Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קורא יקר,

שמי אסף שדמה ואני שותף לספורט המוטורי כ-6 שנים.

התחלתי כמרשל מסלול והגעתי עד למנהל מסלול כיום אני מנסה להרים ולדחוף את גוף המרשלים.

"מועדון המרשלים" הוקם למטרה אחת והיא לאגד את כל אותם אנשים שלא יכולים להתחרות ועדיין רוצים לקחת חלק בספורט זה.

כיום מקבל המועדון בקשות רבות לשלוח אנשים למס' מרוצים מסוגים שונים,

ולכן אני מבקש (ולא מתחנן) ממי שרוצה לבוא ולהשתתף שירים טלפון או ישלח מייל מדויק איך ליצור איתו קשר.

סוגי המרוצים שזקוקוים למרשלים קיום הם:

אופנועים

קטנועים

קארט

ספרינט

ראלי

תודה

אסף שדמה

"מועדון המרשלים"

[email protected]

052-2274126

עמותת המרשלים

[email protected]

פורסם

אסף שדמה

הקמת מועדון מרשלים הוא דבר מבורך וזוהי הדרך הנכונה להקמת ספורט מוטורי

אבל

מכיוון שאתה מזוהה לחלוטין,מחובר לחלוטין,ניזון ואין באפשרותך לפעול כגוף עצמאי אלא בכפוף להחלטתו של מועדון מירוצי ישראל והעומד בראשו,(כאמור מפיק אירועים מיסודו) קשה יהיה עליך לקבל החלטות אובייקטיביות המנוגדות למועדון מירוצי ישראל

זאת אני אומר ברצינות ומבלי לנגח.

דוגמא

בשבת הקרובה נערכים 2 אירועים שנכפו עקב נסיבות כאלה ואחרות, האם יעלה על הדעת שאחד המירוצים שאינו מופק ע"י המפיק שלך שבמקרה גם מפיק את אחד האירועים ירשה לך לתת מטריית מרשלים לאירוע השני?

זו בדיוק הבעייה של מועדון המרשלים שאתה עומד בראשו (האם באמת אתה עומד בראשו?)

ביום שמועדון המרשלים שאתה מייצג יהיה חופשי לחלוטין,עצמאי,וללא שיקולים זרים, זה פשוט יראה אחרת

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

דני היקר

למה אתה חייב ולהמשיך לנגח בכל הזדמות פז שיש לך לעשות.

מועדון המרשלים הישראלי הוא גוף עצמאי הרשאי לתת שרותים לכל גוף שעושה ספורט מוטורי בארץ. נכון אנחנו נהנים מהגב של מועדון מרוצי ישראלי והיום כל הגב הזה מתרכז במתן של ציוד שנרכש במשך השנים לטובת עבודת המרשלים ולא יותר מזה.

כל גוף העוסק בספורט מוטורי מוזמן להגיש למועדון בקשה למרשלים לארוע. המועדון ידון בבקשה ויגיש למארגן הארוע הצעת מחיר ואם המארגן יסכים לתנאים שלנו נגיע לארוע.

יש לזכור שהמרשלים של המועדון כולם הוכשרו בקורס והם בעלי ידע ומקצועיים. אם יש לנו מספיק מרשלים פנויים והתאריכים פנויים ומארגן הארוע יעמוד בתנאים הכספיים שלנו איני רואה כל בעייה לספק מרשלים לארוע. ולהוכחה עובדה זו אנו במשא ומתן בימים אלו לספק מרשלים לארועים מתחרים כביכול לקרטינג

יו"ר מועדון המרשלים

ג'י בן-ארי

עמותת המרשלים

[email protected]

פורסם

ג'יי ידידי

למה כל שאלה אליכם מעוררת ישר התקפה?

אני מנגח?

מה קרה? אסור חלילה לבקר אותכם?

כתבתי במפורש ותקרא שוב את שכתבתי, אתה יודע טוב מאד שמועדון המרשלים שלכם יונק את החלב מממ"י,

אם אתה מתעלה על עצמך ואומר קבל עם ועדה ש המועדון שאתה מייצג אותו הוא גוף בלתי תלוי (קרטינג בעניי לא מהווה בעייה מכיוון ששליט לא עורך מירוצי קרטינג)

ובמקרה שיהיה ניגוד אינטרסים כפי שהיה בשבת האחרונה לא ישפיעו על שיקוליך,אין לי עם זה בעייה.

מה שכן

מר אסף שדמה בנוכחותי במפגשים, ייצג "נאמנה" את מורו ורבו שליט (וזה בסדר זה לא ניגוח) כנציג ממ"י ופתאום הוא מוציא קומוניקט בשם מועדון המרשלים.

מכאן תגובתי

אני שואל שוב בצורה נחרצת

במידה ושוב יהיו אירועים מקבילים (ואני מייחל שלא) תשובתך כפי שאני מסיק זה מי שישלם יותר?

או בכל מקרה אתם הולכים עם ה"בוס"

ג'יי

אתה מכיר אותי שנים רבות, אנא מימך תן לי תשובה מקצועית.

שבוע טוב

דני לוי

נ"ב

סתם עיצה חברית, עזוב את נושא ה"נהגים" של ממ"י, תתרכז במה שאתה הכי טוב יודע לעשות ואתה יודע שאני מאד מכבד אותך.

את העקיצות,תשאיר לי ולשליט, אנחנו, מסתדרים תמיד בסוף.

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

דני בוקר טוב,

אני מעדיף ליצור איפה שרוצים אותי לכן אני מקים ארועי ספורט מוטורי בממ"י, ונימצא במועדון המרשלים בגלל האהבה לספורט.

האמן לי זה לא כייף גדול לישון יומים בשטח לצורך סגירת מסלול ראלי אבל בינתיים אין מי שיעשה את זה.

ליהיות על המסלול ולראות רכבים בראלי ספרינט או קארט הרבה יותר כייף לראיה המרוץ האחרון של ברק גולדפינגר.

לצערי כולם סופרים כסף שלא קיים אנשים לא שואלים מה עושים כדי לקחת חלק במועדון אלא כמה משלמים.

דיברנו על זה עם הרבה אנשים ה("קבועים" שמגיעים לארועים כמרשלים) וכולם טענו שזה לא בגלל הכסף אלא האהבה.

מכאן שאין אנשים וכולם עושים הכל(אישתי לא מוכנה לבוא לארועים האלה).

יום טוב.

אסף שדמה(ללא שיוך )

פורסם

לכול מי שמעוניין לקרוא ואולי גם להקשיב

1. קורסי המרשלים שהקים מועדון מרוצי ישראל היו אבן היסוד להקמתו של מועדון מרשלים.

2. מועדון מרוצי ישראל הגיש לרשם העמותות בקשה להפוך את "מועדון המרשלים" לגוף עצמאי.

3. "מועדון המרשלים" משלב זה הפך לגוף עצמאי כאשר הצעתו של הרשם לקרוא לגוף החדש "איגוד המרשלים והשופטים בישראל" סמכנו את ידנו על עיניין זה, שולמו האגרות כמתבקש לכיום ממתין הגוף לתעודת הרשם לאחר שנעביר לידיו את המסמכים האחרונים שהוא ביקש.

דני! אתה כן מתנגח וסתם מול חברה שכפי שכתב לך אסף עושים ימים וגם לילות להוציא מרוצים, כיום יש בעייה של מרשלים שהחברה האלו מנסים להתמודד איתה כפי שכותבים לך אסף וג'י, תן להם הזדמנות לא יקרה כלום אם פעם תראה נחמדות, צורת הכתיבה שלך מביעה הרבה זעם מאחר ואני מכיר אותך לא מאתמול יש לך עיניין איתי אתה רוצה להוציא את הדברים, בו תוציא בגובה העיניים ולא בצורה כפי שאתה עושה זאת כרגע, "ממלכתיות" זו ססמתך אז בבקשה אני מבטיח להגיע ברגע שתתקשר ונתאם לשיחה רצינית בינינו.

דלתי פתוחה תמיד, אני לא סוגר אותה בפני איש ומוכן לכול שיחה תרבותית ולא במשיכות קולמוס מתנגחות ללא טעם!

ברוך שליט

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם

ברוך

עשה לי טובה אישית אל תנתח אותי כפי שאיני מנתח אותך (אחרים עושים זאת טוב ממני)

סה"כ הראיתי לך ולחבריך איזה אבסורד קרה בשבת (כשמדובר על מועדון המרשלים).

מכיוון שברגע זה פרסת את מטרייתך על הנושא והכדור עבר אליך אני שואל אותך ישירות ומבקש תשובה ישירה (כמובן אם בא לך)

האם במקרה נוסף של 2 אירועים מקבילים (ואני מקווה שלא יהיו) תשחרר את עמותת המרשלים לבחור בצורה גלוייה וללא משוא פנים להגיע לאירוע שאתה ברוך שליט לא מארגן?

אל תתפתל בבקשה!

ואם בעינייני מירוצים עסקינן, מסקרן אותי באמת לדעת מה הסיפור עם הביטוח?

לזה שעוסקים אצלך יום ולילה בעבודה סזיפית לפני אירוע? מי כמוך יודע שאישית אין מי שמעריך את עבודתם של העוסקים בנושא יותר ממני כך שהטיעון שלך באמת לא רלוונטי לשאלתי.

בברכת חברים

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

דני להלן תשובתי

1. לשאלת המרשלים פנה אל ג'י וראה את תגובתו, אני אחרון האנשים שאומר למרשלים מה לעשות ואיך ההחלטה בידיהם.
  2. לגבי נושא הביטוח אומר לך שאין בכוונתי להעלות את הנושא באתר, ובהחלט אני מוכן לשוחח איתך על כך, השקעתי משאבים רבים בכדי שכיום בסיטואציה שנוצרה העביר מידע כול שהוא לשורותיך, ביום שתקום ההתאחדות והיה ואם יהיה צורך במידע זה העביר אותו עד אז בשיחה אישית אלמד אותך כמה סוגיות משפטיות בחינם "כשם שאתה העלתה אותי כמארגן מרוצי ראלי" ודי לחכימה ברמיזה.
  3. מעבר לכך המצב חרבנה אני אישית וכנ"ל חברי לא אוהבים את אשר קורה ובמיוחד את צורות הביטוי הדולפות מהפורום הסגור שלכם, זכותכם לכתוב ככול העולה על רוחכם אבל תזכרו שהדברים בחוץ נשמעים ולכם זה בטח לא עושה טוב, תבדוק ואני יודע שאתה יכול! איזה נזק נגרם לכם וגם לנו אם כי במינון יותר קטן, טוב זה לא יביא לספורט המוטורי, לא לילד הזה (אני חושב) ציפינו.
  4. דבר אחרון האירוע הבא שלנו ב-17.5 אתם מוזמנים מצד אחד ומצד שני שמעתי שאתם מעונינים לעשות אימון גם בחודש מאי אז תבחנו שוב את התאריכים.

שא ברכה

ברוך שליט

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם
סה"כ הראיתי לך ולחבריך איזה אבסורד קרה בשבת (כשמדובר על מועדון המרשלים).

דני ידידי,

אתה שב וחוזר לנקודה של "לאן תשלחו מרשלים אם יהיו שני אירועים במקביל", ופשוט מפספס את הבעיה האמיתית כאן: עצם המצב בו יהיו שני אירועים במקביל! זה האבסורד האמיתי ושורש הצרה כאן, לא שיוך של המרשלים למחנה זה או אחר!

אם כבר נגזר שמעט העוסקים באותו ספורט בדיוק יתפצלו לשניים, כל כך קשה לדאוג שהאירועים לא יפלו על אותו תאריך?

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
דני ידידי,

אתה שב וחוזר לנקודה של "לאן תשלחו מרשלים אם יהיו שני אירועים במקביל", ופשוט מפספס את הבעיה האמיתית כאן: עצם המצב בו יהיו שני אירועים במקביל! זה האבסורד האמיתי ושורש הצרה כאן, לא שיוך של המרשלים למחנה זה או אחר!

אם כבר נגזר שמעט העוסקים באותו ספורט בדיוק יתפצלו לשניים, כל כך קשה לדאוג שהאירועים לא יפלו על אותו תאריך?

טל

טל,

אתה צודק! האירועים לא יפלו יותר על אותו תאריך ככל שזה תלוי ב IRDA. היה מקרה מיוחד הפעם ואתה שמכיר את הנעשה מקרוב ואת הדמויות הפועולות יכול לראות בדיוק מה קרה (מי התאמץ להוציא אימון בכל מחיר). לא רוצה לפתוח את זה פה.

היה... נגמר... מקווה כמוך שלא יקרה שוב.

אלון

פורסם

ישנם כאן מאות "ספורטאים" המחכים להתקדם בעניינם וכל מה שמעכב אותם זו המריבה המטופשת של כולכם.

לא חשוב מה יהיה בהמשך - אבל את זה כולם יזכרו !

עצוב עצוב :-(

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

אם המריבות האלה היו נשארות בגדר ריב של אנשים בודדים, אז זה לא ענייננו, שיריבו עד מחר .

אבל המריבות האלה גורמות לתקיעה של כל הספורט המוטורי, איך אפשר לבא לכנסת ולמשרד הספורט בדרישות וטענות שתקנות החוק לא מתקדמות בשל עיכובים של הספורטאים עצמם .

אני רואה מול עייני דבר פשוט, יש את עמותת נהגי המרוצים שפעלה כל השנים להעברת חוק הספורט המוטורי, בעמותה זו מרוכזים כיום כמעט כל הנהגים הפעילים בתחום הראלי, מסביב יש כל מיני פוטשים של אנשים אינטרסנטים שמוכנים לשרוף את הכל אם הם לא יצליחו להתשתלט על כל העוגה .

לכן אני קורא לכל מי שיכול, בואו נעזור לעמותת נהגי המרוצים להיות המרכזת של תחום הראלי ללא עוררין, כפי שהיא היתה מאז ומתמיד, כמו שאלון כתב לא מזמן - ישיבה על הגדר בעניין הזה היא כמו הבעת עמדה שפוגעת בקידום הנושא.

בואו נעזור להם בקיום האירועים, כל אחד כפי יכולתו, מי שיכול לבוא ולהיות מרשל שיבוא . שכל אחד יעשה את המעט שביכולתו כדי שהעגלה הזו תצא מהבוץ, כי היא תוקעת את כולנו .

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

• תוכן חדש...