Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

alfa sprint

markk
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי יורי !

ראיתה אותה אצל איציק ולא צילמתה ??????

:?::lol:

על הפנים של האותו אני יתחיל לעכוד בעוד 5 חודשים (no money ) ,בנתיים אני קונה הגה חדש ,ורוצה להזמין כסעות חדשים .

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניתן להשיג פס ניקל גמיש .

זה מגיע בגליל עם דבק דו צדדי ואתה פשוט חותך באורך המתאים לכל חלק ומדביק.

יש כל מיני מידות רוחב ואין לי מושג אם זה מגיע בצבעים נוספים.

ניתן לצבוע את פס הקישוט לאחר ההרכבה.

כשמישהו צועק טיפש ואני מסתובב, זה אומר שאני טיפש?

פורסם
רכב מדהים!

עמית לשאלתך - לא מכרתי את הקיט וגם לא מתכוון למכור.

וד"א יש ספרינט נוספת של חבר עם זנדר שיובא לא מזמן מאנגליה.

עם כל הכבוד למקוריות ולעיצוב האלמותי של הג'אנט המקורי.

הרכב דורש ג'אנט עם אופסט שונה מהמקור במיוחד עם הזנדר.

ירוני אני פשוט זוכר אם אינני טועה שהקיט שלך בצבע אדום.

מתי רואים אותו מורכב?

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

איך הגעתם בכלל לברגים ? הקיט אמור להתחבר עם קליפסים כמו במקור, לא ?

בקיט המקורי אמור להיות גם פס קישוט בדיוק כמו זה שאתה מחפש! זה שמכר לך אותו מכר לך אותו בלי.

עם זאת, בטוחני שעם מעט מאמץ ויצירתיות תוכל למצוא משהו מתאים שישלים את המלאכה והמראה.

פורסם

בקושי ניתן למצוא את הקיט ואני מאמין שכאשר מוצאים אחד זה פחות מעניין יש קליפסים או אין.

כמו כן למשל הספרינט 1300 באה בלי הפסי קישוט ז''א גם בלי מקום לקליפסים (זאת ספציפית לא קשורה למה שנאמר).

עמית

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

gtv11636 על הברגים אתה שואל ?!!!!

את הקיט הזה חיפשתי חצי שנה בסוף הצלחתי להביא אותו מיוון וקליפסים -זה דבר אחרון שעניין אותי וגם היום זה לא מענין אותי וחוץ מי זה תשובה בסיגנון זה: בטוחני שעם מעט מאמץ ויצירתיות תוכל למצוא משהו מתאים שישלים את המלאכה והמראה-לא רק שלא עוזרת אלא גורמת רק להבין עד כמה אתה בן אדם מתנשא !!!

פורסם

מרק, הספרינט נראית פצצה..

תהנה ותצטרף אלינו לארועי האיטלקיות.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
gtv11636 על הברגים אתה שואל ?!!!!

את הקיט הזה חיפשתי חצי שנה בסוף הצלחתי להביא אותו מיוון וקליפסים -זה דבר אחרון שעניין אותי וגם היום זה לא מענין אותי וחוץ מי זה תשובה בסיגנון זה: בטוחני שעם מעט מאמץ ויצירתיות תוכל למצוא משהו מתאים שישלים את המלאכה והמראה-לא רק שלא עוזרת אלא גורמת רק להבין עד כמה אתה בן אדם מתנשא !!!

זו הייתה אמורה להיות תגובה מעודדת, ובטח שלא מתנשאת.

אם הבנת זאת כהתנשאות זה כבר עניין שלך.

השאלה על הברגים היא רק לטובתך! אם קדחת ברגים בפח אתה תאכל אותה מזה לא אני! הקליפסים שאמורים לתפוס את הקיט בצדדים הם אותם הקליפסים המקוריים של הספרינט, שאני מבטיח לך שניתן להשיג אותם עם קצת מאמץ.

מצאת לך את הבן אדם הלא נכון להתבכיינות על כמה זמן לקח לך להשיג חלק מסויים.

בתור אחד שטרח במשך יותר מ 10 שנים!!!! להשיג כל בורג! (ואני מתכוון באמת לכל בורג!!!) עבור אלפטא GTV שהיא אחת האלפות שהכי קשה (וגם יקר) להשיג להן חלפים, החצי שנה שלקח לך להשיג את הקיט לא עושה עליי רושם, מצטער.

עזרתי להמון אנשים במרוצת השנים להשיג חלקים נדירים לאלפות שלהם, אז אני מרשה לעצמי לכתוב לך "עם קצת מאמץ", גם אם זה נשמע לך מתנשא.

אגב-ישנם גם דיבלים מפלסטיק (יש אפילו מקוריים של אלפא) שניתן להשתיל בחורים שבפח, ואז את הברגים להבריג לתוכם במקום אל הפח.

ואם אתה עדיין חושב שאני מתנשא ולא מוכן להקשיב והברגת ברגים ישירות לפח, אז תהיה לי בריא והחלדה נעימה שתהיה לך.

פורסם
זו הייתה אמורה להיות תגובה מעודדת, ובטח שלא מתנשאת.

אם הבנת זאת כהתנשאות זה כבר עניין שלך.

השאלה על הברגים היא רק לטובתך! אם קדחת ברגים בפח אתה תאכל אותה מזה לא אני! הקליפסים שאמורים לתפוס את הקיט בצדדים הם אותם הקליפסים המקוריים של הספרינט, שאני מבטיח לך שניתן להשיג אותם עם קצת מאמץ.

מצאת לך את הבן אדם הלא נכון להתבכיינות על כמה זמן לקח לך להשיג חלק מסויים.

בתור אחד שטרח במשך יותר מ 10 שנים!!!! להשיג כל בורג! (ואני מתכוון באמת לכל בורג!!!) עבור אלפטא GTV שהיא אחת האלפות שהכי קשה (וגם יקר) להשיג להן חלפים, החצי שנה שלקח לך להשיג את הקיט לא עושה עליי רושם, מצטער.

עזרתי להמון אנשים במרוצת השנים להשיג חלקים נדירים לאלפות שלהם, אז אני מרשה לעצמי לכתוב לך "עם קצת מאמץ", גם אם זה נשמע לך מתנשא.

אגב-ישנם גם דיבלים מפלסטיק (יש אפילו מקוריים של אלפא) שניתן להשתיל בחורים שבפח, ואז את הברגים להבריג לתוכם במקום אל הפח.

ואם אתה עדיין חושב שאני מתנשא ולא מוכן להקשיב והברגת ברגים ישירות לפח, אז תהיה לי בריא והחלדה נעימה שתהיה לך.

כאחד שקיבל עזרה מתומר אני יכול להעיד שתומר הוא האחרון שמשתחצן הוא פשוט מקצוען וכדאי לשים לב לתשובות שלו הם רק יעזרו לך

בברכה,רפי

נהג מתחיל

פורסם

עברתי על התמונות 4 פעמים ואני נגנבבבבב,איזה אוטו מדהים,אתה פרפקציוניסט והאוטו מושלם,שאלה,האוטו עם קפיצי הנמכה?וכמה עולה קיט זנדר?

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

תומר אין קשר בין הקיט לפסי הקישוט המקוריים.

הקו העליון של הקיט גבוה ב10 ס"מ מהפסים המקוריים.

אין ספק שדיבלים מפלסטיק ימנעו חלודה, אך גם בהתקנה המקורית של הקיט השתמשו בברגים קודחים.

כשמישהו צועק טיפש ואני מסתובב, זה אומר שאני טיפש?

פורסם

ירון -תודה רבה על העזרה !

לגבי gtv11636-אין לי כח לדבר על זה אפילו ,לא מכיר את האיש ,לא רוצה להכיר ,את העזרה המקצוית מעדיף לקבל מאנשים כמו איציק , וירון . לגבי חלודה לא דועג -מקסימום נעסה עוד מקצה שיפורים של פחחות וצבע.

קיט קניתי יחד עם דשבורד ועד כל מיני חלקים (משלוח שקל 115 קילו ) אז הכל ביחד עלה משהו כמו 6000 ש"ח כולל מיסים ודמי שילוח.

• תוכן חדש...