Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ותכלס מה ההבדלים האלה עושים מכול הבחינות? חוץ מלהעלות לי את צריכת הדלת.

קודם כל תנסה לימצוא ביכלל אחת שמורה בלי מכה בשילדה.

פורסם

יש הרבה במצב לא רע.

צריכת הדלק זהה ברוב המקרים בין הגרסאות השונות! הרבה תלוי במצב האוטו.

פורסם

תודה לך אך אני חושש שהיד גבוהה מדי והק"מ גם כן.

והיא יותר מדי משופרת בשבילי.

תודה בכול אופן!

פורסם

יש כמה בלי מכות בשלדה חלקן גם שמורות.

אני מחפש פנינה אמיתית וחשבתי שמצאתי אחת היום רק ש:

"בקשר לhgt 2001 99k,אני רואה שרשמת שהרכב יד 1"?

"כן"

"כלומר אתה רכשת אותו מפיאט"?

"אני קניתי אותו מבנאדם שקנה אותו מפיאט".

"אז אתה יד 2".

"לא אני יד 1,קניתי אותו מאדם שהסתבך כלכלית ומכר את הרכב אחרי חודש שהוא קנה אותו מפיאט,דרך פיאט, ורשום 00 ברשיון". (זה נשמע לכם הגיוני?! )

"כמה אתה מבקש"?

"חמישים אלף"

"המחירון אחרי שקלול סאנרוף יד וק"מ הוא 42K,למה אתה מבקש שמונה מעל המחירון?"

"אתה ילד (הכניסו סמיילי עם עיניים גדולות), צבעתי את הרכב מחדש,הצבע התקלף ויש לו גלגלי מגנזיום לא סטוק".

"טוב תודה בכול...הוא מנתק".

זה המסע לחיפוש.

לקח לי 4 חודשים למצוא את האקסנט שלי.

נראה לי שיהיה לי קל יותר הפעם.

פורסם

כשאני חיפשתי אותה היא הייתה הרכב יד 2 הכי נחשק בשוק...ככה היה כתוב בידיעות,וההוכחות בשטח היו מאוד ראליות:הסוחרים היו קונים אותם במזומן לפני שהייתי מספיק להגיע,הייתי נפגש עם אנשים שמחפשים 3 חודשים,כבר הייתי מכיר אותם.

אני חיפשתי יד 1 לבנה ק"מ נמוך בלי תאונות מצאתי הכול רק שהיד הייתה שנייה ונשברתי אחרי 4 חודשים של לקום כול בוקר ב 8 להגיע ראשון ליד 2 או לעיתון בימי שלישי אם אני לא טועה. אבל בסופו של דבר היא הייתה שווה את ההמתנה פשוט לא ראתה מוסך כול ה 3 שנים שהיא אצלי, חוץ מטיפולים שוטפים כמובן.

לאחרונה ראיתי כתבה שגולף הוא הרכב הכי נחשק. הממ אולי המצב השתנה מלפני שלוש שנים בשוק.

להבא אתה מוזמן לא לגחך במידה ומשהוא שאני כותב לא נראה לך הגיוני, אם משהוא לא נראה לך :רק תשאל ואני אשמח לענות לך.

פורסם

הגיחוך שלי נבע מכך שאני אישית חושב שזה רכב גרוע, וגם אם היו נותנים לי אותו בחינם לא הייתי נוסע בו.

לכן לחפש אותו במשך 4 חודשים פשוט נראה לי אבסורד.

אבל כל אחד והשיקולים שלו...

פורסם

קוף השלג, אני נאלץ להסכים איתך.

זה האוטו הכי מזעזע מבחינת התנהגות כביש (אני מדבר על רכב מודרני) שיצא לי לנהוג בו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
תודה לך אך אני חושש שהיד גבוהה מדי והק"מ גם כן.

והיא יותר מדי משופרת בשבילי.

תודה בכול אופן!

היד אכן גבוהה, אבל הק"מ לא כל-כך.

אאל"ט דיברו כאן על החלפת בולמים-קפיצים. אולי המחיר שלה ייצא זול יותר מאשר להתקין ברכב סטנדרטי. כך שיכול להיות שהיא חוסכת לך התעסקות וכסף.

ואני לא קורא לפילטר ואגזוז רכב משופר.

אני לא מבין למה צריך ווסת לחץ דלק ברכב כמעט-סטנדרטי?

אני חייב לציין שהיא נראית ממש טוב. ה-OZ וההנמכה יושבים עליה כמו שצריך.

פורסם

אני מחפש פנינה אמיתית וחשבתי שמצאתי אחת היום רק ש:

"בקשר לhgt 2001 99k,אני רואה שרשמת שהרכב יד 1"?

"כן"

"כלומר אתה רכשת אותו מפיאט"?

"אני קניתי אותו מבנאדם שקנה אותו מפיאט".

"אז אתה יד 2".

"לא אני יד 1,קניתי אותו מאדם שהסתבך כלכלית ומכר את הרכב אחרי חודש שהוא קנה אותו מפיאט,דרך פיאט, ורשום 00 ברשיון". (זה נשמע לכם הגיוני?! )

"כמה אתה מבקש"?

"חמישים אלף"

"המחירון אחרי שקלול סאנרוף יד וק"מ הוא 42K,למה אתה מבקש שמונה מעל המחירון?"

"אתה ילד (הכניסו סמיילי עם עיניים גדולות), צבעתי את הרכב מחדש,הצבע התקלף ויש לו גלגלי מגנזיום לא סטוק".

"טוב תודה בכול...הוא מנתק".

תוסיף את הסיפור הנ"ל לדביק : דוגמאות מהחיים על רמאויות בקניה מיד 2

יש לך ביד דוגמא קלאסית.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם
אל תעלב, אבל חיפשת 4 חודשים אקסנט?

תרשה לי לגחך מעט...

וזה אחרי שהוא החליט סופסוף שהוא רוצה אקסנט...:roll: 4 חודשים לחפש אקסידנט. אויי ביי :idea:לאן הגענו...:|

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...