Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאמרו בקצרה

עדיף ללכת על RAM AIR שיזרים אוויר קר (אוויר קר יותר - בעירה טובה יותר) וזו המטרה העיקרית בנוסף לזרימת אוויר קלה יותר

ברגע שהפילטר תקוע בתוך חלל המנוע יש מצב שהוא ינשום אוויר חם יותר מהפילטר במיקומו המקורי,כלומר בקופסא (שגם לזה יש פילטר פתוח ייעודי)

RAM AIR משלב את שני העולמות - גם אוויר קר יותר (ונקי) וגם זרימת אוויר אופטימלית וחופשית

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

ניצול שרשור :]

קודם התמונה:....

dsc01350oq2.jpg

אז ככה

תביאו חוות דעת...

איפה שהפילטר האורגינל עכשיו..

זה מקום טוב למקמם פילטר אויר פתוח?

ת'

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

תלוי אם זורם אליו אוויר מבית הגלגל או מהפרונט, אם כן אז המקום הוא טוב, עם מחיצה כמו שמוטי הראה פה פעם הוא יהיה הרבה יותר יעיל.

:-) just smile
פורסם
מה זה השטויות האלה, עצם הפעולה של הפילטר במיקום אופטימלי נועדה כדי לעלות למנוע את ההספק, זה שיש כמה חכמים שהתקינו אותו אלוהים יודע איפה ובכו כי לא עלה להם ההספק וכדי לא לצאת לוזרים לגמרי פרסמו כתבות מנופחות לא אומר שזה בהכרך ככה.

אני מסכים שקשה להרגיש בהבדל של 2-4 סוסים, אבל לא רק שהוא מעלה, אתה תרגיש בדוושה כמה שהאוטו שלך קופצני פתאום.

הענין של האם פילטר מעלה הספקים, תמיד היה במחלוקת.

קן המחשבה של כל אלה שחושבים שהוא מעלה זה מתבוסס על זה שבעצם כמות האוויר שהפילטר מכניס גדול מהפילטר המקורי.

וקן המחשבה של כל אלה שחושבים שהוא לא מעלה כלום (שכך אני חושב) מתבוסס על זה שבעצם לא שינית כלום במנוע או בצנרת יניקה אז כמות האוויר שהמנוע שואב הוא אותו דבר ואותה כמות.

האפקטיביות של הדבר בכדי לעלות הספקים ניצרכת בלהרחיב מעברי אוויר ואז אכן הכמות האוויר עולה.

אישית זה שהאוטו שלך קופצני פתאום איפה שהוא אני מאמין שזה בגלל שהנשימה שלו השתפרה.

הדרך הבטוחה (שאני לא מאמין שמישהוא עשה או הולך לעשות את זה) היא לקחת תרכב רגיל כמו שהוא ולמדוד בדינו כמה כ"ס האוטו עומד. ולאחר מכן להרכיב פילטר ולמדוד שוב.

פורסם

הדרך הבטוחה (שאני לא מאמין שמישהוא עשה או הולך לעשות את זה) היא לקחת תרכב רגיל כמו שהוא ולמדוד בדינו כמה כ"ס האוטו עומד. ולאחר מכן להרכיב פילטר ולמדוד שוב.

חח עשו את זה המון, למה שמישהו לא יעשה את זה? התוצאות משתנות מרכב לרכב.

אני כבר לא יודע איך זה התחלק מבחינת יש צנרת אין צנרת אבל הדבר הכי מקצועי ושאין עליו אפילו טיפת מחלוקת מבחינת הוספת ביצועים הוא למקם את הפילטר במקום שהוא שואב אוויר קר. ככה גם אמורה להיות עליה מורגשת בביצועים.

פורסם
יש שיפור משמעותי ברמת הסינון,אחרי חודש שימוש פתחתי את הקופסה איפה שהיה פילטר הרגיל וממש היה נקי.

אתה טועה בדבר אחד, פילטר יעיל, צריך לתפוס ליכלוך, לא להיראות נקי.

אתה רוצה לראות ליכלוך על הפילטר שלך, הדבר אומר שהוא עושה את העבודה שלו כמו שצריך.

תכניס את זה לראש הגדול שלך טוליק. :wink:

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
.

אישית זה שהאוטו שלך קופצני פתאום איפה שהוא אני מאמין שזה בגלל שהנשימה שלו השתפרה.

נשימה שהשתפרה= יותר אוויר.

יותר אוויר= יותר דלק.

אם יש יותר דלק, ונכנס יותר אוויר ולבסוף גם ביצועי הרכב משתפרים= הפילטר השטותי נתן את תמורתו.

ואם נעלה אית הרכב על דיינו ונגלה שההספק עלה ב2כ"ס שהם זניחים לחלוטין, מה אז? תהפוך להיות הגורו של הפילטרים פתוחים בפורום?

כ"ס הם לא העניין, המספר כ"ס הוא כלל לא משמעותי אם יש שיפור בהתנהגות הרכב =זה מצדיק וכדאי.

אם יש שיפור במספר כ"ס אבל אין שיפור בהתנהגות= לא מצדיק ומיותר.

under construction..

פורסם
אתה טועה בדבר אחד, פילטר יעיל, צריך לתפוס ליכלוך, לא להיראות נקי.

אתה רוצה לראות ליכלוך על הפילטר שלך, הדבר אומר שהוא עושה את העבודה שלו כמו שצריך.

תכניס את זה לראש הגדול שלך טוליק. :wink:

ממה שאני הבנתי הוא התכוון שהתיבה איפה שהיה הפילטר המקורי נקייה עכשיו כי האוויר שמגיע אלייה מסונן בפילטר הפתוח, ככה היה אצלי לפחות. :)

:-) just smile
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עוד שאלה

בקשר למיקום של פילטר (פתוח) בבלנו שלי )98)

אז ככה אמרו שצריך אויר קר

ונראה לי אםאני לא טועה שיש לי מין כזהה דבר שבא מהכנף כזה..

שנכנס אויר מתחת לאוטו או משהו בסגנון

רק אני לא מבין למה הפתח של היציאה הוא לכיוון הפנס ולא לכיוון הפילטר ...

זה משנה?

אם אני ישים פילטר פתוח וישים את ה"צינור" הזה שנכנס אויר ממנו בצורה הפוכה

זה יכול לגרום למשהו רע?

יש המלצה לפילטר לבלנו..שיבוא מותאם בלי צורך במתאם כולשהו?!

הנה תמונה נוספת עם הדגשה :

http://img521.imageshack.us/my.php?image=dsc01350xs3.jpg

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

• תוכן חדש...