Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יעבוד כמו נינג'ה, והרבה יותר זמן מזמן סביר...

לי אין צורך בחיבור כזה כי עם הסאבים שלי, כשדורשים ממנו כוח הוא באופן מילולי מסוגל לגרום להם לנזק והחיבור אצלי הוא 2 אום.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
יעבוד כמו נינג'ה, והרבה יותר זמן מזמן סביר...

רק 1 מתוך 10000 מגיע לזיקנה.

זאת סטטיסטיקה

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

סוג של כסת"ח אני מניח. נוכחתי (ולא רק אני) לדעת שלא מעט רכיבים של JL הם הרבה יותר אנדר-רייטד ממה שהם באמת.

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

הכוונה הייתה לזה שהוא טוען שהמגבר יעבוד ב- 1 אום אבל לא יחזיק מעמד לאורך זמן. ואני טוען שהוא כן יעבוד וכן לאורך זמן.

הכוונה לא הייתה אנדר-רייטד בעיניין של הספקים.

פורסם

יכול להיות שהוא יחזיק , יכול גם להיות שלא.

זה בכלל לא הנקודה כאן.

מאוד לא מומלץ ואף מסוכן עבור הרכיבים (הן המגבר והן הסאב) לחבר בצורה הזו. הסיכוי לתקלה גבוה בצורה משמעותית.

יש סיבה לכך שהמהנדסים של JL קבעו שהמגבר עומד ב 1.5-4 . תאמין לי שאם לא הייתה בעיה בהתנגדות של 1 אום הם היו מצהירים שהוא עומד באחד אום. זה נתון מאוד משמעותי שהיה מגביר את המכירות של הסאב הזה בצורה לא מבוטלת. לא סתם הם רשמו את זה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מגבר עופר , מגבר:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אין ספק שאתה צודק, בכול מקרה אמרתי שלי אין צורך בחיבור כזה - אם היה לי, סביר להניח שלא הייתי בוחר במגברים של JL עבור הצורך הזה אלא בוחר משהו שייעודי הרבה יותר בשביל לתפקד בהתנגדות הזו.

• תוכן חדש...