Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 99 בעייה בגיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הרכב גולף 99 1800 אוטומטית. מהיוםפ שבו קניתי את הרכב משהו כמו 8 חודשים כשאני מגיע ל 25 קמש בערך והאוטו מחליף הילוך אני מרגיש כזה נקישה או משהו כזה..טיק כזה לא שומעים את זה רק תחושה כזו.וגם נדמה לי ב 60 קמש אבל פחות מורגש.הרכב עבר סהכ 104 אלף קמ.האם זה הסוף של התיבה? או שזה ככה צריך להיות?או שצריך להוסיף נוזלים למינהם וכו?הבנתי מקריאה פה שלא צריך להוסיף נוזל לגיר הזה.האם לא אמורים להרגיש ברכב הנל כלל את העברת ההילוכים?אולי הכל תקין ואני רק חושב שזו בעייה?תודה לכולם.

פורסם

תשמע, לא משנה איזו תיבה אוטומטית זאת אתה תרגיש באיזשהיא מידה את העברת ההילוכים.

בד"כ התיבות הללו מאוד עדינות ולכן אתה בקושי אמור להרגיש אתה ההעברה, ובטח ובטח שלא להרגיש מכה.

שמן גיר אל תחליף, זה כבר יגרום לסופו הוודאי של הגיר.

האם התופעה החמירה מאז רכישת הרכב?

האם נסעת ברכב מקביל והייתה הרגשה אחרת?

ייתכן ובאמת מדובר בתושבות.

ייתכן שלא.

טיפול הבא שלך במוסך תבקש שיעיפו מבט על התושבות.

אם הן בסדר אז אין יותר מדיי מה לעשות, אלא לחכות...

פורסם

אני ממליץ לך להתקשר למוסך "אדמונד" מחולון ולדבר עם יורם.

הבחור מומחה לתיבות של VW והוא מאוד אמין (דהיינו בניגוד לאחרים, לא מנסה לדחוף לך שיפוץ גיר מלא אם צריך רק לשפץ למשל "מוח")

היו לי בעיות עם גיר של סיאט טולדו 1.8 (אני חושב שזה אותו גיר כמו אצלך, המנוע הוא אותו מנוע בכל אופן)

וכבר משיחת הטלפון איתו אחרי תיאור הבעייה, הוא כיוון לקראת מה יכולות להיות הבעיות ואיזה סוגי תיקונים אפשריים

בסופו של דבר הוא שיפץ אצלי את המוח והכל הסתדר (רק לסיבור האוזן יצא לי איזה 2000 ש"ח כאשר כל האחרים התעקשו על שיפוץ מלא בעלות של לפחות 5000 ש"ח)

איתן

פורסם

התופעה אותה תופעה מאז שקניתי את הרכב ועברתי איתו 5000 קמ בערך.ונסעתי בטויוטה קורולה 2001 שעברה 50 אלף קמ,לא מרגישים בקושי את ההעברה ואין שום נקישות כאלו..

בבדיקה של הרכב כתבו לי על הגיר כך"שחיקה פנימית בגיר,השהייה +נקישה בשילוב הילוכים,רעש מתיבת הילוכים,נזילות שמן במערכת הנעה,גומיות מגן לציריות פגומות"

פורסם

לחבר שלום,

הגיר המותקן ברכב שלך הינו מדגם 01M שנחשב לאחד הגירים הנוחים בהעברת ההילוכים החלקה שלו.

הבעיה שאתה מתאר יש לבדוק בעזרת מחשב איבחון ונסיעת מבחן על-ידי מכונאי שמכיר היטב את הרכב.

הבעיה יכולה לקרות מהסיבות הבאות:

1. חוסר או יתר נוזל ATF

2. בעיה באחד הסולונואידים

3. בעייה בצמה בתיבה/בעיה חשמלית

4. בעייה באחד החישנים

5. כיוון בסיסי ומצערת

6. חדירת נוזל קירור למערכת ההידראולית עקב בעיה בקולר השמן (מצב סופני)

המלצה שלי

פנה/י למוסך המתמחה במכוניות קונצרן VAG גולף/אודי/סיאט "מוסך רון" שברח' המסגר 31 ת"א,

טל' 03-5373204 ובקש/י את רון שהנו גם חבר פורום זה. אתרו הנו

איזה כייף לי :)

פורסם

ערב טוב

בן,תיארת בעיה או אי בעיה בגיר האוטומטי שלך,ותוך כדי השוות את מעבר ההילוכים בתיבה שעברה 50K לבין ביתה שעשתה כפול... קודם כל ההשוואה מן הסתם,לא "הוגנת" מפני שמן הסתם הבלאי בתיבה שלך הוא גדול יותר ואין מה לעשות, הרכב אינו חדש.

העברת הילוכים מעט גסה ברכב שעבר 100K ומעלה היא נורמלית לעניות דעתי, זה קודם כל, אך למען הסר ספר ובשביל השקט הנפשי אני מציע לך לפנות למוסך "אדמונד עשה לי טוב" ברחוב הסתת באיזור התעשיה בחולון,ולגשת ליורם,שהוא בנו של הבעלים ומי שמנהל את המוסך.

חוץ מזה שהוא מומחה ומקצועי,באמת שישר כמותו לא תמצא.הוא הגון,אדיב וסבלני.יענה לך על כל שאלה וממש ממש לא ינסה לגזול את כספך סתם.תאמר אגב שהופנית מהפורום.אליו מופנים רוב רכבי VAG ממוסכי המרכז שנזקקים לטיפול או שופוץ בגיר.

מרק 10, אני לא יודע על סמך מה הסקת שתיבת 01M נחשבת לאחת הנוחות בהעברת הילוכים,נסעתי על רכבים שהתיבה שלהם עבדה בצורה חלקה ושקטה יותר מזו של הגולף לא אחת.

פורסם

עצה , אל תחפור אם הנקישה היא קלה, הנקישה מצביעה כנראה על חופשים , כי לעולם אין לדעת איפה תגמור את העניין.זו לא בעייה של חיישן כי הגיר כן מחליף הילוכים , יש קיק-דאון ולא תקוע על הילוך גבוה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

היתה לי אותה בעייה בדיוק audi a4 פשוט היה עודף שמן בגיר. אחרי שרוקנתי לכמות המדוייקת הבעיה נעלמה לגמרי.

פורסם

תראה כתוב בספר הרכב, יש לך הסבר על זה,

הוא טיפה מוסתר אבל אפשר למצוא אותו, ברוב המכוניות שראיתי הלולאה של המדיד היא בצבע צהוב,

הוא אמור להיות על הגיר.

פורסם

סליחה על הבורות,אבל על הגיר עצמו בתוך הרכב? או בתא המנוע?

אם זה בגיר בעל מקצוע צריך לבדוק,איך אפשר לבדוק לבד?

• תוכן חדש...