Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיג מומלץ ל-205 1.4 98...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי נכנס בצמיג בורג 6 מילימטר גדול ויפה, אני אלך לפנצ'ריה בקרוב למרות שאין איבוד אויר רציני אבל אני מניח שלא יהיה ניתן לתקן את הצמיג (מדובר באמת על בורג גדול שאני מתפלא איך לא קרע את הצמיג).

האם יש צמיג מומלץ לגודל 13\70\165 ? האם הכל סיני ומעפן ? אין פאלקונים מומלצים ? או משהו מומלץ ומוכר אחר ? מדובר בזוג צמיגים קידמיים ואני מעדיף שיהיו שקטים ואוחזים כמה שאפשר.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

כל החברות מייצרות צמיגים במידה הנ"ל ויש את כולם בארץ, אומנם רובם לא דגמים ספורטיביים אך מצויינים ליום יום .

אצלי למשל יש Yokohama A-drive (במחיר של 1000 ש"ח לרביעיה) זה צמיג ליום יום אבל יש לו אחיזה מעולה גם ביבש וגם ברטוב.

המחירים בין 200 ש"ח מהזולים(סיני) ל 300 ש"ח היקרים (Michelin) לצמיג.

פורסם

מעולה, תודה על המידע...

האם יש פאנצ'רייה עם מלאי צמיגים טוב באיזור אור יהודה ? יהוד ? פתח תקווה ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

ביהוד בלבד יש 4 צמיגאים. חפש בדפי זהב ועשה סקר מחירים טלפוני. הצמד ליצרנים הרציניים (הפורום טחון בנושא). הקפד על תאריך ייצור עד 6 חודשים.

פורסם

בפתח תקווה יש את צמיג ישר (או צמיג ישיר?) שלפי מה שהבנתי הם לא רעים בכלל.

במידה הזאת אין הפתעות גדולות.

פתאום כשאני חושב על זה, עברו שנתיים מאז שקניתי זוג צמיגים במידה הזאת ל205 שהיתה לי. אז בחרתי בזוג יוקוהומה S306 והייתי מרוצה עד הגג. אבל מאז הדגם הזה יצא מייצור ולפי מה שהבנתי החליף אותו הADrive.

למישלין שמוכרים במידה הזאת אל תתקרב. מדובר במישלין אנרג'י, שהוא צמיג בינוני מאוד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה רבה על המידע...

איך אני בודק תאריך והאם הדבר מעיד בלעדית על טריותו ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

התאריך מוטבע על דופן הצמיג, בתוך מעגל. חפש רצף של ארבע ספרות, למשל 0806 כאשר זוג הספרות הראשונות מציינות את מספר השבוע וזוג הספרות השני את השנה. בדוגמא שנתתי מדובר בצמיג שיוצר בשבוע השמיני של שנת 2006, כלומר סוף פברואר תחילת מרץ.

לא הבנתי את השאלה השנייה שלך. צמיג טרי הוא צמיג שיוצר לאחרונה. מה עוד יכול להשפיע על פרק הזמן שעבר מרגע הייצור ועד ליום ההרכבה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חשבתי אולי אחזקה לא נכונה וכדומה, אבל אוקיי אחפש את התאריך.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

בעיקרון אם הצמיג טרי לא צריכה להיות בעיה, אבל אם הצמיג למשל בן חצי שנה ושכב כל החצי שנה הזאת בחוץ בשמש, כנראה שזה ישפיע על טריותו. בקיצור, צמיג טרי שנשמר במחסן חשוך יהיה הכי עסיסי 8)

פורסם

את אותו הדבר אומרים גם על מישלין ( שהוא מתייבש מהר מדי , שפעם היה טוב , שמתאים רק לאירופה וכו' ) .

Ларик Сурапов

• תוכן חדש...