Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה ברור, כשאתה קונה וינדוס אתה יכול לחזור אחורה לגירסה מקבילה

כלומר קנית לדוגמא ויסטה הום, אז אתה יכול לחזור ל איכס פי הום וכולי וכולי וכולי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אפשר אפשר, אצלינו בעבודה כל המחשבים החדשים שהגיעו עם ויסטה הוחלפו לXP והאחרון שהגיע הגיע עם רשיון לויסטה אבל עם XP מותקן עליו. של DELL.

פורסם
אפשר אפשר, אצלינו בעבודה כל המחשבים החדשים שהגיעו עם ויסטה הוחלפו לXP והאחרון שהגיע הגיע עם רשיון לויסטה אבל עם XP מותקן עליו. של DELL.

אצלנו בעבודה זה הפוך, אנחנו קונים מחשבים עם רשיון ליסטה והם באים עם XP מותקן, וכמובן שבחלק מהצרכים באמת משדרגים ומיקרוסופט נותנת תמיכה מלאה

פורסם

סתם לידע כללי , חלק מהחברות לא יספקו תמיכה לאנשים שעושים דאונגרייד לאקס פי ,וכשאני מדבר על תמיכה אני מדבר על דריוורים וכו' ....

יום טוב 8)

פורסם

תמיכה ל 98 הפסיקו אחרי 8 שנים, ו 2000 עדיין נתמכת אז אתה מודאג ל XP ?

פורסם

אז זהו, שלמרבה הזובי הדל inspiron 1520 שקניתי בא עם ויסטה הום בלבד, ומויסטה הום אי אפשר לשנמך לשום דבר.

נאלצתי לפרמט הכל ולהתקין XP PRO ואובונטו מאפס תוך דייג דרייברים לרוב.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אחרי יותר מדי ימים עם ויסטה.

הבעיה עם ויסטה זה אינטרנט אקספלורר 7.

כל מחשב שאני עובד איתו שיש עליו 7 קורס באופן קבוע.

התוכנה הכי קורסת שהיתה למיקרוסופט הרבה מאוד זמן.

קצת עובדות.

חבר בארה"ב שעובד ברשתות אמר שנציג דל עיסקי שעובד איתו באופן קבוע אמר לו ש 17% מההזמנות לחברות מבקשים ויסטה וחלק מהם מחזירים ומבקשים XP במקום.

אייל

פורסם

רוב יצרני הניידים כיום (ובראשם DELL), הפסיקו את התמיכה הרשמית בXP

ז"א שבמידה ואתה רוצה XP, תצטרך לחפש את הדרייברים המתאימים לבד - דבר שיוצר כאב ראש לפעמים כי לכל רכיב יש דרייבר ייעודי שיעבוד אך ורק עם רוויזיות מסויימות של אותו הרכיב.

בגדול ויסטה ביזנס ניתן לשנמך דרך מיקרוסופט ישראל, הם נותנים לך SERIAL שיעבוד עם XP ותצטרך לפרמט ולהשיג דיסק של XP מאיפשהו כדי לעשות התקנה חדשה.

בקיצור זה בעייתי, והקידום האגרסיבי של הויסטה גורם רק לצרות...

מתן.

פורסם
רוב יצרני הניידים כיום (ובראשם DELL),

מתן.

דל הם היחידים שאמרו למיקרוסופט שילכו לה..ין עם המערכת הפעלה הדפוקה שלהם והם מוכרים יותר XP מויסטה.

ואני מדבר על החברה בחו"ל לא מה שמוכרים בארץ.

בקשר לשאר אני איתך,בשביל זה יש לי ויסטה.

אייל

פורסם
זה ברור, כשאתה קונה וינדוס אתה יכול לחזור אחורה לגירסה מקבילה

כלומר קנית לדוגמא ויסטה הום, אז אתה יכול לחזור ל איכס פי הום וכולי וכולי וכולי

לא נכון גרסת HOME באופן חוקי את לא יכול להחליף בXP.

גם ידירה מ 2003 SERVER ל 2000 SERVER תעל ה לך בכסף.

הגיון של MS.

• תוכן חדש...