Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

alfa sprint

markk
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו פשוט מדהים. אין מילים. היא כ"כ יפה בשחור עם בודי קיט הזה. ג'נטים יושבים בול, הכל ביחד ניראה מושלם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחד הרכבים היותר יפים שיצא לי לראות!

אגב מה נפח המנוע ?

אשמח לקבל מידע על הרכב כללי :)

יפני זה הכי אחי

פורסם

המקלדת לא מתפקדת טוב מעודף רטיבות!

הרכב נראה מדהים! קשה לתאר ספרינט יותר יפה מזה! צבע מהמם, ג'אנט במקום וכמובן שאין מה לומר על הזנדר!

אם יורשה לי לשאול: הקיט נקנה בארץ (יש מישהו שאני מאמין כל בעלים של ספרינט מכיר והוא גם חבר פורום ששכב אצלו קיט במוסך) או שיבוא מחו''ל?

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תאמת אני הייתי מעדיף את האוטו ערום זאת אומרת בלי כל הבודי קיט האלה פשוט לטעמי הוא נראה יותר קלאסי ככה ולא כמו עוד רכב משופר

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

• אחראי פורום
פורסם

אין תוספת יותר יפה לספרינט מאשר קיט זנדר.

מושלמת!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ואו! האוטו נראה טו-או-אוב !!!

כמה דברים קטנטנים שהפריעו לי וזה עניין של טעם:

1. נראה שיש קצת תפוזיות בצבע מתחת למראת הצד הימנית

2. הג'נט לטעמי "חדש מדי" במראה שלו לרכב, הייתי הולך על מגנזיום של 33 או הכי טוב (מה שעוד לא הספקתי לעשות אצלי למרות שיש לי את הג'אנטים) זה גאנט החורי טלפון הקלאסי של הספרינט.

842227.jpg

DSC_0027.jpg

3. הקיט זנדר הוא יפה מאוד לטעמי ואגרסיבי במידה, חוץ מזה שהוא באמת מקורי לרכב ועושה לו שרירים יפים.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

elibaba, לפי דעתי ביחד עם בודי קיט הג'נט ניראה מאוד יפה. מדובר על ג'נט מצויין של LENSO.

ג'נט כמה שיותר פתוח בא יפה עם חצאיות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רכב מדהים!

עמית לשאלתך - לא מכרתי את הקיט וגם לא מתכוון למכור.

וד"א יש ספרינט נוספת של חבר עם זנדר שיובא לא מזמן מאנגליה.

norm_8A68E1B893F94A238150D80E580D0D32.JPG

עם כל הכבוד למקוריות ולעיצוב האלמותי של הג'אנט המקורי.

הרכב דורש ג'אנט עם אופסט שונה מהמקור במיוחד עם הזנדר.

כשמישהו צועק טיפש ואני מסתובב, זה אומר שאני טיפש?

• תוכן חדש...