Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ברכב חדש שנת 75

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתוך שבוע-שבועיים יהיה לי, בשביל שניכם. :beerchug:

תוגה מחכה ל הודעה בה"פ

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, יש עדכון קטן כי לא ממש הצלחתי לעבוד על האוטו מחוסר זמן.

לבנתיים במעט זמן שהיה לי השלמתי חלקים קטנים שהיו חסרים ועכשיו האוטו מושלם מבחינת חלקים או יותר נכון חסר לי הסמל XL על מכסה הבגז' ואז האוטו יהיה מושלם.

האוטו הונע בשבוע שעבר ונישמע שהוא עובד על 3 בוכנות, השגתי שעון קומפרסיה לבדיקת קומפרסיה בבוכנה מ"ס 4 שלא עובדת,

מרוב שאין שום לחץ בבוכנה השעון אפילו לא זז מה שאומר שמשהוא לקוי באותה בוכנה,

כיוון שהאוטו לא מראה סימני עשן אני נוטה לשער שאין בעיה ברינגים אלא באחד השסתומים שתפוס,

פתחתי את מכסה השסתומים אולי לראות משהוא והכל ניראה בסדר,

על מנת לסדר את הבעיה צריך להוריד ראש מה שיכול לעלות מעל 2000 ש"ח,

השיקול שלי עכשיו הוא איך אפשר אולי לקצר תהליכים בלי לפתוח ראש כי ב-2000 ש"ח אני כבר מביא מנוע חדש מייבוא.

קיבלתי המלצה מחבר מה כדאי לעשות אבל לא יצא לי ליישם אותה,

מה אתם ממליצים לעשות או לבדוק,

אגב בזמן שהאוטו עבד הייתי חייב לנסות להפעיל את המזגן לראות אם הוא באמת מקפיא כמו שהבעלים הקודם אמר והוא אכן מקפיא :-)

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

למה שתיקון ראש יעלה יותר מ-2000 ש"ח?! לי זה עלה בסביבות 600-700, לא זוכר בדיוק... כמובן, שפירקתי והרכבתי לבד. אגב, תבדוק שסטומים- לי בקאפרי נשבר חלק מהשסטום (חצי)!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי הרבה זמן שלא עידכנתי יש התקדמות ובשורות טובות,

אחרי התלבטויות לגבי מי יפרק לי את הראש של אוטו החלטתי לעשות את זה בעצמי בהמלצתו של דורון מהפורום וע"י הדרכתו הטלפונית,

פרקתי את הראש והסתבר שהשסטומים בסדר גמור, הבעיה שניפרץ האטם ראש בין בוכנה 3 ל-4,

בעזרתו של חן פרחי השגתי סט אטמים וגם אוסף גומיות לכל הפרונט של הקורטינה,

הרכבתי הכל חזרה (בתהליך שלקח כחודש מחוסר זמן וחלפים) אחרי שיפוץ וניקוי חלקים שונים והיום בשעה טובה האוטו הניע בנגיעה אחרי שהגיע דלק למנוע,

האוטו עובד ממש יפה, עשיתי עליו סיבוב וממש נהניתי מהמנוע, רק הגיר 4 הילוכים המקורי של פורד ממש מרגיז ולא נוח ובקרוב יוחלף ל-5 הילוכים,

בכל אופן אני ממש מאושר על כן שעשיתי את הכל לבד, עובדים לאט אבל בכייף.

תודה לחן פרחי

ותודה לדורון על התמיכה הטלפונית ושיתוף הידע, לא האמנתי שאני אצליח להרכיב טיימינג לבד :-P,

בשבוע הקרוב אני אקדיש את הזמן בלהוריד מעט טורים, לכוון את הדיסטרביוטר, לנקות את האוטו והכנתו לטסט הקרוב.

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.jpg

5.jpg

6.jpg

פורסם

מפתיע אותי לראות בוסטר (מגבר בלם) בקורטינה 75:shock:

הייתי בטוח שהוא נכנס מאוחר יותר:roll:

כל הכבוד על התושיה, חסכת כמה מצלצלים בעבודה העצמית שלך.

תהנה

אחת הבעיות שיש לי בטריומף זה משאבת הברקס (יציאה אחת ללא בוסטר) הרכב כבר עבר טסט אבל אני לא שלם עם הבלימה של הרכב, הכל תקין אבל זה לא זה (החלפתי משאבה מרכזית ללא מקורית) השאלה אם ניתן לעשות שינוי ולהרכיב משאבה עם בוסטר, מעניין...

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם

איזה יופי זה .

כל הכבוד לך.

אבל אמרתי לך אם אתה נתקל בבעיה אתה יכול לטלפן גם אליי,

אני אגיע בשבוע הבא לכפ"ס , אני אביא איתי את אקדח ההצתה לכוון לך היטב את ההצתה, וגם כיוון קרבורטור על הדרך.

חשוב לבצע כיוון שסתומים טוב.

ירון מאיר

פורסם
מפתיע אותי לראות בוסטר (מגבר בלם) בקורטינה 75:shock:

הייתי בטוח שהוא נכנס מאוחר יותר:roll:

כל הכבוד על התושיה, חסכת כמה מצלצלים בעבודה העצמית שלך.

תהנה

אחת הבעיות שיש לי בטריומף זה משאבת הברקס (יציאה אחת ללא בוסטר) הרכב כבר עבר טסט אבל אני לא שלם עם הבלימה של הרכב, הכל תקין אבל זה לא זה (החלפתי משאבה מרכזית ללא מקורית) השאלה אם ניתן לעשות שינוי ולהרכיב משאבה עם בוסטר, מעניין...

אז זהו, שבשנתון הזה בפורדים האלה כבר מזמן היה בוסטר.:-) יותר מזה- הבוסטר קיים כבר הרבה לפני זה, רק לא בכל רכב שמו אותו. אבל, לדוגמה, באסקורט הראשונה שלי (ז"ל) לא היה בוסטר (בדגם של אותם השנים, ואף מוקדם יותר, רק 1300, היה!), ולא ממש הפריע לי! בהתחלה קשה, אחר-כך מתרגלים. :roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
כל פעם שאני קורא את השירשור שלך אני נזכר בימים הטובים שהיו לי עם הקורטינה

אתה יודע מה, כל אחד שרואה את האוטו או שומע שיש לי מספר לי ניסים וניפלאות וכמה נהנה מהאוטו וחבל שמכר,

ואני שואל אם כל כך האוטו מהנה למה למכור ?

• תוכן חדש...