Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמאס לי כבר מהשטויות של הגרמנים האלה- למה הכל כ"כ מסובך?

לפרק דלת לשים איטום ולסגור הכל חזרה ושלום על ישראל. אבל לאאא הגרמנים צריכים להוסיף כמה קאטצ'ים לעניין.

אי אפשר לפרק חלק 1 בלי לפרק את 2 עד למצב שהדלת ריקה לגמרי לגמרי לגמרי ואז אי אפשר ליסוע עם האוטו כי זה ישגע את המחשב וצריך אחרי זה לעשות איפוסים.

אני לא יודע איך לפרק את הדלת מי שעושה את האיטום לא רוצה להתעסק ומה שנשאר זה להביא את זה שמפרק את הדלת אל הסאונדמן או להפך.

בקיצור סיפור.

עכשיו לך תבין מה נכון? יש מקום לשים איטום או לא? אפשר על כל הדלת או שיש חלקים שאין מקום לכלום. יש כבר במקור איטום בדלת או לא?

אפשר שמישהו שניסה ומכיר את הדלת הסוררת שיוכל לענות לי על השאלות?

אני כבר מתוסכל לגמרי- כבר פיניתי את היום הייתי מוכן להוצאה כספית ואז נפל כל הבלאגן.

ד"א אני כבר חזרתי הבייתה(מן הסתם כי אני כותב פה) וחושב עוד מה לעשות מקווה שבעזרתכם.

תודה רבה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי לעבור את הסיבוך הזה.

נ.ב. הכוונה המקורית היא לשים 2 שכבות של סקנד סקין פרו על החלק הפנימי ביותר של הפח ואם יהיה מקום אז גם דמפליפייר.

המטרה לשפר אקוסטיקה ולהוריד רעשי דרך שניהם באותה חשיבות.

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

אין לי מושג על מה אתה מדבר איש יקר, או מי אמר לך את השטות הזאת, אבל לפרק דלת של גולף ממש לא מסובך, ואין שום בעיה לנסוע עם דלת מפורקת ולא יודע מה צריך בן אדם מיוחד כל מתקין נורמאלי יפרק את הדלת ממש ממש בקלות

דווקא הדלף של הגולף אחת הדלתות לסאונד, דלת מאסיבית בנויה טוב וגם מוכנה לאיטום

פורסם

מחזק את דבריו של עתיד דלת של גולף היא אחת הנוחות שנתקלתי בהתקנת איטום ואני לא חושב שתהיה תקלה מחשב ניהול רכב גם אם אחרי שתחבר הכל בחזרה התקלה תאפס את אצמה.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

5 ברגים והדלת בחוץ,מה הסיפור? :)

טוב בעצם שישה יש עוד אחד קטן למעלה ליד הטוויטר.

כנראה ניגשת לבנאדם הלא נכון,דלת קלה לפירוק כנ"ל הרכבה,הדלת "הטבעית" אטומה מעולה לעומת דלתות של רכבים אחרים.

מחזק את הדברים שנאמרו מעלי.

בן.

Got To love It

פורסם

הבחור שלנו מתכוון שהמתקין שלו לדיינמאט לא יודע לפרק את החלק הפנימי ולא הפלסטיקה,

בפאסאט נתקלתי גם בבעיה הזאת, הכוונה לסוג הברגים האלה שמדביקים אותם עם אקדח, ולא לכל מתקין יש לו את הציוד הזה.

יש מלא מתקינים שיודעים לפרק חלק פנימי בדלת של וולקסווגן ולהרכיב חזרה, בנוגע לתקלות כל אוטו עם כל פלאג או חיבור אחר שאתה מפרק המחשב קולט כתקלה אפילו אחרי שאתה מחזיר וזה לא בעיה כי מאפסים את התקלות וזהו.

יש לך את ALPINE הוא יודע בדיוק איך להתעסק עם גולף .

פורסם

אתה יכול לפרק הכל החוצה ולא יהיה שום תקלה במחשב רכב, המחשב של גולף לא מספיק מתוחכם כדי לראות את זה

אבל דבר אחד נכון לא ניתן לנסוע עם הדיפון פח מפורק מסיבה אחת, הוא יחידה אחת עם מנגנון החלון ומנעול הדלת מה שאומר שאם תנסע בלי זה, הדלת לא תינעל (ותפתח בכל סיבוב) והחלון יהיה למטה תמיד

פורסם

מקסימום במקרה הגרוע אם אכן תרשם תקלה במחשב (למרות שזה לא יקרה) כדי שלא תלחץ תוכל לאפס את התקלה המינורית הזאת ע"י ניתוק המינוס מהמצבר למשך רבע שעה.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

מניסיון ומאחד שמכר גולף אטומה לגמרי זה ה-רכב לסאונד אטום ומעולה במיוחד אחרי האיטום שהשקעתי הוא היה חלומי

אני לא רואה שום קושי בלאטום כל מתקין שעובד אם איטום ויודע את העבודה לא יעשה רעש כי סה"כ זאת אחלה דלת

נ.ב - שגם בלי איטום היא מאוד טובה

אבל עם כבר אז כבר מאחל לך בהצלחה בהמשך ועם תרצה לשאול משהו אז בכיף ב ה.פ

:roll:

פורסם

1. הבהרה- אני לא מסתבך עם הפלסטיק אלא עם כל המנגנון של החלק הפנימי ואני רוצה להגיע לחלק הכי פנימי שאפשר לדלת חשופה ללא חלון.

אני יכול לעשות את זה לבד וזהו? בתאכלס זה כמה ברגי כוכב בוקסה מרובעת וזהו לא?

רק אני צריך להוציא לגמרי את התושבות של החלון ואת החלון והחברה בפולדיזיין לא מתעסקים עם זה.

יהיו עוד השפעות לניתוק של ה (-) לרבע שעה?

יש כבר איטום בדלת הנוכחית איך שהיא?

אני מתכוון לעשות איטום של סקנד סקין בכל מקרה אני לא רוצה להסתפק רק בחתיכת פח שיש עכשיו לא משנה כמה היא טובה ביחס לפחית קולה שהיפנים קוראים לה מכונית.

VW GOLF V5 2001

פורסם

תשמע. ממש לא קשה לפרק.

צריך טיפה בסבלנות ידיים טובות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ניראה לי שאתה צריך ללכת למישהו שקצת יותר מבין מי שמתקשה לפרק מנגנון של גולף אני בספק גדול לגבי יכולת האיטום שלו, זה אחד הרכבים הקלים ביותר לאיטום הנה תציץ פה קצת הקישור הראשון הוא של גולף והשני של סיאט איביזה(אותו מנגנון)http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=43065&highlight=%D7%90%D7%99%D7%98%D7%95%D7%9D

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=151693&highlight=%D7%90%D7%99%D7%98%D7%95%D7%9D

פורסם
תשמע. ממש לא קשה לפרק.

צריך טיפה בסבלנות ידיים טובות.

אם אלי אומר אז הוא יודע מה הוא אומר מהניסיון הרב שהוא פירק והרכיב את כל האוטו

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

לפני התמונות של יוסי באמת רואים שזה רכב מצויין לאיטום כי החלק החיצוני מתפרק ויש נגישות מאלה לחלק הפנימי של הדלת בלי להנסות להדביק כמה חתיכות איפה שהיד מגיע בכול ברוב במכוניות באמת נוח לבצע עבודה מעולה.:-)

פורסם

תכנס לחתימה שלי לפרויקט איטום.

הרכב הוא בורה. אבל הוא זהה כמעט 1:1 ל גולף.

ואני פרקתי את הרכב לגורמים.

יש שם תמונות של איטום בכל הרכב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ראיתי והתרשמתי פשוט הבעיה שלי בפירוק לבד היא החלונות אשמח לראות איזה עוד תמונות יש לך של החלק הפנימי יותר של הדלת ואיך אני מוציא את החלון והמסגרת שלו?

ואיזה כלים אני צריך? אלן פיליפס כוכב ומה עוד?

VW GOLF V5 2001

• תוכן חדש...