Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעייה אצלי זה המנורה של הסליל. לפעמים זה נידלק והאוטו לא מניע

ולפעמים זה לא נידלק והאוטו מניע ועובד פיקס. תמיד בדיוק שאני מגיע לאנשי מיקצוע הכל בסדר ועובד כמו שעון.

אמרו לי חישן הצתה'' חישן גל ארכובה'' קניתי חדש והכל אותו דבר

אני כבר יכול להשתגע מיזה כי זה בא פעם בכמה ימים.

לילה טוב

פורסם

התחברת לסורק תקלות מקורי במורשה ? אם לא, סביר להניח שתמשיך לסבול ולחפש ישועה.

כדאי מאוד גם להתחיל לקרוא כאן כי כמעט כל תקלה כבר קרתה למישהו ויש לה פיתרון.

מעבר לכך, אתה מוזמן לדבר איתי בה.פ. או להעלות את הבעייה כאן. תתאר מה קורה לרכב מעבר לבעיית התנעה כמה שיותר מדויק ואנסה לעזור.

Veni Vidi Vici

פורסם

לרכב לעולם לא היו בעיות רק לפני חודש בערך יתחילו הבעיות.

יש ימים שאני בא מדליק כל המנורות נכבות מניע הכל בסדר בנסיעה אין שום בעייה שום תקלה ושם מנורה.

ויש ימים שאני בא להניע ואז המנורה של הסליל לא נכבאת והוא לא מניע.

יכול לקרות מצב ששבוע אין בעיות ואז יום אחד חוזרת התקלה.

ואני עובד בבקר ובלילה אין לי זמן לקחת תאוטו למומכים כי הם רוצים שאני ישאיר תאוטו אצלהם עד שהיהי תקלה.

פורסם

עדיין לא ענית, האם הרכב חובר לסורק תקלות (אני כבר לא מדבר על מקורי אלא בכלל) ?

אם דלקה מנורה של הסליל, נרשם קוד תקלה במחשב גם אם אח"כ הרכב הניע כרגיל. משם כדאי להתחיל.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...