Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפלאוס 92 - בעיה באורות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האורות הקדמיים (גבוהים ונמוכים) לא עובדים. אורות הצד (Tail) עובדים.

הבעיה אינה במתג האורות ואינה בפיוז הרגיל שמתחת להגה.

האבחון מראה כי לא מגיע מתח לפיוז. כאשר מחברים מתח באופן עוקף האורות נדלקים.

לא הצלחתי לגלות מאיפה החוט של הפיוז מגיע, והאם יש פיוז נסתר ראשי.

אשמח לעזרה או לתרשים חשמלי של הרכב.

פורסם
על קוטב המצבר החיובי אמור להיות נתיך בצורת חוט חשמל עבה Fusible link, בדוק עם נורת ביקורת או רב מודד כי הנתיך תקין.

הפיוז תקין, החוט גם נראה דק יותק ממה שקשור לאורות

פורסם

מומלץ לגשת לחשמלאי לבצע בדיקות מקיפות במיוחד בדיקת טעינה של אלטרנטור /מצבר.

כדאי גם לבדוק את כל הפיוזים בקופסת הפיוזים ברכב אולי יש בנמצא אחד כזה ששרוף.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לפי דעתי הבעיה נעוצה בקונקטור שבצמה המחברת בין הידית לבין האורותהוא נמצא באזור של בית הפיוזים וכנראה החיבורים שם נשרפו.

פורסם
לפי דעתי הבעיה נעוצה בקונקטור שבצמה המחברת בין הידית לבין האורותהוא נמצא באזור של בית הפיוזים וכנראה החיבורים שם נשרפו.

אני אנסה לבדוק, תודה. אשמח אם תסביר איך זה יכול להיות קשור לזה שלא מגיע חשמל לפיוז. כפי שרשמתי, כאשר אני מחבר חשמל לפיוז האורות עובדים עם המתג (נכבים ונדלקים כולל אורות גבוהים) ולכן אני מניח כי המתג תקין כולל החיבורים שלו.

פורסם

תפרק את ההברגות של בית הפיוזים וכל מה שסביבו כולל הממסרים ופס המתכת מתחת לבית הפיוזים כדי שיהיה יותר נוח, תהפוך את הבית שם יש את החיבורים, תעבור על כול החוטים ותראה אם אין חוטים שרופים בחיבורים לקונקטור שנמצא מאחורי בית הפיוזים חוטים, שרופים גורמים לפלסטיק להתפורר וכתוצאה מכך נוצר חוסר מגע.

פורסם

פירקתי אותו ולא ראיתי שום דבר חשוד, אני אנסה לבדוק שוב.

בכל מקרה איתרתי את החוט שמחובר לפיוז (אדום עם פס לבן) וגם אליו לא מגיע מתח. לא ברור לי מאיפה הוא מגיע. יש לך מושג אם זהו החוט הנכון?

פורסם
התקלה נובעת מהממסר שמספק מתח לפיוז או שהוט מהממסר לפיוז מנותק בדרך.

איפה הממסר? איך אני מזהה אותו?

• 3 שנים מאוחר יותר...
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם
שלום,

האורות הקדמיים (גבוהים ונמוכים) לא עובדים. אורות הצד (Tail) עובדים.

הבעיה אינה במתג האורות ואינה בפיוז הרגיל שמתחת להגה.

האבחון מראה כי לא מגיע מתח לפיוז. כאשר מחברים מתח באופן עוקף האורות נדלקים.

לא הצלחתי לגלות מאיפה החוט של הפיוז מגיע, והאם יש פיוז נסתר ראשי.

אשמח לעזרה או לתרשים חשמלי של הרכב.

bennyml שלום,

איך פתרת את בעיית האורות ?

• תוכן חדש...