Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט ברכישה של רכב חדש.

בין טויוטה קאמרי - אקזקיוטיב לבין ביואיק לה קרוס CXL

מחפש רכב יציב, נוח, שקט, כוח.

נהגתי בטויוטה, רכב מהנה , יקר מעט מהביואיק.

לא יצא לי לנהוג בביואיק לה קרוס.

בלוצרן נהגתי מרחק קצר ומאוד נהנתי. מהעוצמה, מהנוחות, ומהבידוד מרעשים.

שמח לדעת מבעלי נסיון בנהיגה בבביואיק לה קרוס חדשה על התרשומתם מהרכב.

נוחות, שקט, כוח.

תודה מראש,

:-)

פורסם
מתלבט ברכישה של רכב חדש.

בין טויוטה קאמרי - אקזקיוטיב לבין ביואיק לה קרוס CXL

מחפש רכב יציב, נוח, שקט, כוח.

נהגתי בטויוטה, רכב מהנה , יקר מעט מהביואיק.

לא יצא לי לנהוג בביואיק לה קרוס.

בלוצרן נהגתי מרחק קצר ומאוד נהנתי. מהעוצמה, מהנוחות, ומהבידוד מרעשים.

שמח לדעת מבעלי נסיון בנהיגה בבביואיק לה קרוס חדשה על התרשומתם מהרכב.

נוחות, שקט, כוח.

תודה מראש,

פורסם

אין לי ניסיון של נהיגה.. לא בטיוטה ולא בביואיק.

אבל! בזמנו, כאשר אבא שלי חשב לקנות לה-קרוס ביצענו נסיעת מבחן (שהרכב רק הגיע לארץ).

את החצי שעה של הנסיעה הזאת אני לא אשכח.. הרכב מפואר-נכון, מצד שני עם כל הפאר יש הרבה

חלקי פלסטיק שמורידים קצת מהיוקרתיות של הרכב. לגבי הנסיעה.. אני מאחורה הרגשתי כמו בספינה..

הנסיעה ברכב לא נעימה במיוחד.. אני יצאתי עם בחילה קלה. אבל שוב, זה רק אני.. וזו אחת הסיבות

שקשה לי להתחבר למכוניות אמריקאיות.

לשיוט על Road Number 1 הביואיק אולי מאוד נעימה.. אבל לפקקים של ת"א... אני לא הייתי בוחר אותה.

אבל שוב, זה רק אני ועדיף שתשמע ביקורת מאנשים שרכשו את הרכב וגם נהגו בו..

Lexus CT200H

פורסם

אני רוצה לקוות שהרכב של שנת 2008 נותן תחושה טובה יותר משנתונים קודמים.

יש 3 רמות לרכב, CXL בעל רמת גימור שאני הייתי בוחר.

תודה על הנסיון לסייע,

בהחלט אשמח לשמוע מבעלים של רכב כזה.

פורסם

יש לי גילון של מגזין "אוטו" שבו עשו מבחן השוואתי בין השתיים בבית, אם אתה רוצה אתה מוזמן לבוא ולקחת (פ"ת/רעות)

פורסם

לא יודע למה דווקא קאמרי או לה-קרוס, אני הייתי פוזל לאופציות אחרות (ניסית פאסאט?)

בכל מקרה, אם הבחירה היא בינין אז כדאי שתעשה נסיעת מבחן גם בלה-קרוס ותחליט.

ולמי שהעיר על הפלסטיקים של הלה-קרוס, כנראה עוד לא נסעת בקאמרי.

פורסם

שני כלי הרכב אכן נבחנו בצורה השוואתית ב"אוטו" כשהביואיק נבחנה בגרסה היקרה והקאמרי בזולה דווקא (זה מה שהיה). הקאמרי ניצחה בגלל מרווח לוקה בביואיק (למרות הממדים החיצוניים הענקיים), נוחות נסיעה לא טובה במיוחד מחוץ לעיר, התנהגות כביש גרועה ונסיעה לא שקטה.

הקאמרי מרווחת יותר, נוחה יותר, יציבה באופן מספק ושקטה באופן סביר. מצד שני, גם היא לא מצוינת - איכות ההרכבה נמוכה, האבזור לא מרשים בגרסת הבסיס וההגה לא משהו.

בקיצור - אם הקאמרי מנצחת את הלה-קרוס כשהראשונה היא בגרסת 2.4 הזולה והשנייה בגרסה היקרה ביותר - נראה לי שזה אומר משהו...

לטעמי, אגב, יש מכוניות עדיפות במחיר הזה. לקסוס IS היא אמנם קטנה יותר אבל מצטיינת מאוד במאפיינים שאתה מחפש. גם לפולקסווגן פאסאט תכונות טובות רבות ואם אין לך בעיה להוציא פחות כסף - פורד מונדיאו החדשה היא מכונית מצוינת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כיום אני נוסע בפיג'ו 407 שנת 2005.

נסעתי בפאסאט חדשה וממש לא הרגשתי שיש לרכב נוחות טובה יותר, או ביצועים טובים יותר מהפיג'ו.

ביצעתי נסיעת מבחן בקרייזלר סיברינג חדשה וממש לא התפעלתי.

כנ"ל לגבי שברולט מאליבו החדשה. שהיתרון היחיד היה מנוע חזק.

אבל מכל הפרמטרים האחרים של המאליבו ממש לא התרשמתי.

הקאמרי אכן רכב מצויין מצאתי שיש לרכב תגובות טובות, אבל אין בידוד רעשים.

מביואיק לוצרן נהנתי, ואני מקווה שהיא כמו הלה קרוס.

תודה על הסיוע,

פורסם

מה טווח המחירים של כל הרכבים האלו ?

הייתי ממליץ לך לנסוץ את האודי A8 אוA4 משהו כזה .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
מה טווח המחירים של כל הרכבים האלו ?

הייתי ממליץ לך לנסוץ את האודי A8 אוA4 משהו כזה .

יעקב

למה A8? שיבדוק את הS500 או 750.. ואם הוא מוכן להתגמש טיפה למעלה אז מאייבך או רולס רויס :lol:

סתם.. הבחור מחפש רכבים בקטגוריית מחיר של 200-240 אלף ש"ח.. ואתה נתת רכב בקטגוריה של חצי מיליון ש"ח..

אם התכוונת לA4 היא גם קצת יותר יקרה מהרכבים שצויינו פה (יותר לכיוון ה300 אלף שקלים) ובמקרה הזה אולי אפשר

להכניס אותה לרשימה.. אבל.. היא קטנה למדי ולא מרווחת ולפי הרכבים שציין הבחור (לה-קרוס, קאמרי) כנראה שהגודל

והמרווח חשוב.

Lexus CT200H

פורסם
שקלת את הוולוו S60 ?

לדעתי היא תתאים למה שאתה מחפש.

עמרי.

למען האמת, גם אני חושב. תג מחיר של 193 אלף ש"ח (שעד לפני שלושה ימים עמד על 273 אלף ש"ח) משאיר לך עודף מ200 אלף ש"ח להרבה פינוקים אחרים. כמובן שVOLVO בעלת תדמית טובה ונקיה, אוטו יפה ונעים למראה, איכות גימור בסטנדרט אירופאי למדי והיא לא נראיתזולה. אמינות-VOLVO, בסך הכל אין לה בעיות מיוחדות (בטח לא שקונים אותה יד 0 מהסוכנות) הבעיה היחידה שלי עם הוולו זה השוק שלה שהוא לא מדהים ביד שניה (שזה דבר שצינתי באשכול דומה) ועכשיו אחרי ירידת המחיר תהיה בעיה מאוד גדולה עם השוק הזה.. מעבר לכך, קראתי במבחני דרכים שלה שהנסיעה שלה לא מדהימה.. אבל המבחנים האלה התייחסו לתג מחיר של 280 אלף ש"ח (משמע, עמדה מול BMW סדרה 3, אודי A4 וכו').. בתג מחיר החדש שמשאיר לא מעט עודף מ-200 אלף אולי היא כן נותנת פייט הולם.

דבר אחד שיש לציין הוא שהרכב נותן רק 140 כ"ס והוא לא חזק כמו הקאמרי ובטח שלא כמו הביואיק. מה גם צריכת הדלק שלה לא מדהימה במיוחד (של הוולו). אני מציע שתעשה נסיעת מבחן , תרגיש ותראה את האוטו ואת הנסיעה.. אם תאהב אולי שווה לשקול גם אותה.

Lexus CT200H

פורסם

ברכבים חדישים יש אחריות של 3 שנים ו/או 100 אלף ק"מ (הקודם מבינהם)

נושא האמינות לא הפרמטר כאן. וגם לא נושא הדלק כי לדעתי אין הפרשים גדולים בין רכבים, במיוחד כשאני לא חיית כביש

ונושא יחסית מעט. ואני מחפש רכב נוח עם רמת אבזור טובה.

וולוו S60 עם 140 כ"ס בלבד. זו החמצה לטעמי. למרות שנכון שמבחינת מחיר הוא בתקציב.

A4 - רכב קטן במימדיו מהרכבים שאני הייתי בוחר וגם ביחס למחיר.

קאדליק משנת 2006 הוא בתקציב אבל אז אני מקבל רכב שבקרוב יוצא מתקופת אחריות שגם הוא שיקול בבחירה.

תודה לכולם,

• תוכן חדש...