Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

סונטה או 407 או C5 או B4


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא איש הייטק, אבל בכל זאת העבודה מציעה לקחת את אחד הרכבים שלמעלה.

 

היונדאי סונטה, הכוונה למודל עם מנוע חדש, והיא די מאובזרת.

 

ה C5 נראית הכי מתאימה, אבל בסוף השנה יוצא מודל בעיצוב משגע, שיהפוך את המודל שלי למצחיק.

 

ה- 407 לא מיושנת?

 

B4 - לא

פורסם

אני הייתי לוקח את C5.

רק בגלל הנוחות ומרחב פנים.

הרי אמינות, צריכת דלק וסחירות לא בסדר העדיפות שלך- רכב מעבודה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

C5 רכב עם הרבה בעיות , הוא רכב לא סטנדרטי , כל מע' המתלים היא תוספת לעלות האחזקה של הרכב , גיר אוטומטי עדין ומאוד יקר לשפצו (רק בקיבוץ מחניים בעלות של יותר מ-20000 ש'), אני מכבד את בחירתך! , אני בדעה ש-B4 עדיפה !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

מר ברזלאי, לפי מיטב הבנתי מדובר ברכב ליסינג, מעבודה.

מקום העבודה מתחזק את הרכב כולל תיקונים וטיפולים.

אני לא הייתי קונה את C5 מכספי בגלל כל מה שאמרת אבל לקבל אוטו ברמת נוחות כמו C5 מעבודה כן הייתי רוצה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
C5 רכב עם הרבה בעיות , הוא רכב לא סטנדרטי , כל מע' המתלים היא תוספת לעלות האחזקה של הרכב , גיר אוטומטי עדין ומאוד יקר לשפצו (רק בקיבוץ מחניים בעלות של יותר מ-20000 ש'), אני מכבד את בחירתך! , אני בדעה ש-B4 עדיפה !

 

 

עכשיו ברצינות, מאיפה אתה בדיוק ממציא את כול התגובות המופרכות שלך עם הקביעות הכביכול מקצועיות ?

הC5 הינו הרכב הנוח ביותר בקבוצה שלו ללא כל ספק, רחפת עם יכולות שיכוך מדהימות, נוחות נסיעה ללא תחרות, הרכב גם היום מרווח משנע ללא בעיה 4 מבוגרים על ציודם , בקיצור בחירה טובה מאוד גם היום כשהרכב לפני החלפה.

קח בחשבון, ה C5 הבאה לא תכנס לקבוצה 4 על פי המחיר אשר נקוב לרכב.

 

ועכשיו למר ברזילי, עם הקביעות המצחיקות..

1. מערכת המיתלים נהנית באירופה מאחריות ל 200,000 ק"מ, גם בארץ עם טיפול על פי הספר ימנע בעיות במערכת , מעבר לעובדה הפשוטה שהמערכת פשוט בשלה ואמינה.

 

2.גיר אוטומטי רגיל לחלוטין עם בינה מלאכותית, מחזיק כ 150K ק"מ ואף יותר, בדיוק כמו הגיר של הלנטיס או הלאנסר.., הוא אפילו מחזיק יותר ממנוע של קורולה..

20,000 ש"ח, אני לא יודע איפה אתה חי, החלפה של גיר עולה כ 6,000 ש"ח לגיר משופץ , חדש אולי עולה 20,000 ש"ח, אבל מי בדיוק מחילף מכלול כזה לחדש מהיבואן ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

 

פורסם

 

 

1. מערכת המיתלים נהנית באירופה מאחריות ל 200,000 ק"מ, גם בארץ עם טיפול על פי הספר ימנע בעיות במערכת , מעבר לעובדה הפשוטה שהמערכת פשוט בשלה ואמינה.

 

 

אני מסכים עם רוב הדברים שכתבת, בעיקר בכל הקשור לאותו מדיום, בעל יכולת הניבוא.

אבל הטענה בנושא האחריות המורחבת באירופה על מע' המתלים, מראה לי שדווקא כן יש בעיית תדמית על המע' הזו, אפילו באירופה חובבת המכוניות האירופאיות.

אחריות מוגדלת על רכיב ספיצפי ניתנת בדר"כ על רכיבים בעיתיים (או כאלו שהיו בעבר) ואם האחריות המורחבת אתה בעצם "מרגיע" את ההתנגדות שיש לאותם לקוחות, לגבי אותו רכיב.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

נכון אתה צודק, אבל באירופה בניגוד לישראל הנכונות לשמוע ולהפנים עובדות באירופה היא רבה.

 

הצעד של מתן אחריות מורחבת ניתן בזמנו לכול דגמי ה C5 עם תחילת השיווק של הרכב כמודל 2002, המערכת הוכיחה אמינות גבוהה מאוד, ובאירופה היא אינה נחשבת למחוללת בעיות .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

 

פורסם

כבעלים של סיארואן BX הידועה לשמצה אני יכול להגיד לך שאם תחזוקה נאותה המערכת ההידראלית היא האחרונה שתעשה לך בעיות.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני לא מבין מה הסיפפור עם הבעיות אמינות בC5, היתה בעיה נכון במערכת המחשב (נראה לי זה נקרא מולטיפלקס) שסודרה במתיחת פנים ב2004. מאז אני לא יודע על בעיות אמינות מיוחדות ובוודאי שלא שמעתי על בעיות מיוחדות עם מערכת המתלים. אהי יכול להעיד שהC5 שיש לנו במשפחה מטופלת בזמן ומפגינה אמינות מעולה.

פורסם

כל אחד מגן בחירוף נפש על אמינות המותג "שלו".

אבל לפותח השירשור זה אשר לשמחתו מקבל רכב ממקום העבודה אין עניין גדול באמינות ושמירת רכב.

C 5 זה רכב מדהים,407 פחות והקוראנית רחוקה מהם (מאחור)למרות שמשדרת מכובדות מה בזכות מראה סולידי.

אני אישית משוחד ולדעתי בקבוצה הזו המונדאו מותירה את המתחרות מאחור - רחוק מאחור.

פורסם

אם אתה מעוניין בראש ובראשונה בנוחות, והרכב הוא רכב עבודה, לדעתי ל-407 יש דווקא יתרון קטן על ה-C5 (נהגתי על שתיהן יותר מפעם אחת) - רכב מפנק ומאוד נוח. ל-407 יש מע' שמע מקורית טובה מאוד. חסרונות שלה כפי ששמעתי - תקלות חשמל ואלקט' בעיקר. חסרון של ה-407 כפי שהרגשתי (בכל המכוניות שנהגתי) הוא "חור" גדול בתחילת ההאצה (גיר אוט'), יש נקודה "מתה" פשוט.

כל זה ד"א זניח לדעתי, אם הרכב מהעבודה.

גם ה-C5 "מגהצת" הכביש לגמרי לא רע. לגבי אמינות - איני יודע.

ה-B4 - אמרו כבר קודמיי - קצת מיושנת, אם כי רכב לא רע בכלל.

את הסונטה אינני מכיר.

בהצלחה בבחירה.

alfa 156 2.5.

פורסם
C5 רכב עם הרבה בעיות , הוא רכב לא סטנדרטי , כל מע' המתלים היא תוספת לעלות האחזקה של הרכב , גיר אוטומטי עדין ומאוד יקר לשפצו (רק בקיבוץ מחניים בעלות של יותר מ-20000 ש'), אני מכבד את בחירתך! , אני בדעה ש-B4 עדיפה !

 

הגירים שמשפצים במחניים הם גירים של חברת ZF, קרי: הגירים המשודכים לפג'ו וסיטרואן רק במנועים 2.2 (4 צילינדרים) ו-3.0 (מנוע V6).

הגירים המשודכים עד למנוע 2.0 ל' בנזין הם AL4.

 

בנוגע לרכבים המוצעים, זה הרבה עניין של טעם מאחר וכולן טובות ולכל אחת מהן יתרונות וחסרונות... א-ב-ל:

1. בכל מה שקשור לירידת ערך, תיקונים וכו' זה לא רלוונטי כי מדובר ברכב ליסינג.

2. לא ברור לי על איזה בעיות חשמל ב C5 מדובר, באמת. נכון שהיו תקלות מעצבנות בדגמים הראשונים אבל על איזו מערכת חשמל מדובר ?

3. אם היתה זו מכונית פרטית ברור שהשיקולים היו שונים, כי לרוכש פרטי יותר חשוב ירידת ערך, אמינות (למרות שיש אחריות של 3 שנים מלאות, אז מה הבעיה ?) ומה יגיד השכן ממול.

4. מבחינת ניצול מנוע וצריכת דלק, אם לוקחים בחשבון גיר אוטומטי פלנטרי "פשוט", ה AL4 הוא הגיר היעיל ביותר (407\C5) מכל המתחרות האחרות המוזכרות בשירשור זה - וזה בא לידי ביטוי בהאצות ביניים וצריכת דלק (טובים יותר). נכון שזה לא גיר מבריק ביחס למתחרות מבחינת אמינות, אבל גם הסירוס של גיר פלנטרי פשוט לא מבריק בכלל במכוניות המוזכרות (לא 407\C5) שמתיימרות להיות מודרניות וחסכוניות.

 

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

×
×
  • תוכן חדש...