Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באחד הגיליונות האחרונים של טופ גיר נבחרו אנשי השנה, ואחד מהם היה קולין מקריי. נכתבה שם עליו פסקה (שאני לא יודע אם היא אמיתית או לא, אבל זה לא משנה) שאני מתרגם עבורכם:

האגדה

קולין מקריי - גאון ראלי

אחת מהעדויות הטובות ביותר לכשרון הנהיגה של קולין מקריי באה לאוויר העולם רק אחרי שהוא נפטר.

ישנם אנשים אשר שיחקו במשחקי הקונסולה שלו במשך שנים ולא היו מחוברים לשידורי ה-WRC בטלוויזיה. הם פשוט לא ידעו שהוא אמיתי.

עבור אותם גיימרים הוא היה דמות דמיונית, כמעט אלוהית, שיכלה לעשות דברים מדהימים עם סובארו אימפרזה. הם חשבו שהוא נוצר על ידי מתכנני המשחק כסוג של סופר-גיבור. נהג מוכשר באופן קיצוני שפנה עם המצערת ובלם היד כפי שפנה עם ההגה. אפילו היה לו קול מוזר, לא-מהעולם-הזה, אשר תרם לתחושת האשליה.

לחלקם זה היה שוק לגלות שהוא היה בחיים. לכולנו זה היה הלם גדול אף יותר לגלות שהוא מת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש משהו בדברים פה, האמת היא שפעם שיחקתי במשחק של קולין מקריי ולא ידעתי בכלל שקיים נהג ראלי כזה....

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

מי שכתב את הדברים האלו היה דיויד ריצ'ארדס המנהל של פרודרייב והוא דיבר על האמריקאים שלא ממש רואים/מבינים ב-WRC...

סתם לידיעה

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

מגניב...כי בגליון אחר שיש לי כתב אותו הדבר דיויד ריצ'ארד.

נשבע!:-P(אם היה לי סורק וידעתי לצרף הייתי מצרף את הדברים).

כנראה שבאמת הוא היה אגדה שרבים ידעו עליו רק ממשחק המחשב על שמו...משעשע...

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

נשמע מוזר שלא ידעו שהוא אמיתי.

אני לא צופה בכלל בראלי (חוץ מסרטים על תאונות משעשעות ואחרים), וזה היה די ברור.

אין לי מושג איך הוא נראה אבל דיברו עליו כמה פעמים גם בראלי.

על האמריקאים אני לא מתפלא... הם חושבים שפריז זה חלק מניו זילנד, בדיוק בחוף של אנגליה.

פורסם

על האמריקאים אני לא מתפלא... הם חושבים שפריז זה חלק מניו זילנד, בדיוק בחוף של אנגליה.

טוב, לא כולם נולדו יוסי פ

רוני המלל מצמרר

פורסם

מזכיר לי משהו שנכתב בסיטואצייה אחרת :

"High & Dry"

Two jumps in a week

I bet you think that's pretty clever don't you boy?

Flying on your motorcycle,

Watching all the ground beneath you drop

You'd kill yourself for recognition,

Kill yourself to never ever stop

You broke another mirror,

You're turning into something you are not

Don't leave me high, don't leave me dry

Drying up in conversation,

You will be the one who cannot talk

All your insides fall to pieces,

You just sit there wishing you could still make love

They're the ones who'll hate you

When you think you've got the world all sussed out

They're the ones who'll spit at you,

You will be the one screaming out

It's the best thing that you ever had,

The best thing that you ever, ever had

It's the best thing that you ever had,

The best thing you ever had has gone away

מצמרר אותי כל פעם מחדש.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

האמת שזה לא ממש מפתיע.

בעולם של תרבות דיגיטלית יותר ויותר אנשים ובכלל זה כמובן ילדים, נחשפים לעולם דרך משחקי מחשב. זה לא מפליא שיש ילדים שלא יודעים מה עומד מאחורי המשחקים שהם משחקים כמו שזה לא מפתיע שעולם התוכן השיווקי במשחקים הוא ענף שמגלגל מיליונים- זה מראה כמה משמעותי העולם שמצטייר דרך המשחקים עבור חייהם האמיתיים של הילדים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...