Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתקונן להתקין מגבר במזדה 323 01". החיווט הוא 4G.

חיפשתי במשך חצי שעה היום חור קיים בקיר האש בכדי להעביר את ה+ אבל לא מצאתי מקום פנוי.

לא בא בחשבון לקדוח בקיר באש או לבצע חיתוך באטם גומי של הצמה של המחשב.

שמתי לב שליד המצבר ישנו "חור" בדיפון הפנימי בצד של הכנף השמאלית שלתוכו עוברים כבלים, אבל לא מצאתי בתור הרכב אם ישנו מעבר לכנף.

אני אשמח לשמוע עצות מבעלי נסיון עם מזדה וגם רעיונות מבעלי רכבים אחרים

בתודה מראש

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

קיים פלסטיק לבן כזה על הקיר אש יש אפשרות לעשות בו חור בעזרת מקדח

הפלסטיק נמצא מאחורי המצבר בצד שמאל קצת למטה

מבפנים אתה צריך להוציא את השטיח ואז אתה תראה כמו גומי כזה שחתוך בצדדים תוזיז אותו ואז תגלה את הפלסטיק

המלצה שלי לקדוח מבפנים בהתחלה עם מקדח דק ולאחר מכן עבה יותר

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אורן היתה לי הרגשה שדווקא אתה תענה שתיראה את השירשור.. מכיר את המזדה מכל הכיוונים.:wink:

לגבי הפלסטיק הלבן אני ראיתי ואני לא רוצה לקדוח בו כי אני לא רוצה שיכנס משם מים בחורף היתה לנו נזילה קטנה משם.

לגבי הפתח בתוך סלון האוטו אני יבדוק מחר באור יום. תודה לך אורן :roll:

עומר.

פורסם

עומר אמרת נכון אני באמת מכיר את המאזדה מכל כיוון, מניסיון שלי עם הרכב לא נכנס לשם מים ביצעתי התקנה גם אצל חבר עם אותו האוטו ואין שום בעיה

אם אתה חושש שיכנסו מים אז אתה יכול להשים קצת סיליקון או כל חומר בידוד אחד שימנע ממים להיכנס

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם

אוקי. ומאיפה עדיף האמת להעביר? דרך הכנף השמאלית או דרך הפקק הלבן הזה?

עומר.

פורסם

ברכב הזה ספציפית לא כדי להעביר דרך הכנף אלא דרך אותו הפקק זה גם יחסוך לך כבל

פורסם

ובאיזה דרך כדאי להצמיד אותו לקיר האש? הכבל הזה ממש לא גמיש.. ואני לא רוצה שהוא יהיה באויר עד לתעלה מתחת לשטיח.

יש לך אולי תמונות מההתקנה שלך?

הכל מורכב אצלי באוטו חוץ מהכבל שלא ידעתי מאיפה להעביר אותו

אורן תודה על זמנך

עומר.

פורסם

לא אין לי תמונות אבל אם אתה מוכן לחכות קצת אני יצלם אצל חבר שלי ברכב

בכיף שמחתי לעזור

פורסם

מוכן לחכות!

אני מחכה לתמונות. תודה מראש.

שיהיה לילה טוב יש לי לימודים מחר היתי שמח להישאר :wink:

עומר.

• תוכן חדש...