Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

alfa sprint

markk
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרכב בתחילת דרכו כשהיה בצבע אדום היה מתאים לשיפוץ והיה יוצא ממנו יצירה למופת.

לדעתי הצבע השחור פחחות והרכבה לא נכונה במיוחד פסי הקישוט ולאחר השיפוץ השני פשוט הרסתה את הרכב וחבל.

זוהיא דעתי

פורסם

תודה רבה על התגובות !

יוסי , תודה על העבודה המושלמת שלך ,אני לא מכיר הרבה בעלי מיקצוע שמשקיעים כמוך !!!

פורסם

לגבי פסי הקישוט ,

ישנם גם סרטי הדבקה דו-צדדים (לא עבים) שהיו עושים את העבודה מצוין , חבל לקדוח בפח .

למען בעל הרכב אני מקווה שלא יתפתחו חלודות איפה שישנם ברגים או אפילו בתחתית הדלתות (ואני סקפטי לא רק על הראש).

אם העלת את תהליך השיפוץ שלך לרשת , אל תצפה שאנשים רק יהללו את העבודה שלך , העלת גם כדי לקבל ביקורת ..

קבל את זה בהבנה.

בכל אופן , תהנה וסע בזהירות .

*לגבי GTV11636 ,

אין לי מושג מי זה ואני לא סובל אותו (ואמא שלו עושה קובה מצוין!)

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

יוסי , מרק

הרכב והעבודה שמתבצעת עליו פשוט משאירים את כל מי שרואה את השרשיר הזה פעור פה!

האם ניתן בבקשה להעלות את העבודה שבוצעה ברכב הזה גם לפורום אודיו? וכמובן לתת לינק לשרשיר הזה בפורום אספנות לכל מי שגם יתעניין לראות את פרוייקט השיפוץ המטריף הזה.

ת-ע-נ-ו-ג!

אדי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הרכב והעבודה שמתבצעת עליו פשוט משאירים את כל מי שרואה את השרשיר הזה פעור פה!

האם ניתן בבקשה להעלות את העבודה שבוצעה ברכב הזה גם לפורום אודיו? וכמובן לתת לינק לשרשיר הזה בפורום אספנות לכל מי שגם יתעניין לראות את פרוייקט השיפוץ המטריף הזה.

את האמת אודיו לא כל כך חשוב לי (המערכת שלי פשוטה ואפילו ללא סאב ) , היתי חייב לסדר סידור את תא המטען ולהוסיף בידוד מחום בריצפת הרכב כי ברכב היה מאוד חם בעת הנסיע .ושוב פעם תודה ליוסי על העבודה המושלמת .

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עבודה מדהימה,קלעת בבול עם הג'אנט לטעמי!הבידוד,הקיט זנדר,האנג'ל אייז של הE30 הכל פשוט מושלם ברמה אירופאית

לא מכיר עוד ספרינט עם באגז' כזה מסודר:lol:.

כל אחד והטעם שלו כמובן אבל ההגה המקורי היה יכול להשלים תמונה יפה יותר לדעתי,אגב יש איזה תיכנון עתידי לגביי הסלון?

שאלה אחרונה-1.7 16 V CARBS?

חן,שמקווה יום אחד להניח את ידי על קיט זנדר גם...

• תוכן חדש...