותר איזי , אז שייט באחת היאכטות שיוצאות מהנמל ללב ים כולל ארוחת צהריים , עגינה באחד המפרצים המרוחקים לצורך שחייה במים הצוננים , היא אופציה כייפית .

• תוכן חדש...