Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפושים רבים החלטתי ללכת על הקומפוננטים הבאים:

http://www.pioneer.de/de/products/362/378/201/TS-Q131C/index.html

הקומפוננטים האלו מיוחדים לרנו מגאן ואינם צריכים חיתוכים או התאמות מיוחדות..

עכשיו יש לי שאלה:

האם למישהו יש ניסיון איתם או שמע אותם??

וראיתי באתר של פיוניר הסבר להרכבתם:

dd-053.jpg

(אני לא יודע איך לקבץ)

ובתמונה מראים איך להרכיב את הטוויטרים וכפי שרואים יוצא מהחור של הטוויטר חוט שמתחבר לטוויטר..

זה חוט שצריך להיות לי כבר באוטו??

וכתוב שההרמקולים עם חיבור מיוחד שמגיע עם האוטו כבר מוכן למה מתכוונים?..כי כרגע יש לי חבור רגיל (אלו עם הכיסוי ואחד קטן יותר).

תודה,

גל נעים

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם
לאחר חיפושים רבים החלטתי ללכת על הקומפוננטים הבאים:

http://www.pioneer.de/de/products/362/378/201/TS-Q131C/index.html

הקומפוננטים האלו מיוחדים לרנו מגאן ואינם צריכים חיתוכים או התאמות מיוחדות..

עכשיו יש לי שאלה:

האם למישהו יש ניסיון איתם או שמע אותם??

וראיתי באתר של פיוניר הסבר להרכבתם:

(אני לא יודע איך לקבץ)

ובתמונה מראים איך להרכיב את הטוויטרים וכפי שרואים יוצא מהחור של הטוויטר חוט שמתחבר לטוויטר..

זה חוט שצריך להיות לי כבר באוטו??

וכתוב שההרמקולים עם חיבור מיוחד שמגיע עם האוטו כבר מוכן למה מתכוונים?..כי כרגע יש לי חבור רגיל (אלו עם הכיסוי ואחד קטן יותר).

תודה,

גל נעים

א. כן יש לי ניסיון איתם (כתבתי לך בפרטי)

ב. החוט קיים שם כחלק מהחיווט המקורי של הרכב, לצמת החוטים שמגיעה ל HU. (אני מקווה שלא פגעו לך בה.

- לוופר ולטוויטר יש מחבר קליפס כזה - והרמקולים האלו מגיעים כבר עם שקע מוכן לזה, קח בחשבון שאם שמו לך רמקולים אחרים ברכב קרוב לוודאי שחתכו את החיבור הזה , אבל זה לא נורא לא משהו שמלחם וקצת בדיל , ושרוול בידוד מתכווץ (שרינק ) לא יתגבר עליו.

פורסם

זה חוט עם ראש לבן כזה.??

יש שם משהו כזה אבל אני חושב שהוא מחובר למשהו..

והחיבורים לרמקול עצמו.. יש לי רמקולים רגילים אז נראה לי שתחכו את החיבורים.. זה מיוחד או שאפשר להשיג בחנות לחשמל??

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

• תוכן חדש...