Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה עולה נוזל קירור לגולף נראה לי g 12 נראה לי בצבע אדום...?ממוסך מורשה?אני אלך למוסך השחר בחולון זה מורשה.תודה

פורסם

יותר פשוט היה לפותח דפי זהב לאתר את המוסך ולהתקשר ולברר.

השחר מוטורס בע"מ

ר"ח המלאכה 47 חולון

טלפון:

03-5504501

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

סליחה על השאלה.ערכתי חיפוש ומצאתי ש g 12 plus עולה 40 שח ל 1.5 ליטר.השאלה אם רק להוסיף כי חסר אולי חצי ליטר אפילו פחות?או לרוקן הכל ןלהוסיף איך אמורים לדעת?

פורסם

אתה אמור קודם לבדוק למה חסר בכלל, האם יש נזילות וכו'.

כשאתה בטוח שהכל תקין ובסדר, אתה מוהל G12+ ביחס של 1:1 עם מים (מי ברז אפשר), ומוסיף כמה שצריך.

כדברי מרק10: הכי טוב להכין תערובת מוכנה מראש ולהוסיף כמה שצריך.

אם היה לך לפני כן G12+ במערכת , ניתן רק להוסיף על הקיים. אם לא ידוע/לא ברור איזה נוזל קירור יש לך, עדיף להחליף את כל הנוזל.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

היי הלכתי לקנות נוזל קירור עלה לי 50 שח.והנוזל שיש לי ברכב הוא גי 12 הוא אדום כזה אז אני 99 אחוז בטוח שזה זה.וחסרים אולי איזה 400 מיליליטר,אולי פחות..רק שזה יום בלי נסיעה.אחרי נסיעה זה נראה במקסימום.אז למלא רק להוסיף ג'י 12 עד הקו של המקסימום? תודה

פורסם

על הבקבוק (המקורי) יש לפחות 3 סימונים של יחסי ערבוב שונים, בהתאם לטמפ' מינימלית שהרכב יעבוד בו (טמפ' מתחת ל-0, לא כ"כ רלוונטי לארצנו הקטנטונת).

מרק10 עשה על זה מחקר שלם, תוצאותיו למיטב זכרוני היו בדיוק היחס שציינת (40% נוזל 60% מים). כמה זה משנה בפועל איני יודע, מה שכן בטוח שעל מה שמרק אומר אתה יכול לסמוך (דבריו נבדקים על ידו באדיקות).

שא ברכה, וסע לשלום.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...