Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יחסי אנוש בין נהגים- מהם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
.

בגלל זה אני מחזיק חבילת טומבלרון ברכב, למרות שזה יקר[השוויצרים האלה] אם אני עושה טעות[קורה לעיתים], אני עוצר בצד, יוצא מהאוטו עם קובייה שווצרית ל'נפגע', מתנצל, מפנק בשוקולד ומברך בדרך צלחה וביום טוב.

מצד שני, היו מקרים שפשוט ברחו ממני[1.90 מבנה גוף מאיים :roll:]

:hihi::lol::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

מה הפלא שברחו ממך... בחור "בריא" כמוך יוצא לאיזה אדיוט עם שוקולד...:roflmao::roflmao::roflmao:המחשבה הראשונה שעוברת לו בראש זה בטח "אמא'לה אונס"...:roflmao::roflmao::roflmao:

הרגת אותי פה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לרכב שבא מולך:

אורות גבוהים בהבהוב מהיר - הזהר, מכמונת/ניידת מחכה לך בהמשך

אורות גבוהים מוחזקים ל-1-2 שניות - אתה מסנוור!

(לפחות כך אני נוהג)

שיט !!

אז כל פעם שנתקעתי מאחורי איזו פרופסורית בנתיב השמאלי - למעשה סימנתי לה שילוב של "הזהר, מכמונת/ניידת מחכה לך בהמשך" ו"אמא שלך זונה"???

פורסם
אני אישית לא סובל רעש של צופרים,

ובגלל שאני נוסע כל הזמן על חלון פתוח, אז לידיים יש תפקיד חשוב, ולאורות ברכב, ברוב הפעמים שהרכב מאחורי מסמן לי עם האורות, אני מחפש מה לא בסדר, כי אנחנו חיים פשוט במדינה פרמיטיבית, שכולם תמיד ממהרים, תמיד לחוצים ותמיד חייבים לצעוק אחד על השני וכל אחד חושב שהוא צודק וכל אחד חייב להוכיח לשני שהוא צודק.

בגלל זה אני מחזיק חבילת טומבלרון ברכב, למרות שזה יקר[השוויצרים האלה] אם אני עושה טעות[קורה לעיתים], אני עוצר בצד, יוצא מהאוטו עם קובייה שווצרית ל'נפגע', מתנצל, מפנק בשוקולד ומברך בדרך צלחה וביום טוב.

מצד שני, היו מקרים שפשוט ברחו ממני[1.90 מבנה גוף מאיים :roll:]

מה אתה עושה בקיץ כשהטובלרון הופך לשתיה?

פורסם

אם החלון שלך פתוח אתה יכול להודות לאנשים כשאתה מרים את יד שמאל מחוץ לחלון.:-)

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
באירופה אם אתה בנתיב השמאלי ומישהו רוצה לעקוף הוא פשוט מדליק את האיתות שמאלה כשהוא מאחוריך במקום אורות גבוהים.

באירופה נהג שנוסע לפניך בכביש דו-סטרי גם מסמן לך האם בטוח לעקוף ע"י שימוש בוינקר (שמאלה-מותר, ימינה-אסור).

בארץ כאשר אתה מנסה לעקוף, הנהג הנעקף נותן גז כי הוא מרגיש שפגעת לו בכבוד.

פורסם
אם החלון שלך פתוח אתה יכול להודות לאנשים כשאתה מרים את יד שמאל מחוץ לחלון.:-)

כשאני מתכוון לחלון פתוח,

זה בדרך כלל הרבה תנועות ידיים ופנים אדומות של: "תראה מה אתה עושה יחתיכת מפגר, ושאר ברכות לעולם המלא בכל טוב".

----

פורסם

נראה כי בענייני סימנים בכביש בארץ, איש הישר בעיניו יעשה.

אני מפעיל ארבעה וינקרים ע"מ להזהיר מפני האטה פתאומית, מכשול או רוכב אופניים בצד הדרך.

אורות גבוהים מבחינתי מסמנים לנהג מולי שיש לו זכות קדימה. לצערי, בישראל דווקא מקובל לסמן

כך ע"מ לקחת זכות קדימה, לא לתת אותה. זה גרם לי להרבה מצבים משעשעים ו"כמעט תאונות".

במבט גלובלי, קשה לא להשתמש בצופר כשגרים בנתניה. כפי שכבר אמרתי בעבר, נסיעה בעיר זה

כמו אימון לוש"ב. במיוחד בימי שישי בין 12 ל-4, חווייה תרבותית של ממש. במקרים אלה, אין טעם

לחפש חוקיות בצפירות. זה יכול להיות כל דבר. הצפירה החביבה עליי אומרת "נו, יש כבר אור צהוב,

מה אתה עומד? סע! אווופפף, הנהגים החדשים האלה סססאמק..." וכל זה בלחיצת כפתור אחת. :-)

וכמובן, לא נשכח את נשק יום הדין - תנועת היד הישראלית האולטימטיבית - "לממקרה?" (במלעיל).

פורסם
צחוק צחוק, נהגתי אתמול, והרגשתי סינוור בעיניים מבחור שנסע מאחורי. הדלקתי ארבעה וינקרים, והוא אז הפעיל את האור הגבוה שלו, להראות לי שהוא לא מסנוור אותי. היה מוזר... נראה לי שאלה היו נורות הלוגן, או שהפנסים שלו לא היו מכוונים..

אני נתקל בזה הרבה, זה באמת מעצבן

פורסם
אורות גבוהים מבחינתי מסמנים לנהג מולי שיש לו זכות קדימה. לצערי, בישראל דווקא מקובל לסמן

כך ע"מ לקחת זכות קדימה, לא לתת אותה. זה גרם לי להרבה מצבים משעשעים ו"כמעט תאונות".

באותה מידה אתה יכול לגשת לבחורה שמוצאת חן בעיניך ברחוב וללקק לה את האוזן. לצערך בישראל לא מקובל לסמן כך לבחורה שהיא נחמדה בעיניך, אבל יש שבטים באמזונס בהם זה נהוג.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בתור אחראי פורום, הייתי מצפה ממך לרמת ידע קצת יותר גבוהה. :?

סימון עם אורות גבוהים ע"מ לתת זכות קדימה זה לא משהו שאני המצאתי.

למיטב ידיעתי, זאת התנהגות מקובלת בכמה וכמה מארצות אירופה (אם לא בכולן).

אבל אני שמח שהצלחתי לשעשע אותך.

פורסם

בתור אדם עם רישיון נהיגה הייתי מצפה ממך לקצת יותר שיקול דעת.

סימון עם אורות גבוהים למתן זכות קדימה - מובן באירופה.

בארץ לא.

ואתה יודע שלא.

אז למה להתעקש על מחווה שלא מוכרת במקומותינו ולגרום לתאונות?

בתקשורת יש גם צד שני. זה נחמד שאתה מתקשר יפה עם אירופה ועם עצמך, אבל רצוי לתקשר עם הנהגים האחרים בכביש לפני הכל.

פורסם

אם אני ארד לרמת ה"תקשורת" של שאר הנהגים בכביש, אני אאבד את הרשיון תוך יומיים. חבל.

אתה יכול להציע דרך אחרת לסמן לצד השני, בכביש חשוך, שיש לו זכות קדימה? אשמח לשמוע.

פורסם

אין לך איך לסמן ובטח שלא איזו זכות יש או אין לנהג אחר.

בסימון אתה מסמן מה אתה היית עושה ו/או מתכנן לעשות.

בארץ אין סימון שאומר, "אני מתכוון לתת לך זכות קדימה".

זה מה יש.

להשתמש בסימנים שמובנים בעיקר לך לא מעיד על רמה גבוהה במיוחד של תקשורת.

• תוכן חדש...