Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי יש לי מזה כחודש נזילה סמויה(נוזלת לאזור הממיר הקטליטי,ולא מטפטפת)של שמן גיר,בפאסאט.

כמו כן ישנה נקישה בהורדת הילוך מ3 ל2 (תיבה אוטומטית).

אבקש ייעוץ והכוונה ממישהו שמבין. תודה. :wink:

הונדה מציתה את הדמיון.:onfire:

פורסם

דבר ראשון - הנע את המנוע,שלב תיבת הילוכים לניוטרל ובדוק כמות שמן גיר.

בשלב הבא,צריך לגשת למכון לגירים אוטומטיים ולבדוק מהיכן מקור הנזילה ובהתאם לתקן.

ייתכן שהיא פנימית מתוך הגיר- קורה יותר במכוניות ישנות מאוד- אין כמעט ברירה אלא לפרק את הגיר כדי לתקן את הנזילה אם היא אכן מההאוזינג של הגיר.

ייתכן שהיא מגיעה מאחורי מחזיר השמן של הטורק- יש שם מחזיר שמן מאחורי הטורק.

דפיקות מהגיר יכולות להצביע על כך שיש בעיה בגיר וייתכן גם שחסרה כמות משמעותית של שמן גיר.

בכל אופן מומלץ לגשת למכון גירים אוטומטיים לבדיקת הגיר באופן יסודי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בדיקת מפלס שמן במוסך - מנוע מונע גיר ב P.

יש בורג אלן 5 בקרטר. צריך לפתוח אותו כשהמנוע מונע, ולמלא שמן גיר סינטטי (לא דקסרון 3) על שמתחיל לנזול ממנו שמן. אז סוגרים את הבורג והמפלס בגיר תקין. לבדוק שוב במנוע בטמפ' 60-80 מעלות.

כמה זה חמור? אם תסע עם חוסר שמן, לחץ השמן בגיר עלול לרדת לרמה בה יהיו החלקות, ומשם ועד שיפוץ גיר הדרך קצרה מאוד.

פורסם

ואם השמן נוזל על האגזוז , או בנסיעה והרוח מתחת לרכב מביאהו לשם, עלול להיות לא נעים עד מסוכן.

בקיצור, הזול ביותר: לא לדחות את התיקון.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
בדיקת מפלס שמן במוסך - מנוע מונע גיר ב P.

יש בורג אלן 5 בקרטר. צריך לפתוח אותו כשהמנוע מונע, ולמלא שמן גיר סינטטי (לא דקסרון 3) על שמתחיל לנזול ממנו שמן. אז סוגרים את הבורג והמפלס בגיר תקין. לבדוק שוב במנוע בטמפ' 60-80 מעלות.

כמה זה חמור? אם תסע עם חוסר שמן, לחץ השמן בגיר עלול לרדת לרמה בה יהיו החלקות, ומשם ועד שיפוץ גיר הדרך קצרה מאוד.

ספי תקן אותי אם אני טועה, אך כמדומני בקונצרן VAG בדיקת שמן מתבצע ככה :

מביאים את הרכב למצב שהוא קר לחלוטין,

מתניעים אותו כאשר מחובר סקאנר לרכב

התיבת הילוכים בP

כאשר הגיר מגיע ל30 מעלות בדיוק יש לבצע את הבדיקה

אני טועה ?

פורסם

ההבדלים יהיו זניחים. המחמירים תמיד יכולים להוסיף עוד רבע ליטר לאחר הבדיקה. בכל אופן, החלק החשוב הוא לתקן את הנזילה.

• תוכן חדש...