Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא פולו 97 1.6. הפילטר עלה כ200.

אני איתו כבר כחודשיים לא הרגשתי ממש הבדל,אבל יש שיפור משמעותי ברמת הסינון,אחרי חודש שימוש פתחתי את הקופסה איפה שהיה פילטר הרגיל וממש היה נקי.

אני מבקש חוות דעת על המיקום ואולי המלצות איך אפשר לשפר אם צריך את המצב.

IMG_0006.jpg

IMG_0007.jpg

פורסם
נכנס לשם אוויר בכלל?

ועוד איך!

הצינור המקורי הולך לדופן יש שם חור בכנף מהיצרן (איפה שהפילטר ממוקם).

באשר להתקנה כל הכבוד!

אם תרצה אני ישלח לך הסבר פשוט, למערכת עצמאית (בלי הקופסה השחורה).

מה שתצטרך להוסיף זה נשם מנוע שעולה 50 ש"ח הכי הרבה ומרפק מסיליקון כמו אצלי בתמונה.

img0617yy3.jpg

פורסם
אני איתו כבר כחודשיים לא הרגשתי ממש הבדל,אבל יש שיפור משמעותי ברמת הסינון,אחרי חודש שימוש פתחתי את הקופסה איפה שהיה פילטר הרגיל וממש היה נקי.

אני מבקש חוות דעת על המיקום ואולי המלצות איך אפשר לשפר אם צריך את המצב.

טוב, חבל שאף אחד לא הזכיר את זה אבל ברשותך אני ינסה להסביר משהו.

"לא הרגשתי ממש הבדל" - צר לי לאכזב אותך אבל פילטר לא מיועד להעלת הספקים.

"יש שיפור משמעותי ברמת הסינון" - אתה טועה ! תריץ חיפוש טוב לגבי העינין ותראה שרמת הסינון של פילטר אויר פתוח פחות טובה מהמקורי (IN BOX).

ובקשר לחוות דעת לגבי המיקום והמלצות לשיפור המצב. אז תרשה לי להמליץ לך על כמה דברים.

אם יש לך טיפה תקציב תבדוק אולי את עיניין ה"ראם אייר". (ניכנס חזק לשוק ולא כזה יקר)

ובקשר למיקום של הפילטר שיושב עכשיו אצלך, אז המיקום הוא נכון ויש כניסת אוויר מספקת. (איפה עוד יש מקום בפולו לשים פילטר ?! :wink:)

תנסה לשים בידוד פילטר זה יעזור בזה שהפילטר לא יכניס אוויר חם שניפלט מהמנוע כי אז זה פוגע בביצועים ! הפילטר לא נועד להעלת כוח סוס או משהוא. הוא רק עוזר למנוע לנשום טוב יותר בטורים גבוהים.

אני יעלה תמונה של הבידוד שאני מדבר עליו.

אומנם זה לא מנוע של פולו. (אין לי על המחשב) אבל בגדול שתבין את הרעיון :wink:

עדי

123.jpg

פורסם

תודה על התגובות.

1.למה להחליף קופסה מקורית במפרק,זה יעיל יותר?

2.הקיסוי השחור שבתמונה אחרונה,ממה הוא עשוי?

3.לגבי ניקוי אני בנתיים המשיך לעקוב,אבל בנתיים תוצאות חיוביות.

פורסם
הפילטר לא נועד להעלת כוח סוס או משהוא. הוא רק עוזר למנוע לנשום טוב יותר בטורים גבוהים.

את המשפט הזה אתה חייב להסביר לי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
טוב, חבל שאף אחד לא הזכיר את זה אבל ברשותך אני ינסה להסביר משהו.

"לא הרגשתי ממש הבדל" - צר לי לאכזב אותך אבל פילטר לא מיועד להעלת הספקים.

עדי

מה זה השטויות האלה, עצם הפעולה של הפילטר במיקום אופטימלי נועדה כדי לעלות למנוע את ההספק, זה שיש כמה חכמים שהתקינו אותו אלוהים יודע איפה ובכו כי לא עלה להם ההספק וכדי לא לצאת לוזרים לגמרי פרסמו כתבות מנופחות לא אומר שזה בהכרך ככה.

אני מסכים שקשה להרגיש בהבדל של 2-4 סוסים, אבל לא רק שהוא מעלה, אתה תרגיש בדוושה כמה שהאוטו שלך קופצני פתאום.

פורסם
הפילטר לא נועד להעלת כוח סוס או משהוא. הוא רק עוזר למנוע לנשום טוב יותר בטורים גבוהים.

אני אישית קורא בכל פעם, בכל שירשור שקשור לפילטר פתוח את המשפט המצוטט. נדמה לי שכל אחד מעתיק אותו מאחר ומפיץ את זה הלאה. אז ככה- למרות שאי שיויונים אף פעם לא היה החלק החזק אצלי, תמונת המצב היא כזו:

פילטר פתוח=יותר כוח? ובכן כבר הוחלט מזמן שלא.

אבל! (ופה העלילה מסתבכת)- פילטר פתוח=נשימה עדיפה בטורים גבוהים.

וכמו כן ידוע שמנועי בנזין מקבלים את שיא ההספק בטורים גבוהים אז הייתי מצפה ש- נשימה עדיפה בטורים גבוהים=הספק יותר גבוה. הלא כך? אני נושם (טוב) משמע אני חזק (יותר):idea:

כמובן שישנה אופציה נוספת- שיפור הנשימה הינו רק באוזן, המנוע נשמע יונק בהנאה אך אין הוא "נושם" ביתר קלות. זו בינתיים האופציה המועדפת עלי על סמך ניסיון.

• תוכן חדש...