Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטובוס שעבר את גיל 20

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מרצדס 0303 תוצרת הארץ, קניתי מאגד קצת לפני פירוק, לאחרונה חברתי לקבוצה חביבה של אנשים טובים שעוזרים לי להחזיר אותו לכביש...:roll: בינתיים יש לו מספר חודשים להיות "אוטובוס", ולכן אני שואל, כדי לדעת אם הוא יוכל לנוע בכבישים בין שנות ה-20 ל-30 לחייו.

אני עוד הספקתי לעבוד על כאלה...

מה המספר רישוי שלו?

אולי אני יכול לברר קצת על ההיסטוריה שלו

אני עבדתי על ה 43-158-58

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה המספר רישוי שלו?

אני עבדתי על ה 43-158-58

אני חושש שזה יאלץ להשאר חסוי בשלב זה, אבל ברגע הראשון שאוכל אתן את כל הפרטים אודות האוטובוס הנפלא הזה,אעשה כן, עם תמונות.

פורסם

מה המספר רישוי שלו?

אני עבדתי על ה 43-158-58

אתה מתכוון כמובן ל 40-158-58...

האוטו שלי שייך לסדרה 43-000-59 - אוטו צפוני.

פורסם
הייתה לי תחושה!:-D אני חולם על ה-303 יותר ישן, תוצרת גרמניה, עם החלונות המעוגלים והמזגן, שיושב מאחורה- אבל אין אותם יותר...:cry:

תאור זה עונה לתאור של דגם 302, לא של 303. הלא כן?

עודד

פורסם

לא...:roll:

פורסם
אני חושש שזה יאלץ להשאר חסוי בשלב זה, אבל ברגע הראשון שאוכל אתן את כל הפרטים אודות האוטובוס הנפלא הזה,אעשה כן, עם תמונות.

אני אשמח לקבל פרטים, גם בהודעה פרטית

ואם אתה צריך עזרה, אני אשמח לעזור לך.

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

פורסם

0303... משנות ה-70. זה החלום שלי (טוב, נו- אחד מ...:roll: )

0303.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
זה לא דגם שיובא באיזשהו שלב לישראל (דלתות מאחורי הסרן)

אגב, בעוד כמה חודשים אגד יתחילו למכור את המוגמרות.

למכור לאן? כל המוגמרות כבר בהשבתה במוסך לוד ומוסך צפון...

פורסם

עכשיו אני נזכר שצרכות ליהיוןת לי טסות מקוריות של 303 במחסן

פורסם
עכשיו אני נזכר שצרכות ליהיוןת לי טסות מקוריות של 303 במחסן

אם הן במצב טוב תוכל למכור אותם באינטרנט במחיר של 250$ לכל אחת לפחות,

אני השגתי טאסות 303 מקוריות מבחור נחמד מחיפה, רק חסרה ניקליזציה.

פורסם
זה לא דגם שיובא באיזשהו שלב לישראל (דלתות מאחורי הסרן)

אגב, בעוד כמה חודשים אגד יתחילו למכור את המוגמרות.

לא הבנתי: אתה מתכוון, שלא היו כאלה בארץ? -אז כן. קודם כל- זה הספציפי עם מספר הישראלי, אם תשים לב, ובנוסף, אני זוכר מלא כאלה בזמנו. מה שכן- לא זוכר, אם היו לאגד כאלה, אני זוכר אותם פרטיים.

אגב, מותר לי לשאות, בכמה אפשר ליקנות היום את ה- 303 שעוד יכול לנסוע מאגד?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לא הבנתי: אתה מתכוון, שלא היו כאלה בארץ? -אז כן. קודם כל- זה הספציפי עם מספר הישראלי, אם תשים לב, ובנוסף, אני זוכר מלא כאלה בזמנו. מה שכן- לא זוכר, אם היו לאגד כאלה, אני זוכר אותם פרטיים.

אגב, מותר לי לשאות, בכמה אפשר ליקנות היום את ה- 303 שעוד יכול לנסוע מאגד?:roll:

אגד לא מוכר אוטובוסים בהשבתה/מעט לפני השבתה, אלא רק למטרות מגורים או מחסן.

מה שאתה יכול לעשות, זה להתעניין לגבי מרצדס פרטי, רק שלא ירמו אותך! מחיר המחירון של מרצדס 303 משנתון 88 89 הוא סביב ה- 40,000!!

פורסם

אפשר לספר סיפורון קצרצר?

סבא שלי לפני יותר מ 30 שנים הקים חברת הסעות, בהתחלה היה לו טיוליות ואז הוא החליט שהוא צריך לקנות אוטובוס, הראשון בארץ שייבא אוטובוס היה סבא שלי, הוא היה מוכר בתור הראשון שייבא אוטובוס לחברה פרטית (מסיעי ירושלים בע"מ לצורך העניין), האוטו הראשון שהוא ייבא היה מרצדס 303 בצבע כתום המנוע ישב באמצע-קדימה או משהו בסגנון הזה ככה אמא שלי אומרת. מחר אני יצלם את החוברות של האוטובוסים שהיה לו. מאז הייבוא של האוטובוס התחילה המחלה של המרצדס במשפחה שלי, כולם יצאו חולי מרצדס וגם אני :)

מחיר שאגד תמכור לך אוטובוס מרצדס 303 מהשנים 88-89 הוא בין 30 אלף שקל ל 40 אלף שקל, מהשנים היותר מתקדמות זה מחירים שנעים בין 40 לף שקל ל 50 אלף שקל.

דוד שלי קנה לפני 3 חודשים את האוטובוס קומתיים של אגד - רק בשביל המנוע כי להשיג מנוע לדגם מסוים שיש לו מאוד קשה בארץ אז הוא קנה את כל האוטובוס.

פורסם

קצת קשה לאמר בארץ על משהו שהוא "ראשון".

חברות פרטיות ייבאו אוטובוסים מוגמרים עוד בשנות החמישים, למשל חברת "קופל" שהיום היא חלק מ"יונייטד" (אבל השם נדד ל"ניו-קופל"). או חברת "סייטסינג" שגם היא חלק מ"יונייטד"..וכו וכו.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...