Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בסוברו לגסי 92 אוטו ,קרבורטור , 170,000 קילומטר ,לאחרונה מדדתי צריכת דלק ויצא 6 קילומטר לליטר אחד.

הוספתי תוסף k-44 ,החלפתי מסנן אוויר .

מה עוד ניתן לעשות?

האם ניקוי קרבורטור אמור לשפר באופן משמעותי את צריכת הדלק?

תודה!!!!

פורסם

לא נראה לך ש קל וחומר שהקרבורטור צריך טיפול ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

התשובה היא "כן". מדי פעם יש לבצע ניקוי יסודי של קרבורטור וכיוונו. פעולה זו יכולה באופן משמעותי לשפר את צריכת הדלק, סחיבה וזיהום אוויר.

בברכה.

יגאל.

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם

דדה 50 צהריים טובים, גם לי יש לגאסי אוטומט 1.8 קרבורטור וגם לי הייתה תיצרוכת דלק נוראית לכן יש לי המלצה אחת בשבילך,אים אתה מאזור המרכז יש מכון קרבורטורים של חבר פורום שאני מניח יענה לך במשך היום צביקה קרבורטורים שמו והוא מספר 1 בתחום אני טופלתי אצלו וצריכת הדלק הפכה ל1 ל10 עירוני ו1 ל11 בינעירוני לכן ניכוי וכיוון קרבורטור מאד קריטי ברכב הזה ואז תיראה תוצאות עכשיו יש לי שאלה, מאיפה אתה בארץ ואיזה נפח המנוע הרכב אל תישכח שיש הבדל גדול בין 1.6 ל1.8 :?:

imprza new age

פורסם
הגיע הזמן להחליף רכב עם הזרקה, פחות דלק ופחות זיהום !

שלום.

אתה צודק ואגב את חשבון קנית הרכב החדש בעל מנוע הזרקה להגיש לך?

תסלח לי ואני כותב בעדינות כי הצלחתה להדליק לי את הפיוז את הרעיון הדבילי שלך!

אתה יודע מה מצבו הכלכלי של החבר ? או מה הסיבות שהוא נוסע בסוברו?

לא ראיתי בשום מקום שהוא כתב שהוא רוצה להחליף רכב כי הוא צורך דלק.

לבעל הסוברו! מירב הסיכוים שיש לך בעיה במנגנון של הצוק האוטומטי כי במודל שלך הוא דיי מסובך וגם חשמלי וגם מכני.

האמת שלדעתי אתה חייב לבצע תיקון או שיפוץ קרבורטור בדחיפות המירבית.

אני ממליץ לך בחום לפנות למידעינו חבר הפורום "צביקה קרבורטורים" כי א' הוא איש מיוחד במינו ובעל מקצוע מעולה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

האלן דדה50 טוב מאד שיש לך 1.8 צריכת הדלק שלה צריכה להיות טובה לכן כמו שבני ל כתב חכה לצביקה קרבורטורים סע 20 דקות לנתניה לא תאמין עד כמה תרגיש שינוי,דרך אגב עשית טעות חמורה ששמתה 44k כי זה סותם את הקרבורטור אים לא תבצע ניקוי אתה תרגיש בהמשך לגמגימום וחיתוך בגלל זה בהצלחה:lol:

imprza new age

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

שלום דדי 50 .

אני מניח שלא סתם אתה שואל לגבי חריטת ציר גוף ראשון בלגאסי .

בלגאסי בייחוד בדגם 1800 המשולב גיר אוטומט בעם תהיה משיכת אוויר אשר תתגבר לאחר הניקוי - לא היה ניתן כמעט לכוון את הקרבורטור לאחר הניקוי במצב סרק - כיוון co .

כדי להתגבר על הזיופים שיווצרו לאחר הניקוי היה על בעל המקצוע להוסיף דלק למנוע בסרק כדי לפצות על משיכת האוויר מהציר ואתה הרי עושה ניקוי בכדי לחסוך בדלק .

- יש השפעה לרעה על הגיר האוטומט בעם תהיה משיכת אוויר מהציר - דבר אשר פוגם בחוזק הלחץ הנמוך אשר מפקד על יחידות פניאומתיות בגיר ( בעם הגיר הוא מפוקד מכאנית).

- בעם הגיר מפוקד אלקטרונית - ( 4 הילוכים) - המיקרו סוויץ הממוקם על הקרבורטור לא יפוקד נכון או לא יפוקד כלל - שוב הפרעות בתיפקוד הגיר האוטומטי.

לדעתי בעל המקצוע שאבחן וקבע שיש גם צורך בחריטת ציר גוף ראשון במידה ואכן צריך , הוא בעל מקצוע מעולה המכבד את עצמו ואת המקצוע .

נכון לפעמים ללכת למוסך לשירות ותחזוקה זה כמו ללכת לרופא שיניים - זה לא נעים וזה עולה כמה לירות אך לבסוף אתה יוצא נישכר מהתוצאה הסופית במידה והיא מבוצעת כפי שצריך . :-).

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

תוכל לפרט לנו איך ביצעת את בדיקת הצריכה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

mattrix

את הבדיקה עשיתי כך:\

מלאתי פול טנק עד שנגעתי עם הזרת בדלק ,איפסתי את הקילומטראז', לאחר מספר ימים מלאתי שוב דלק עד שנגעתי בו בזרת

וכמובן חילקתי את הקלומטראז' שנסעתי במספר הליטרים דלק שהוספתי.

אפשר לקבל פרטים של צביקה????

• תוכן חדש...