Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

alfa sprint

markk
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהצלחה מארק!

תעשה לעצמך טובה ותעיף מתא המנוע את הצמות צינורות ובוסטר מה"אמבטיה" הפנימית, כדי לאפשר ניקיון עמוק ויסודי, וגם על מנת להגיע לחלקו התחתון והאחורי של ה SCUTLE PANEL - פאנל שמתחת לשמשה הקידמית, כדי לתקן את החלודה כמו שצריך ולהגן על התיקון משני הצדדים.

אגב - להוריד צבע או חלודה שיטחית עם דיסק (כמו בתמונה של הכנף האחורית הימנית) עם דיסק זה רעיון רע מאוד! אתה מוריד שטח מהמתכת (שגם ככה לא מי יודע מה עבה) ומקלקל את הקווים ומותיר שטח גלי ומעוות, חבל!

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אל תאמין לכל מה שילדים כותבים בפורומים.

אני קראתי אז באותה תקופה דברים שאמרו על האוטו שלי, שאין לי מושג מאיפה הפליצו את זה...

איזה ילד אפילו אמר שדיבר עם מי שמכר לי והוא אמר לו שאני קניתי את האוטו למטרת תחרויות במירוצים ושהאוט התהפך ושהלך מנוע ועוד ועוד ועוד...

ואני רק קראתי על זה אחר כך בפורומים וצחקתי לעצמי.... שאני מפורסם... ושאנשים שמעולם לא ראו את האלפא שלי ולא דיברו איתי אף פעם, מדברים עלי... חחחחחחחחחחחחח.

מה שכן, אני יכול לומר לך, שהמחיר שמכרתי לך את הרכב היה נמוך בערך ב1000 שקל ממה שאני עמדתי עליו. ושהיום מכונית כזאת במצב שאני מכרתי נמכרת בערך כ 5000 שקל יותר.

אהבתי אותה ואני עדיין אוהב ואני מחכה בכליון עיניים לראות אותה יפייפיה ומושלמת.

אז... שוב המון בהצלחה ותהנה ממנה ומהשיפוץ.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

יש שם לפחות סוד אחת שנימכרת?:roll:

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

למה אתה לא מוריד את השמשה האחורית ??

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

הדלת האחורית ניראת חדשה!

אבל עדיף בכל מקרה לפרק שמשות כדי לבדוק מצב חלודה מתחת לגומיות.

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

למה אתה לא מוריד את השמשה האחורית ??

גם דלת אחורית וגם פנים הרכב וגם בית המנוע -כול זה שלב הבא .

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

:twisted:8):-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...