Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי A3

shmulikgro
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל את דעת חברי הפורום המלומדים בנושא גיר של A3 אחרי 140,000 K, חבר שלי טוען כי אחרי קילומטרז' כזה הגיר באודי שנת 2000 ידוע כעושה בעיות רציני ולא ירחק היום בו אתבקש להחליפו או לשפצו... דבר היכול להגיע לסכומים גבוהים. האם לדעתכם יש שחר לטענות מסוג זה? אני שואל שאלה זו משום שאני שוקל לקנות רכב זה. הוא יד חמישית אבל בגלל לחץ בכסף המוכר מוכן לרדת ממחירון של 65,000 שקל ל-50,000 ש"ח והוא מוכן להתחייב בבדיקה לגיר, שלדה ומנוע במכון אותו אני אבחר. האם בבדיקה מקצועית ניתן יהיה לאבחן את מצבו של הגיר עד לרמה שבה יוכלו להגיד "תקשיב עוד חצי שנה אתה צריך להחליף את הגיר?

תודה מראש לכל המגיבים.

פורסם

בבדיקה הכי טובה ומהימנה כל מה שיכולים להגיד לך זה מה מצב המכללים (כולל גיר) נכון לרגע הבדיקה ולא ניתן לדעת מה יקרה בעתיד, הקרוב או הרחוק.

גם בקניית רכב חדש לגמרי יתכן ותיבת ההילוכים האוטומטית או כל מכלל וחלק אחר יתקלקלו, אבל אז יש עדיין אחריות.

בברכה - רפי לין :-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...