Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ליקר שרידנ'ס - האם יש לו תוקף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב,

קיבלתי מחברים ליקר שרידנ'ס (הליקר עם שני הצבעים), והצד הלבן שלו נראה שהתקשה למעלה, חלק ממנו קצת נהיה מוצק.

לא רשום על הליקר שום תאריך תפוגה אבל עד כמה שידוע לי לא אמור להיות תוקף. מישהו יודע אחרת?:roll:

פורסם

תיפתח תריח,אולי יש ריח מוזר,אולי הוא התייבש קצת עקב עמידה ממושכת,מקסימום תיטעם לא אמורה להיות תופעת לוואי מיוחדת.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אני במקרה נזכרתי באיזה בקבוק חצי גמור שעמד בארון, הטעם של החלק החלבי הרגיש לי מוזר אז העדפנו לזרוק..(לא התקשה או משהו, סתם הרגיש מוזר)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יש ויש.

הליקר הלבן הוא ליקר שמנת והוא טוב לשימוש עד חצי שנה מפתיחת הבקבוק.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

לחלק הלבן יש תוקף של עד חצי שנה מפתיחת הבקבוק.

זה רשום באחורי הבקבוק.

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

פורסם

גם לי יש אחד כזה בבר... אני מתבייש לציין שהוא עומד שם כבר קרוב לשנה. מה עלה בגורלו?? האם פג תוקפו? :shock:

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם
גם לי יש אחד כזה בבר... אני מתבייש לציין שהוא עומד שם כבר קרוב לשנה. מה עלה בגורלו?? האם פג תוקפו? :shock:

עזוב פג תוקפו או לא, הצלחת להחזיק את עצמך שנה מלשתות את הליקר הנהדר הזה?

אחד הדברים היותר אהובים עליי.

GS300.

פורסם

אנחנו היינו צריכים לשבור את הפקקים מרוב שלא נגענו בו הרבה זמן

לא מומלץ לשתות את הלבן עם הוא התקשה(מניסיון)

• תוכן חדש...