Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, אז אני בד"כ לא מפרסם פה כל מיני סרטונים (רק לפעמים :D), אבל כשראיתי את זה - הייתי בשוק.

פשוט נשפכתי מצחוק וידעתי שאני חייב לפרסם את זה.

זה מה שעושים כשאין לה מספיק כסף להתחרות בלמבורגיני, פרארי ובוגאטי - אבל עדיין רוצה לקבל צומי על האוטו שלך (לדעתי, זאת או הונדה אקורד אמריקאית או יונדאי סונטה) -

http://www.youtube.com/watch?v=fPJzhTi47LE

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ראיתי את הרכב הזה כבר איפשהו אבל רק עם דלתות פתוחות ובלי הסרטון, עכשיו כשאני ראיתי את הסירטון ואיך שהדלתות היסתובבו פשוט נשפכתי מצחוק, אין פשוט ענק

פורסם

שמתם לב לצירי הגלגלים האחוריים , הם פשוט עקומים ( כנראה עקב קריסה של כובד המנועים החשמליים שמסובבים את הדלתות )

הבעלים של הרכב הזה שרוט קשה .

פורסם
שמתם לב לצירי הגלגלים האחוריים , הם פשוט עקומים ( כנראה עקב קריסה של כובד המנועים החשמליים שמסובבים את הדלתות )

הבעלים של הרכב הזה שרוט קשה .

האוטו הזה מפורסם כבר הרבה מאוד זמן... זה אקורד אמריקאית.

הבן אדם השקיע הרבה מאוד כסף באוטו כמו שרואים :roll:

אתה חמוד אתה... הצירים שבורים... כן ברור.

או שפשוט האוטו מונמך בצורה היסטרית והוא כיונן שיהיה לגלגלים קאמבר מטורף... אני לא זוכר אם בסרטון הזה (לא ראיתי עד הסוף) יש קטע גם שהוא נוסע ברחבי דובאי ככה שהאוטו נוסע בצורה נורמלית.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

זה מה שעושים כשאין לה מספיק כסף להתחרות בלמבורגיני, פרארי ובוגאטי - אבל עדיין רוצה לקבל צומי על האוטו שלך (לדעתי, זאת או הונדה אקורד אמריקאית או יונדאי סונטה) -

http://www.youtube.com/watch?v=fPJzhTi47LE

יש להם הרבה יותר כסף ממה שאתה חושב... דובאי נחשבת למדינה מאוד עשירה (בגלל הנפט).

פורסם

כסף לא בדיוק העניין הבעייתי. לא בדובאי.

ראיתי כבר את הסרטון הזה כאן. זה גובל בטמטום. זה מה שהשיעמום עושה כשיש כסף ואין מה לעשות איתו.

GS300.

פורסם
היה בעבר

ומעניין אותי לראות רכב כזה במדינה,ולדעת מה תהיה התגובה של

השוטר כאשר הוא יראה רכב כזה:lol:

רישיונות בבקשה ? :|

פורסם
יש להם הרבה יותר כסף ממה שאתה חושב... דובאי נחשבת למדינה מאוד עשירה (בגלל הנפט).

תאמין לי שאני יודע כמה כסף יש שם.

תקרא טוב מה שרשמתי;

בגלל שיש כלכך הרבה כסף שם ומסתובבות שם פרארי, למבורגיני, פורשות, ואפילו בוגאטי ברחובות כל היום - צריך משהו קצת יותר "יצירתי" בשביל למשוך תשומת לב.

אז קונים אקורד ומתחילים לשחק איתה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

זה עתיק הייה פה כבר מספר פעמים.

אבל כן בדובאי יש המון אנשים עשירים , ככה זה שזורם לך נפט בחצר ואין מה לעשות עם הכסף תמיד צריכים צעצועים חדשים.

פורסם

נדבקתם חזק לכסף הא? ומה עם רעיון מקורי? מה עם עבודה נפלה?

תפסיקו לספור כסף של אחרים.

זה בכלל לא זריקת כסף, עבודה כזו שווה הרבה כסף.

על הפרקטיות ומטרה של זה אפשר לדבר,אבל אין כאן שום זריקת כסף. אם זה לא היה עובד, או לא נראה מגניב, אז זה היה זריקת כסף.

תהנו מהאנשים "שיכולים"

Omnia mea mecum porto

• תוכן חדש...