Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יחסי אנוש בין נהגים- מהם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הבנתי את 1. תוכל לחזור עליו? למה הכוונה שהמשאית הנעקפת "מכבה או מרימה את האורות לשניה שתיים"

דאבל וינקר הכוונה אורות גבוהים?

למה שמשאית נעקפת תכבה את האורות שלה? במה זה יעזור לסיום העקיפה?

לגבי 2. מאיפה לך שהוא התכוון להאיר לך את הדרך? אולי היה לו חשוך בעצמו ורצה להאיר, לעצמו, את הדרך?

1. ראה את תשובתו של פליקס, מעלי.

2. נסעתי מאחורי המשאית כ-3 דקות, הגעתי מאחריו ממרחק רב וראיתי שהוא נוהג עם אור מעבר, רק כאשר הוא ראה שאני מהסס אם לצאת לעקיפה הוא הדליק את האור הגבוה. זה היה ברור שהוא מנסה לסייע.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הייתי על איילון צפון בדרך לת"א והייתי על השמאלי ולא עברתי את ה 100. הכביש היה ריק אז נסעתי להנאתי. לאחר כמה זמן הצטרפה אלי מאחורה מאזדה 3 כחולה אז תכלס הגיע הזמן לפנות את השמאלי. אותתי ימינה והסתכלתי במראה האחורית לראות מה קורה וראיתי שהמאזדה מסמנת כבר ימינה לעקוץ אותי (כן, מימין). באותו רגע גם אני וגם נהג המאזדה סגרנו את האיתותים שלנו. הוא-כי הוא רואה שאני מפנה לו את השמאלי ועובר ימינה . אני-כי הוא סימן ימינה ועמד לצאת לעקיפה לא רציתי לסכן את שנינו באותו רגע ושאני אכנס ביחד איתו ימינה. לאחר שראיתי אותו שהוא ביטל את הסימון ימינה סימנתי ימינה פעם נוספת ועברתי. מן התלהבות של צעירים-אהבתי את זה. תקשורת בין נהגים בגרוש.

זאת הבעיה של רוב הנהגים הישראלים.

אתה מתפלא למה הוא עוקף מימין. למה שלא תשאל את עצמך למה נסעת בנתיב השמאלי כשהכביש ריק ואתה לא עוקף אף אחד?

פורסם

סימן נוסף המשמש בארץ:

נהג שנוסע עם תאורת ערפל דולקת כשיש ראות טובה מאותת לך שהוא אהבל.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אחרי 49 הודעות, ניתן לסכם את הדיון כך:

אם אתה מפעיל 4 וינקרים תו"כ האטה, אתה למעשה מאותת לנהגים האחרים שאתה חבר בקארזפורום.

:idea:

פורסם

ואם מישהו רואה נהג חדש נוסע להנאתו בשמאלי ומאותת ימינה, תעצרו אותו בצד, תיקחו את הטובלרון מעמוד 2 ותידחפו לו אותו למקום בו לא זורחת השמש.

פורסם

זה מזכיר לי מקרה מצחיק כשהייתי ברוסיה לפני כמה שנים,הנהג שמולנו ממש יצא מהחלון והתחיל לנופף לנו בידיים כדי להזהיר שיש שוטר תנועה בהמשך. זה היה כ"כ הזוי.

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם
אכן המחווה הזו מוכרת, גם אצלנו בארץ.

לא אחת בטיולי אופנועים אנו נאלצים להמתין לאחר רכב איטי מכיוון שיש קו הפרדה לבן רצוף, רבים מהנהגים (בעיקר בצפון הארץ) מאפשרים לרוכבי הדו גלגלי לעבור בביטחה כאשר נצמדים כמה שיותר לימין הדרך על מנת לתת לאופנועים לחלוף ביטחה ועל מנת שלא יחצו קו לבן.

ל'

הצפון שולט ! ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
סימן נוסף המשמש בארץ:

נהג שנוסע עם תאורת ערפל דולקת כשיש ראות טובה מאותת לך שהוא אהבל.

לא יודע מה איתך אבל תאורת ערפל בלילות מוסיפה לי ראות לאופק, אני רואה יותר מה שבצדדים גם ולא רק מה שמולי, כמובן שבבוא הרכב ממול אני מכבה.

:-) just smile
פורסם

כן אני מאלה, זה נותן לי ראות טובה יותר, אני רואה רחוק יותר מה יש בצידי הכביש לא השוליים אלא השדות. ואם זה עזר לי לראות כלב או טן שתכנן לחצות את הכביש והאטתי על מנת לא להרגו, אז מצידי זה עשה את שלו. אני מכבה כשרכב שבא מולי כך שאני לא מסנוור אף אחד, ואם זה עוזר לי למה שאני לא ישתמש.

יש הבדל אורות גבוהים מכוונים לנקודה רחוקה קדימה, ולא מתפשטים על האופק כמו ערפל.

:-) just smile

• תוכן חדש...