Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

במסגרת הפינה "עזור לחבר", לחברי יש קורולה דור ראשון, שכמו ברובן, הקונסולה המרכזית נשברה בכל מקום אפשרי.

(מצורפת תמונה).

חיפוש בפירוקיות לא העלה המון תוצאות, ולאלה שכן היו היתה דרישה של 1000 שקל עבורה.

האם מישהו מכיר פתרון מעשי אחר? אולי קונסולה בבניה עצמית?

אפשרי לעשות דבר כזה? היכן? (אם יש נתוני עלויות, מה טוב).

תודה רבה

ארז

DRIFT - תודה על התמונה :wink:

ללא שם.JPG

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

כשאתה אומר נשברה אתה מתכוון שישנם סדקים לכל אורכה ורוחבה של הקונסולה והיא עומדת להתפרק? או שכבר נתלשו ממנה חלקים והם לא נמצאים?

אם האפשרות הראשונה היא הנכונה, אפשר בקלות להפוך את הקונסולה הסדוקה לשבלונה לפיברגלס ובעבודה לא יותר מדי קשה לבנות העתק.

פורסם

היי FEREZ.

שבורה הכוונה שהיא נשברה לכל אורכה בעיקר בחלק החלש שלה, קרי הפס פלסטיק בין הרדיו לתריסי המזגן.

הקונסולה שלימה ובמקומה, אך מלאה שברים והערכה היא שברגע שנפרק אותה היא תישבר למס' חלקים.

ביקשתי מהחבר תמונה מקורית של הקונסולה שלו (בדגש על השברים), אעלה אותה כשהוא ישלח לי (הוא מאיזור באר יעקב-רמלה).

אפשר עוד מידע לגבי "בנייה בפיברגלאס" ?

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אם אתם מצליחים לפרק אותה בשלמותה, זהו צעד גדול וחשוב לקראת העבודה עם הפיברגלאס.

המטרה היא ליצור העתק של הקונסולה ע"י פיבר גלאס, בהנחה שאתה יודע לעבוד עם החומר.

כשתעלה תמונה מדוייקת של הקונסולה אני אוכל להדריך אותך יותר לפרטים איך להכין, בינתיים אני תברר קצת בארכיון הפורום על התהליך בכללי, ישנם כמה הסברים.

פורסם

ארז יש בפורום שרשור (או אפילו יותר מאחד) שמתאר בצורה מדוייקת תיקון קונסולה כולל כל השלבים. נסה למצוא אותו.

פורסם

תודה אביב ו FEREZ.

הרגע דיברתי עם החבר שלי. לא נעים להגיד, אך הוא מצא קונסולה כזו ב-EBAY , והזמין :oops:. נראה כמה זמן היא תחזיק מעמד.

אך בכ"ז השרשור לא יצא לחינם! מצאתי המון שרשורים וקיבלתי המון רעיונות נהדרים בכל הקשור לבניה עצמית.

נראה לי תחביב מאוד מהנה ומועיל. (האמת, לא ידעתי שקיים דבר כזה, חשבתי שבניות נעשות רק בצורה מקצועית, מסתבר שזה לא מסובך כמו שזה נראה).

פורסם

אני משתדל , אך הפיתוי , אוי , זה כמו גמילה קשה הפורום הזה :oops:

(כוס אמו , מקסימום מועד ב' )

ferez - אני מצפה בכליון עיניים לראות. אל תחסוך בפרטים ותמונות.

• תוכן חדש...