Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

alfa sprint

markk
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יפהפיה אמיתית!

מזכיר לי נשכחות, רק חבל שאני לא יכולתי לפנק את שלי ככה, מה שכן היא בידיים טובות ובמצב מדהים :)

שיהיה בהצלחה בהמשך!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• אחראי פורום
פורסם

יפה מאוד!

מארק, איזה קוטר הפנסים? מעניין אם יתאימו למסגרות של סוד Ti.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כמה עוליפ פנסים כאלו ומה המידה שלהם ?

הארה קטנה, חלקי פלסטיק (כמו הגריל) כדאי לצבוע בצבע שחור מט, זה יראה יותר מקורי ויפה לדעתי.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
הפנסים של הב.מ.וו מתאימים בול או שצריך להגדיל את הפתחים המקוריים שבגריל ?

יורם

בוא נגיד שהמשימה שם לא פשוטה. זה לא נגמר בהגדלת החור (פנסים ראשיים). התושבות שתופסות ומכוונות את הפנס לא נכנסות בקוטר גם אחרי החיתוך. צריך לחתוך את התושבות וליצור חדשים.

פורסם

הנה תמונות האחרונות מאז שהרכב ביקר אצלי. העבודה כללה קצת צעצועים בינהם: אזעקה, חלונות חשמל, נעילה מרכזית, בניית תושבת לחלונות חשמל (ליד ידית הילוכים). השתלת פנסים. איטום לקראת התקנת מערכת שמע בעתיד, מיכוון שאין להסתמך על מערכת החשמל(הישנה) של הרכב ומיכוון שיש הרבה מה להוסיף השתלתי מתחת להגה בית פיוזים יותר "מודרני" וכך כל התוספות של החשמל נלקחו ממנו.

11.JPG

22.JPG

33.JPG

44.JPG

55.JPG

66.JPG

77.JPG

88.JPG

• חודשיים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...