Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי PUNTO שנת 2002. בתחילת החורף החלפתי לאוטו מגבים. החלפתי למגבים של BOSCH. החלפתי את המגבים כי הם היו די ישנים והתחילו להתקע (במהירויות נמוכות בחזרה של המגב למקומו הם היו מקרטעים, מנגבים - נתקעים - מנגבים - נתקעים - כך עם שהם הגיעו למקומם). הנחתי שהם נתקעים בגלל המגבים, ולכן החלפתי לחדשים. אבל, הבעיה קורת גם עכשיו. במהירויות נמוכות המגבים נתקעים בתחילת פעולתם (בערך כ4 דקות), ואח"כ מתחילים להתייצב.

מישהו יודע מה הבעיה?

תודה רבה מראש לכל העונים.

פורסם

אם התופעה הנה שהמגבים רועדים בזמן פעולה אז הבעייה נובעת מגריז יבש בגלגל השיניים שבמנוע המגבים הקדמיים.

צריך לפרק את כסוי הפלסטיק המכסה את גלגל השיניים של מנוע המגבים, לנקות את שיירי הגריז הישן ולמרוח גריז דק חדש ולהרכיב בחזרה את המכסה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

או במילים אחרות:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=182746

ומספר הערות בפורום פיאט באותו עניין:

http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=21195#post21195

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

תודה רבה על התגובות של כולם, עזרתם לי מאוד. אישרתם לי את הבעיה שחשבתי שהיא. שני דברים לי אליכם:

1. האם כדאי לעשות את זה באופן עצמאי?

2. האם מכשילים על דבר כזה בטסט?

תודה רבה לכולם ושיהיה המשך יום נעים.

פורסם

בטסט, בדרך כלל, לא מפעילים את המגבים והם רק בודקים את מצב להבי הגומי של המגבים (כולל האחורי).

תקן בעיה זאת למענך אתה וקל לבצע זאת לבד, רק שעליך להשיג קצת גריז דק (דליל יותר ולא סמיך).

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...