Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה.

יש לי תקציב של 45k בערך עם סטייה לטובת אקזמפלר שמור.

ההתלבטות היא בין קולט --2001 ללאנטיס --f 2001 ל hgt.

 

 

 

יתרונות של הפיאט.

הפיאט זולה יותר בביטוח מהשתיים האחרות ב 1500 ש"ח לשנה.

החלקים של הפיאט זולים מהחלקים של 2 המכוניות (תקנו אותי אם אני טועה).

ה Hgt מאותו שנתון זולה יותר ב8000 ש"ח מהמיצובישי וב 7k מהמאזדה.

אני יכול להתאמץ עוד קצת ולקנות 2002 hgt.

עוד יתרון היה צריכת דלק שלא ברורה לי עדיין בוא נניח ששלושתן שוות.(אם בא לכם אשמח אם תפרטו את הצריכה שלכם).

הגיר הידני הוא יתרון מבחינת שליטה ברכב (ובמאה שלושים סוסים שהם גם יתרון) וחסרון מבחינת נוחות.

 

 

חסרונות.(לדעתי)

נוחות:פחות נוחה משתיהן.

מראה:יפה יותר מהמאזדה אך לא מהקולט.

אמינה פחות.

סחירה פחות.

 

אשמח לתגובות עניניות.

פורסם

סתם שאלה לגבי הHGT מה זאת אומרת סחירה פחות? עם יש לך רכב כזה שמור (שזה נדיר) אז תוכל לימכור בקלות,לפי דעתי הHGT בהחלט רכב ראוי ביגלל המחיר המפתה והאחזקה המאוד זולה,השאלה היא אם אתה מוצא אחת שמורה ולא אחת שחוטה שתישפוך עלייה הרבה כסף,לגבי הקולט רכב יפה וזהו(סופר לנסר בלי בגאז) לגבי המאזדה איך היא קשורה לפיאט ולקולט?

פורסם

ה-HGT חזקה הרבה יותר, מהנה לנהיגה הרבה יותר.

למה שאתה קונה רכב אתה כבר חושב על המכירה שלו? אם הרכב שמור ואם תשמור עליו הוא גם יחטף ממך כשתרצה למכור.

תתמקד בדגם 02 אירו 3, בוצע שינוי בכיול של של הרכב והוא מתנהג טוב יותר, מצערת אלקטרונית, דוד פליטה נוסף על מנת לעמוד בתקני זיהום.

פורסם

אם רכב ספורטיבי בראש מעניך אתה תסתדר עם קצת קשיחות מתלים. הרי אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. ובכל זאת, לא מדובר ברכב קשיח בצורה בלתי נסבלת.

 

לדעתי הפונטו יותר יפה מהקולט. לראשונה מראה ספורטיבי-קלאסי אך לא מצועצע יתר על המידה. לשניה מראה שמשום-מה ערסים אוהבים. סך הכל לנסר בלי בגאז'.

התוספות בפונטו: טמבונים, חצאיות, ספויילר, ג'אנטים. הכל שונה מאשר בגרסא הרגילה. ועליי לציין שלדעתי ה-HGT פשוט נראית טוב. הרבה יותר קרבית מאשר הקליאו.

 

ה-HGT אולי תראה יותר מוסך, אבל תתגמל אותך בהתאם. סך הכל לא ידוע לי על בעיות ידועות מלבד עניין הוריאטור עליו הובהר לך בשרשור הקודם.

 

כמו שלמטבע יש שני צדדים, גם בעניין הסחירות אתה תרוויח ותפסיד. מצד אחד , הסחירות החלשה של הפונטו לטובתך כאשר תבוא לקנות. כאשר תבוא למכור זה יהיה לרעתך.

 

דעתי היא ללכת על ה-HGT כי היא לא באותה ליגה של השתיים האחרות בכלל. שווה לשלם קצת יותר ולקבל ערך מוסף. זאת במידה ויש לך היכולות והאמצעים.

 

אני רק רוצה להוסיף משהו לטובתך:

שמתי לב שאתה מעט ממהר. שווה לחכות בסבלנות לאקזמפלר ראוי ולא להתפשר על אחד שיעשה לך צרות אחר כך. אם אתה כל כך ממהר לרכוש רכב - אולי באמת כדאי שתחשוב לכיוון של לאנטיס.

כשהאקזמפלר המיועד יגיע אתה תבחין בזאת. לא תשמע סיפורים מהמוכר ולא תראה קומבינות ועיגולי פינות בתא מנוע.

פורסם

פיליפ, עד שהוא יקנה אוטו... יגיע המשיח.

 

מבין האופציות, אני תומך משמעותית בפונטו HGT, אחרי "כיול השלדה מחדש" כמו שפיליפ ציין.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ה"כיול שלדה מחדש" הנ"ל הוא בולשיט לא קטן, בשני המקרים הרכב משדר תחושה של אי נוחות על כביש "סמי משובש".

פותח השירשור- שלושה רכבים שלא קשורים אחד לשני בכלום ואתה מצפה מאיתנו לייעוץ? סבבה- הבחירה שלי: פונטו, היתה לי כזו במשך חמש שנים נהדרות ואמינות. סט בולמים אפטרמרקט וטיפלת בבעיית הנוחות והרווחת גם אקסטרה יציבות. להגה לעומת זאת גם הקב"ה לא יכול לעזור... שורה תחתונה- מומלץ :mm_yeah:.

פורסם

הכיול לא נועד לשפר את נוחות הנסיעה אלה את ההתנהגות.

נוחות הנסיעה באמת מציקה לפעמים, הרכב קופצני מידי, אבל מתרגלים לאט לאט.

בסופ"ש נסעתי ברכב מונמך ומוקשח, אחרי זה חזרתי לפונטו והרגשתי כאילו אני ב-C5, אז צריך לקחת דברים בפרופורציה. אבל כן עדיין מסכים בהחלט שהרכב פשוט לא נוח, אבל שוב, לא דבר שאי אפשר להתרגל אליו.

פורסם

אני חזק בדעתו של מר-תעלול. רוצה אותו חזק יותר לך על הפיאט רוצה נטו פוזה (כי אין שם שום דבר חוץ מזה...) לך על הקולט.

על הלאנטיס לא הייתי מסתכל בכלל, מ-ש-ע-מ-מ-ת...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני מודה לכם על התגובות ואשמח לעוד.

 

הבהרה:לא אמרתי שיש קשר מסויים בין דגמי המכוניות שאני מתלבט בניהם.

 

כמה צריכים לעלות הבולמים אפטר מרקט הללו והאם הם חוקיים?

פורסם

How many releases of Punto HGT?



We are known two Punto HGT releases: the Euro 2 compliant and the Euro 3 compliant one. They differ from the numbers of probes along the exhaust system to monitor the combustion parameters. Euro 3 is of course more sophisticated than Euro 2. Some Euro 3 have been told to have heavy consumption of fuel. An original Euro 2 or Euro 3 Punto HGT should have 12 km/l as average consumption, while some Euro 3 users are not able to have more than 10 km/l and that's very strange.

 

 

אלה כל ההבדלים בין אירו 2 לאירו 3 ב-HGT. זהו.



אני לא מבין מי הנפיץ את שאר השטויות על "כיולים" כאלה ואחרים בשלדה או במתלים. פשוט שטויות.

פורסם

לא פעם ולא פעמיים נאמר שקיימים הבדלים בכיול של הרכב בין שנת 01 ל-02.

באירו 3 לעומת אירו 2 יש מצערת אלקטרונית לעומת כבל גז, נוסף דוד על מנת להתאים את הרכב לתקני זיהום מחמירים יותר.

פורסם

מה זה "נאמר"? הרגע ציטטתי לך את כל ההבדלים.

אם אתה רוצה את זה ממקור נוסף אשמח לתת.

אכן קיימים הבדלים בסוג המצערת ובצנרת פליטה, אך שום דבר מעבר לכך.

×
×
  • תוכן חדש...