Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבור קרוב משפחה מאותגר אינטרנט.

רכב חדש מהחברה - פורד פוקוס, אם זה משנה.

1. המלצה על חיישני רוורס .

הוא חושב על כאלה עם צפצוף בלי צג ובטוח לא משהו במראה. הוא לא יודע מה מתקינים בסוכנות הרכב.

2. מיגון: הביטוח דורש רק "קודן".

איזה דגם קודן מומלץ ? בפורום כתוב שמומלץ קודן עם שני ניתוקים אלחוטים, אבל איזה דגם, או שלהסתפק בניתוק אלחוטי אחד ?

אזעקה - בסוכנות מציעים קודן+אזעקה של קוברה דגם "22". מישהו מכיר את הדגם ? שווה משהו ? (ואם לא אז הבנתי: גארד 635).

3. והכי חשוב - מישהו יכול להמליץ על מתקין מומחה וסבלני בירושלים שעושה עבודה מקצועית ולא חאפרית כדי להתקין את החיישנים ואת הקודן/האזעקה ? (אפילו אם הוא יקרן)

4. האם שווה להתקין בסוכנות פורד את הדברים האלה רק בקטע שהם מכירים את הרכבים, או שדווקא שם יש פוטנציאל גבוה לזלזול וחאפריות ?

תודה מראש !

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

המלצה חמה - תתקינו את האביזרים הללו רק דרך הסוכנות.

בכל מקרה אחר, היה וחו"ח תהיה לכם תקלה ברכב, יתחיל הפינג פונג שבו מטילים אחריות מהסוכנות למתקין - ולהפך.

פורסם

אני דווקא לא מסכים שחייבים להיות קשורים לסוכנות.

דווקא אני לא אתפלא אם יגידו פה שבסוכנות מתקינים את הכל כמו שטנץ ועושים עבודה חאפרית כי יש הרבה עומס. גם המחירים עלולים להיות גבוהים.

הוא יותר מודאג מזה ששמים "סתם" חיישנים ו"סתם" אזעקה שלא ממש שווה לשלם עלייה (אולי) יותר ממחיר השוק.

בנוסף הוא אמר לי שהוא ביקש רק "קודן" ואמרו בסוכנות שהם שמים אזעקה+קודן (קוברה 22) ואם לא מתאים לו אז אין שום בעיה שייקח את הרכב לאן שהוא רוצה שיתקינו מה שהוא צריך.

מצד שני הטיעון שהעלת ממש מעניין וחשוב.

נ.ב.: בגלל זה ביקשתי גם המלצה למתקין "תותח" בירושלים!

פניתי במייל גם לגארד כדי לקבל את רשימת המתקינים המורשים בירושלים כי יש מצב שהוא ישים גארד כדי לתת עוד הגנה לאוטו.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

אם לא על מתקין בירושלים אז אפשר לפחות לקבל המלצות על חיישני חנייה - איך נחשבים חיישנים של גארד (צפצוף בלי צג) ושל קוברה ?

וגם המלצה על קודן - האם של רב בריח טובים (ינשוף/תמנון ?)

אם אפשר גם טווח מחיר סביר כולל התקנה.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

המלצה חמה: רק אל תתקין בסוכנות, ישחטו אותך במחיר ללא צדק.

אני התקנתי מיגון+חיישני רוורס (לא במראה, גם אני לא אוהב, וגם לא בלוחית רישוי, אלא בצג קטן וחמוד שיושב בפינה ומראה לפי מטרים וציפצוף, עלה 400 בערך).

התקנתי בדרור אביזרים בתלפיות, אבל לא הייתי ממליץ לך ללכת אליו, זה לא מקום הכי סימפטי למרות שאין לי טענות לעבודה או למחיר.

מקום מקצועי מאוד, אבל לא זול זה "רדיו צליל" בגבעת שאול בסוף כנפי נשרים מאחורי התחנת דלק, יודעים את העבודה, אבל יקרים, ניתן להתמקח על המחיר.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

אני הייתי בודק ב- "רדיו צליל" בגבעת שאול,

יש שם מתקין מבוגר ומקצועי בשם גדעון ,אם אני לא טועה, וחוץ ממנו יש עוד כמה מתקינים מנוסים במקום,

הייתי מתעקש שם על אחד מהם.

פורסם

חיישני רוורס מומלץ מאוד עם צג, זה נותן יותר אינדיקציה מן הסתם.

קודן בעל ניתוק אלחוטי אחד זה בהחלט מספיק.

אזעקה לא נראה לי, כל עוד חברת הביטוח לא דורשת עדיף שלט נוחות עם נעילה ומרימים.

אם כבר בחברה תדאג שכל החוטים יולחמו ולא יהיו תלויים על כמה גידים.

פורסם

תודה על ההמלצות והעצות.

הרעיון באזעקה הוא שיהיה משהו שיצפצף במקרה של פריצה ואולי זה עוד משהו שקצת יעכב גנבים או אולי אפילו יגרום להם להמשיך הלאה.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

ערב טוב.

גם אני מצטרף להמלצות על "רדיו צליל"

אני לא חושב שהם יקרנים ויש לי המון ניסיון איתם.

תיגש שם לדני בחור נורא נחמד והוא יכול לעזור במחיר אם יש בעיה

ב ה צ ל ח ה.

פורסם

יש את דר' סאונד בתלפיות, המחירים זהים פחות או יותר ל רדיו צליל והעבודה טובה מאוד

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם
אזעקה לא נראה לי, כל עוד חברת הביטוח לא דורשת עדיף שלט נוחות עם נעילה ומרימים.

אם כבר בחברה תדאג שכל החוטים יולחמו ולא יהיו תלויים על כמה גידים.

מה זה "שלט נוחות" ?

• תוכן חדש...