Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מדובר ביונדאי אקסנט 99 אוטומטית.

לאחרונה בתחילת נסיעה (ואתמול פעם ראשונה בזמן נסיעה) הילוך דרייב כאילו יוצר לי מהילוך.

זה בא לידי ביטוי בזה שאם עד עכשיו לחצתי על הגז והרכב התקדם פתאום כאילו עברתי לניוטרל ורק הטורים עולים והרכב צועק עד שההילוך נכנס שוב...

מה זה ?

כמה עולה לסדר את זה בערך?

תודה.

פורסם
האוטו יוצא מהילוך דרייב באופן לא רצוני,הצילו!

המילה "הצילו" מיותרת, חסרים פרטים בכותרת.

אנא קרא בהודעות הדביקות את "איך רושמים כותרת + תזכורות.

אני מאשר לתרד' להפתח, הפעם ערכתי את הכותרת עבורך. אנא הקפד להבא.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שלום רב.

לגבי ההילוך שמחליק לך רוב הסיכויים שלא מדובר בתקלה בגיר עצמו אלא בממיר מומנט . שזוהי משאבה שמחוברת בין הגיר למנוע והיא יוצרת לחץ שעל ידו מועברים ההילוכים . וכאשר אתה מגיע לסלד מסויים או בגלל חום בממיר או בגלל חוסר נוזל או בגלל תקלה כלשהי במבנה המשאבה. הלחץ שלה נופל ומכניס לך לניוטרל....

פורסם

תבדוק אם חסר שמן.

אם לא חסר שמן, צריך בדיקה מקיפה יותר, אך סביר שהגיר בסוף ימיו.

לגבי התשובה עם הממיר מומנט שהוא גם משאבה וגם שולט על ההילוכים - ??? 15 שנה אני גנן ולא ראיתי כזה פרח..

פורסם

או קיי עדכון.

הלכתי למוסך ובעל המוסך שהיה אדיב מאוד (מתנייה מוסיך דיהטסו פ"ת) אמר לי לנסות לשים תוסף איכותי שיחליק את המעבר בין ההילוכים.

קניתי תוסף שאמרו לו שהוא איכותי (עלה כ 80 ש"ח) שמתי והתוצאה הייתה שיפור ניכר.

האוטו מחליף הילוכים בזמן ובצורה חלקה יותר.

זהו מקווה שפה נגמר הסיפור.

תודה רבה לכולם,אם יש לכם משהו להוסיף אתם מוזמנים.

פורסם

כן...כמו בקישור זה היה ה Bg atc....

ולצערי...הרכב חזר מהר מאוד ללגרור יותר מדי עד החלפת ההילוך (טרם עשה לי תקונץ של ההילוך שלא נכנס).

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אוקי עבר חודש מינוס יומיים ואני גאה לבשר שהאוטו נוסע כמו...ובכן ,אוטו!

הקיצר עבד!

קשה לי להאמין שזה הגיר המכונית שלי נסעה 16k

בכול אחת מתשע שנותייה והיא מטופלת בדרך כלל לפני הזמן ככה שאין לה יותר מדי סיבה לעשות לי קונצים עם ההילוכים.

• תוכן חדש...