Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי רכב מסוג גולף ורציתי לדעת איפה אני יכול למצוא צמיגים של חברת מישלין במחיר נורמלי וטוב.

סוג הצמיג הוא: 205/55 R16.

תודה,

:wink:

פורסם

מה ההגדרה שלך לזולים?

ואתה נעול ספציפית על מישלן? דגם מסויים?

ומאיזה איזור אתה בארץ?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אני יודע שמישלין נחשבים להכי טובים והחזיקו לי מעמד יפה מאוד.

בדקתי לגבי מחירים וכל גלגל מגיע ל-750 שקל לפחות .. נראה לי המון ..

אני מאזור השרון .. אין לי בעיה לנסוע למקום אחר אם זה משמעותי בכסף.

תודה

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196557

איזה דגם של גולף יש לך? אולי במקור הוא לוקח 15/195?

מעבר לזה, צמיגים שנמכרים בהנחה משמעותית עלולים להיות ישנים בני כ-3 שנים. כידוע, מומלץ להחליף צמיגים כל שלוש שנים גם אם עוד לא נשחקו, מכיוון שהגומי מתייבש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה הדגם האורגינל שמגיע עם הרכב.(גנריישן)

כן עברו 4 שנים ואני רוצה להחליף אותם, אני לא לוקח משהו שמעל חצי שנה.

פורסם

ממליץ לעיין ב:http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&r=16&a=55&s=205&sc=&ar=1&mm=18

הצמיג הכי זול מחברה שאתה רוצה=610ש"ח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מישלין וזולים לא הולך ביחד.

החברה טובה מאוד אבל התמורה לעיתים לא מספיק טובה למחיר.

תוכל למצוא צמיגים זולים יותר וטובים לא פחות מהדגמים של מישלין.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
כתחלופה, אפשר להסתכל לכיוון KLEBER, צמיגי budget של MICHELIN, אך בטוחים באותה המידה.

+1.

יש לי קלבר DYNAXER HP2, המחיר שלהם הרבה יותר נמוך מצמיגי Michelin .

לדעתי, הדינקסר נותנים תמורה מעולה יחסית למחיר שלהם.

אגב, קלבר מותג של מישלין.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

מניסיון יכול להמליץ על צמיגי אנטון חנניה שהומלץ כבר מעליי , החלפתי אצלו 2 צמיגים לשרייד שלי במחיר מאוד זול וראוי לציין לטובה את מהירות השירות :)

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

החלטתי להקפיץ אשכול ישן במקום לפתוח חדש.

שאלה - אותה שאלה. רכב עם צמיגים מישלין אנרגי סייבר 55X205X16R

מציג אחד הוחלף ב-37 אלף לאחר דקירתו ע''י חוליגנים בחניון. על כל השאר רכב עבר כבר 50 אלף.

על פניו מגיגים לא שחוכים לגמרה ומחזיקים ל'א מצויין, אבל מדביקה פרטנית מצאתי היום בבוקר בגלגל אחורי ממש חתיכת גומי חסרה כאילו נשכו בצמיג פלוס סדקים קטנים נמצאו על גבי הגומי.

האבחנה שלי לפחות - שהיגע זמן להחליף את 3 הנותרים.

יש המלצות ? מקום זול ואמין ?

• תוכן חדש...