Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטובוס שעבר את גיל 20

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קצת קשה לאמר בארץ על משהו שהוא "ראשון".

חברות פרטיות ייבאו אוטובוסים מוגמרים עוד בשנות החמישים, למשל חברת "קופל" שהיום היא חלק מ"יונייטד" (אבל השם נדד ל"ניו-קופל"). או חברת "סייטסינג" שגם היא חלק מ"יונייטד"..וכו וכו.

לא קשה, אגד היא החברה המאוחדת של כל החברות הפרטיות, גם אני לא האמנתי והתחלתי לשאול שאלות, עד היום במשרד הרישוי מכירים אותו כ"הראשון שהביא אוטובוס לישראל בתור חברה פרטית".

שהתחלתי לשאול שאלות הוא אמר לי שאגד היא בעצם החברה המאוחדת של כל החברות הפרטיות לשעבר וכל חברות ההסעות שהיו באותם השנים השתמשו בטיוליות ולא באוטובוסים כמו ה 303 וכו'.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה מתכוון כמובן ל 40-158-58...

האוטו שלי שייך לסדרה 43-000-59 - אוטו צפוני.

המספר רישוי לא מעיד על האזור שהוא עבד ויש גם אטובוסים שעברו סניפים.

בכל מקרה הדגמים של ה-58 וה-59 היו הכי מוצלחים.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
לא הבנתי: אתה מתכוון, שלא היו כאלה בארץ? -אז כן. קודם כל- זה הספציפי עם מספר הישראלי, אם תשים לב, ובנוסף, אני זוכר מלא כאלה בזמנו. מה שכן- לא זוכר, אם היו לאגד כאלה, אני זוכר אותם פרטיים.

אגב, מותר לי לשאות, בכמה אפשר ליקנות היום את ה- 303 שעוד יכול לנסוע מאגד?:roll:

היה אחד כזה באגד שהיה רכב ניסיוני והיו עוד בחברות בת גת ( סגולים ) ותפוז ( כתומים ).

באגד הזמינו דלתות לפני הסרן האחורי מפני שכך הנהג יכול לראות יותר טוב את הדלת האחורית.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
לא קשה, אגד היא החברה המאוחדת של כל החברות הפרטיות, גם אני לא האמנתי והתחלתי לשאול שאלות, עד היום במשרד הרישוי מכירים אותו כ"הראשון שהביא אוטובוס לישראל בתור חברה פרטית".

שהתחלתי לשאול שאלות הוא אמר לי שאגד היא בעצם החברה המאוחדת של כל החברות הפרטיות לשעבר וכל חברות ההסעות שהיו באותם השנים השתמשו בטיוליות ולא באוטובוסים כמו ה 303 וכו'.

שים לב להגדרה שהיא שלך:

"הראשון שהביא אוטובוס לישראל בתור חברה פרטית". ההתיחסות שלך היא לעבר, לא להווה. ואני בטוח שאם נרד לתקופת המנדט נראה כמה חברות שלא קיימות כבר שהביאו אוטובוסים מוגמרים מחו"ל.

ואגב, יונייטד שייכת לדן...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

יבאו אוטובוסים מוגמרים מתוצרת "בדפורד", "ליילנד" ועוד.

פורסם
המספר רישוי לא מעיד על האזור שהוא עבד ויש גם אטובוסים שעברו סניפים.

בכל מקרה הדגמים של ה-58 וה-59 היו הכי מוצלחים.

לא אמרתי שהמספר מעיד על סניף הבית של האוטובוס, רק ציינתי שהוא צפוני, זה כרגע המידע שאני יכול לתת עליו,

ובעיני דגמי 1980 עם הדלתות הרחבות תוצרת הארץ היו המוצלחים ביותר, נהגתי בכל דורות ה-מרצדס 303.

יכול להיות שאתה מתכוון ל- 43-6XX-59 שהיו בעברם ב"גת" והמיוחד בהם היה המנוע החזק יותר מהשאר.

פורסם
תמונה מדהימה להנאתכם...

ניכר כי הם מתפללים לאלוהים היחיד על פני האדמה: מרצדס כמובן!8):lol:

פורסם
ניכר כי הם מתפללים לאלוהים היחיד על פני האדמה: מרצדס כמובן!8):lol:

טעות, האוטובוס מצד ימין זה נאופלן, הם מתפללים ל"אגד" כמובן...

ארז רונן

פורסם
טעות, האוטובוס מצד ימין זה נאופלן, הם מתפללים ל"אגד" כמובן...

נאופלן, אבל עם מנוע מרצדס OM442!

פורסם
כן... 170 קמ"ש על הדינמומטר כשמגביל המהירות מנותק...

היום נאופלן היא חלק מ"מאן".

פורסם

זהו היום ביררתי..האוטובוס הראשון שהוא ייבא לא היה 303, היה אוטובוס עם מנוע ליד הנהג דגם 1617 אם אני זוכר נכון מה שהוא אמר לי.

ודרך אגב האוטובוס קומתיים שיש בתמונה, אחד כזה בערך עומד במגרש שלנו.

• תוכן חדש...